Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Keeway KW250-H SUPERSHADOW Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1121
    taylo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ağustos 2006
    Şehir
    ist
    Motosikleti
    CBF 150 Honda
    herkese merhabalar eksoz soran arkadaşlar bizim bürda birisi monero ya eksoz yaptırdı 350 lirada para vermiş gürültüden başka birşey yok yakıtta artı%40 tercih sizin hocam şu öncamı biraz daha görülür resimlesen.süperlight ın ön camı da ufak bir tadilatla oluyor.arka dişli lastiği yada burcu bozulan arkadaşlar samsun kauçuğu diye tabir edilen yay görevi yapan bir kauçuk var bu malzeme ile takozları kendiniz tornacıya yaptırın motor eskir takozlara birşey olmaz on seneyi geçti cb125 hondaya yaptık 3 -4 kere arka dişli değişti takoz hala aynı herkese kazasız belasız sürüşler.

    bu arada hav filtresi sünger.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #1122
    vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ekim 2006
    Şehir
    içel
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    Taylo benim çözüm basit ve ekonomik oldu,açıkçası siperliğe çok para harcamak istememiştim. Mersinin en büyük parça satıcısı olan dinamik motor dan Ekrem beyden almıştım. Telefonu 0-324-323 33 01. Büyük olasılıkla onlarda istanbuldan getiriyordur. Olaki görüşürsen kimya öğretmeninden aldım tlf nu dersiniz. Resimler işte:




    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...

  3. #1123
    turunculu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Mayıs 2006
    ya arkadaşlar benim şanzumanda 3. viteste ötme başladı bide harıltılı calışıyo şanzuman ist. anadolu yakasında iyi bi servis varmı tavsiye edeceginiz

  4. #1124

    Üyelik
    28 Mart 2005
    Şehir
    düzce
    Motosikleti
    honda shadow vt 750 c
    o bahsettiğin harıltı zincirden olmasın,bende öyle oldu çünkü.

  5. #1125
    fevri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Mart 2006
    Motosikleti
    DeLi 650
    Arkadaşlar bizim motorda artçı koltuğunu değiştiren var mı? Ben, eşimin isyanına dayanamayıp koltuğu değiştirmeye karar verdim ve söktüm.

    Adım adım fotoğraflarla sizlerle de paylaşacağım.

    İnşallah iyi olur.
    Yolculuk etmek bezen varmaktan daha iyidir.

  6. #1126

    Üyelik
    14 Ağustos 2007
    Şehir
    Malatya, Elazığ, Muğla, Antalya...
    Motosikleti
    Bisan Roadstar
    Herkse merhaba arkadaşlar... Daha önce Bisan Roadstar topiğine bir mesaj bıraktım fakat ordan cevap alamadım. Çünkü roadstarcılar da burda takılıyormuş meğer. ne de olsa aynı motosikletler. o yüzden oraya bıraktığım mesajın aynısını bir de buraya kopyalıyorum. umarım yardımcı olursunuz.

    ben bu siteyi son bir kaç aydır takip ediyorum zaten ve bu sayede almak isteyebiyebileceğim motosikletler ile alakalı bir çok bilgi edindim.

    muğladaki motosiklet bayiilerini gezdikçe fikrim değişmeye başladı.... zealsun'un 150 cc'lik crusier modeli için muğla merkeze gittim fakat onun dışında bütün crusier'ları gördüm :D bunlardan biri de bisan roadstardı... peşin fiyatına 12 taksit seçeneği(kredi kartsız, senetsiz) vardı ki bu da ödeme konusunda çok rahat bir durum. 4350 lira fiyat vardı ki bu motosikletin 3750 liraya satıldığı yerler olduğunu biliyorum...

    sorum şu: eğer bu fiyatı kırabilir ve 3800'lere çekebilsem vade farksız 12 eşit taksit imkanı da var -ki bu modele karar vermemdeki en önemli şey- almalı mıyım... sayfadaki yorumları baştan sona okudum.(bisan roadstar topiğini) benim tek düşüncem servisle alakalı aslında... bisan roadstar kullanıcıları olarak servise işiniz düşüp düşmediğini ve nasıl bir servis süreci geçirdiğinizi merak ediyorum...

    bir kaç gün içinde karar verip motorumu almak istiyorum...


    ss ve roadstarın aynı oluşu avantaj gibi gözüküyor... öyle mi sizce de. burdan motor üzerindeki değişikler ve yaşanılan sorunlara her iki motoru kullanan arkadaşlar da net çözümler üretiyor. ne dersiniz. size göre bisan mı alayım yoksa keeway mi?

  7. #1127

    Üyelik
    19 Ekim 2006
    Şehir
    Fethiye veya Bolu
    Motosikleti
    Keeway SuperShadow(250cc)
    Sayfada arka dişli lastiği ile ilgili birşeyler gördüm. Bi ara motordan bir sesler gelmeye başladı, epey sonra anlaşıldı ki arka dişli takozlarından (sizin deyiminizle dişli lastiğinden) ötürü sesin oluştuğu anlaşıldı. Yetkili servisi Honda Titan takozu taktı ve takozun içine giren dişli vidalarının arka bölümünü de tornacıda bu yeni takoza uyacak şekilde çok az inceltti. Sonuçta bikaç aydır sorun yok, bilginize..

    Alıntı adaselcuk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu motoru aldığımdan beri hep sıkıntı yaşadım. Tamam çok güzel bir motor ama belki de benim şanssızlığım. Size danışmak istediği debriyaj sistemiyle ilgili.
    Benim ss un depriyajı çok sertti ve trafikte kullanırken çok zorluk yaşatıyordu. Sorunun debriyaj telinin paslanmış olmasından ve telin kablosu içinde rahat hareket edememesinden kaynaklandığını düşünüyordum. Bu cumartesi bir servise gidip teli söktürdüm yağlatmak için. Ama tel kablonun içinde çok rahat hareket ediyordu. Depriyaj telinin hareket ettirdiği levye çok zor hareket ediyordu. Usta levyeyi söktü ama levyede de sorun yoktu. levyenin içerde hareket ettiği mildeymiş sorun. Debriyaj mili. Ustanın dediğine göre ya şişmiş ya da yamulmuş. Ve o mili çıkarmak için motorun komple sökülmesi gerekiyormuş. Ve karşılığında 200 ytl para istiyor. Sizin başınıza debriyajın sert olması ile ilgili bir sıkıntı geldimi?
    Motorun sökülmesi taraftarı değilim ama komple açmak zorundaymış. Ne yapacam bilemiyorum. Bu arada bu usta debriyaj levyesinin ucunu kırdı ve motorun içinde kaldı.. Yardımlarınızı bekliyorum!!!
    Arkadaş aynı sorun bende de vardı, hatta bir tam gün motor sürdükten sonra uyuyup ertesi gün sol elimde ağrı hatta resmen tıkırtı ile uyanınca durumun kötülüğünü anladım. Servis önce tele baktı ve kolay hareket ediyor, bu içerdeki (şanzımandaki) yaylardan oluyor dedi. Ama bi sonraki yağ değişiminde teli çok iyi bir şekilde yağladı ve debriyajı sıktığımda sanki tüğ gibi hafiflemiş gibi geldi bana. Sana da tavsiye ederim, önce bunu dene sonra 200Ytl'lik işlere bakarsın...
    Dört tekerin adı, iki tekerin tadı...

  8. #1128
    JetAime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Eylül 2004
    Şehir
    Istanbul-Avcilar
    Motosikleti
    Motorsiklet, Seyahat, Bilgisayar
    Yaylarda sorun olmuyor.. Debriyaj levyesini sabitleyen ve levyeye geçen somuna baktırın.. Vida sıkıldığında levyeye sıfır oturduğundan levyenin hareketini zorlaştırıyor...
    Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”

    Sinan Atasoy

  9. #1129
    vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ekim 2006
    Şehir
    içel
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    Fevri dostum,arka koltuğu değiştirirsen resmini ve maliyetini rica edeceğim. Aynı sorun bizdede mevcut
    Bisanmı-keewaymi seçimini soran arkadaş, motomaxta ss olmadığına göre bisanı düşünmeden al derim. Hemde yazdığın fiyata!!!
    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...

  10. #1130

    Üyelik
    10 Kasım 2006
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    keeway supershadow 250
    arkadaslar hepımıze slm benım ss 7500 km oldu we lastıklrımı desıtrıp daha ıyısını takmak ıstıyorum metzelen tafsıye edıyorlar sızce neyapmak lagzım nasıl bır lastık onerıyosunuz bırde ortalama fıyatlar nedır bır bılgı werırısenız cok sewınırım

  11. #1131
    vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ekim 2006
    Şehir
    içel
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    Metzeller her yönden en iyisi. Arka lastik 120 ytl tutuyor zaten bizde ıslak yolda yol tutuş olarak problem arka lastikte ön fena değil.
    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...

  12. #1132
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    18 Ağustos 2007
    Motosikleti
    Mirage YY150 T1 (düldülümü geri aldım)
    SeLam miLLet.. araniza yeni katildim.. foruma yabanci diilim JAzzbass yakin arkadasimdir onun yaninda hep okudum.. iki gundur bu bölümü basindan itibaren okuyorum.. feci yoruldum... çarşamba günü benim de bi supershadow um olacak.. ehliyet henuz almadim ama kursa yazildim.. ilk olarak 11 yasinda jawa ceylan kullandim.. sona uzun zaman motor kullanmadim ve 2005-1006 yillarinda alanya'da sj lik yaparken yamaha BWS üstünden inmedim.. motor aşkım depreşti ve supershadowda karar kıldım... sizce dogru secmis miyim? aylik 250 ytl taksitle alacagim icin fiyat biras yukseldi ama mecburum. pesin param yok :( şu an gazeteciyim ve gazetede sürekli motosiklet sürücülerinin sorunlarini ve aynı zamanda yaptiklair hatalari da yazmaya calisiyorum. eger biz kendimizi trafige dahil bir arac olarak kabul etmezsek ve kurallara uymazsak, kimse bizi kabul etmez ve saygisizliklar, tacizler ve sıkıştırmalar devam eder diye düşünüyorum.. ilk yazım biraz uzun oldu ama inşallah sıkılmamışsınızdır.. hepinize kazasız belasız zavkli sürüşler diliyorum..

    ne dersiniz iyi bi seçim yaptım gibi geliyor.. doğru mu?

  13. #1133
    vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ekim 2006
    Şehir
    içel
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    Hoş geldin Sınıfının en iyi motorunu en uygun fiyata almış olursun.
    Kendimizi trafiğe dahil bir araç olarak görmekle neyi kastettin anlayamadım.
    Ehliyet,ruhsat,plaka taşıyan her sürücü zaten trafik mevzuatında ve kaza anında adli mercilerde eşit haklara zaten sahip. Bana göre tek sorun motosiklet sürücüsünün trafikte teloransı söz konusu değil,en ufak kaza dahi olsa kaporta kullanıcının kendisidir. Taciz,sıkıştırma,saygısızlığa dair motosiklet severlere öneriniz nedir?
    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...

  14. #1134
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    18 Ağustos 2007
    Motosikleti
    Mirage YY150 T1 (düldülümü geri aldım)
    trafige dahil bir arac derken "aman canim noolcak motor ufak, siyrilir giderim" düşüncesiyle kaldirimdan giden, ters yöne giren sahislardan bahsediyorum. calistigim yerin hemen önündeki sokak tek yön ve günde en az 200 motosiklet ters yönden cikiyor. 300 metre fazladan gitmemek icin boyle riskleri almamak lazim bence. (bu bahsettiklerim kendini hala bisiklet ustunde sanan arkadaslar :D)

    bu arada motoru aldigim gibi Edirne-Enez (180 km civari) yoluna cikmak istiyorum cunku ayni gun izne cikiyorum. katilmak isteyen var mi :D ana yoldan degil sahil yolundan gidecegim, meric nehri kiyisindan yunanistana el sallayarak. :D ilk 500 kmyi doldurana kadar arkana kimseyi alma dedi jazzbass.. baska tavsiyeleriniz var mi?

    millet kimse yok mu yaw.. sabah taksit sozlesmesini imzalicam salı ya da carsamba motor altimda.. herkes gezio mu birileri bikac tavsiye versin :D

  15. #1135

    Üyelik
    13 Temmuz 2007
    Arkadaşlar bi ara buluşup hep beraber ss lerimizle gezi düzenlesek olmazmı bu güzel havalar yerini yağmurlara bırakmadan!

  16. #1136
    vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ekim 2006
    Şehir
    içel
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    Motosikletin hayırlı olsun ilk 500 km sıkıştırmadan sürersin.Sürekli sabit hızda uzun süre gitmeden rodaja başlangıç yapman tavsiyem olur. Artçı olayına gelince benim ss 4800 km oldu en fazla 500 km yalnız kullanmışımdır,sorun olmaz. Dağ keçisi gibi tırmanıyor ss banamısın demedi hiçbir gezimde.
    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...

  17. #1137

    Üyelik
    10 Kasım 2006
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    keeway supershadow 250
    slm sizlerle bisey anlatıcam arkadaslar hafta sonu kus adasınıa gıdım ss le ıkı kısı otaban da cok da rahat gıdık 120 rahat yapılıyo mola wermek ıcın benzın ıstasyonunda durudum orda bıtane hoyosung 250 chooper vardı ınceledım gayetde ıyı gozukuyodu we aynı anda tekrar yola cıktık oda cıft kısıydı acıkcası gecerım dıye baıraz gazı actım herelde zannetdıkı yarıstıgımı oda basdı arkadaslar ne yalan soylıyım bayagı fark atdı bana o arkadas, 120 km le gıtmeme ragmen nafıle yakalayamadım kı motoruma gercekten cok guwenırım demekkı hoyosungların da motoru guclu yokuslarda hızım duserken o aletde zayıflama hıc hıc gozukmedı sunu dıye bılırmkı rahatlıkla 250 cc de ss lerımız bıde hoyosung bılmıyorum katılıyomusunuz ben bızzat kendım gordum yasadım aletın nasıl gıddıyını

  18. #1138
    vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ekim 2006
    Şehir
    içel
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    Bellboy,hyosung gv 250 sınıfının beygir gücü en yüksek motoru ss ile arasında 10 beygir fark var insaf ama 2 kat da fiyat farkı var! Bir tek aynasının bile 75 ytl olduğu yerde Hyosung alan kullanıcının bir tarafta 2 katıda sıcak parasının olması lazım bizim ss bir çok markanın yedek parçası uyum sağlarken,Hyosung sadece kendi parçaları ile bütünleşiyor! tercih kullanana ait
    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...

  19. #1139
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    18 Ağustos 2007
    Motosikleti
    Mirage YY150 T1 (düldülümü geri aldım)
    yaw millet.. dün tam imza atmaya giderken peder birden taş koydu :( benim motor işi ertelenmek zorunda kaldı. senelik iznimi de erteledim. motoru ne zaman alirsam o zaman cikicam izne. patron ok dedi. ocakta da olsa kar kış da olsa umrumda diil.. motoru aldığım gün izne çıkıcam ve doyasıya uzayacam.. :( hala aranizdayim ama simdilik 16 yaşındaki emektar bisikletim Bisan ART 725 ile.. o da az yol yapmamıştır benimle.. edirne-enez (180 km) edirne-çorlu (200 civarı km)... emeği büyüktür bende.. neyse.. gezilerinizi imrenerek okumaya devam edeyim ben.. insallah su sorunu çözer de ben de anlatirim gezilerimi :D.. her haftasonu geziye cikmazsam duramam kudururum zaten :D
    bu arada.. Edirne de Kont lakaplı (sonradan ogrendim soyadıymış) bi usta var.. her turlu motordan anlar işinin ehli.. servislerde canı çıkanların sorunlarını özellikle çözmede birebir.. bakımlarımı ona yaptırsam garanti kapsamından çıkmaz di mi.. ayrıca bu benzin depo göstergesi sorununu da virago depğosu taktırarak çözmeyi düşünüyorum.. uygun mudur?

  20. #1140
    vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ekim 2006
    Şehir
    içel
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    virago deposu bizim ss ile aynı değilmi! Orjinal chooperda genelde benzin göstergesi olmuyor,süslü titreyen çin malları hariç. Garanti kapsamı boyunca,yapılan tüm bakımlar garanti kağıdına işlenmekte olduğundan yetki belgesi taşımayan servislere bakım yaptırmak,garantiden çıkmak anlamına gelecektir. Bence motoru öldürmeyi başarabilirsen bahsettiğin ustadan yardım alman daha garanti davranış olacaktır piyasada şu anda ss veya sl modelleri yok biliyorum (motomax'ın elinde bile yok) sıfırını nereden buluyorsunuz merak ettim? Hadi tek tük denk geldi buldunuz satış işini birkaç ay erteleyince tekrar bulabilecekmisiniz?
    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler