Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kymco Stryker 150cc

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    30 Ağustos 2005
    Şehir
    Mersin
    Motosikleti
    Henüz Yok
    Merhaba arkadaşlar,
    kymco stryker 150 cc lik enduro tarzı bir motor var. Bu motor hakkında kafam öyle karışıkki sormayın. Çin malı olmasada tayvanda üretiliyor öncelikle bu kafama takılıyor fakat fabrikası tayvanda son 2 yılın en kaliteli üretim ve en satış karı yüksek fabrikalarından seçilmiş dünyanın bir çok yerine ihracatlarıda var ayrıca kalite sertifikası iso9001 e sahip tayvan daki az fabrikadan biri. Motorun özellikleri fiyat bakımından fena değil diğer cezbedeb tarafıda enduro oluşu bu fiyata enduroda fazla bir seçim yapamıyorsunuz çünkü.
    Sizden ricam kullananlar yada bilenler varsa benimle fikirlerini paylaşırlarmı? ne dersin alayımmı yoksa uzakmı durayım incelemeyenler için aşağıya linki veriyorum belki sizde özelliklere bakıp bir fikir verebilirsiniz.
    İkinci durum ise benim boyum 1.75 ve motorun sele yüksekliği 88 cm yani bana göre çok yüksek acaba motoru biraz indirmek mümkün oluyormu? amarstörle oynayarak yada başka bir yolla?
    Şimdiden ilginize teşekkür ederim hoşçakalın...

    http://www.kymcotr.com/html/urun_002.html


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    30 Ağustos 2005
    Şehir
    Mersin
    Motosikleti
    Henüz Yok
    ya bu motor hakkında kimsenin mi bir bilgisi yok ya sanırım kimsenin cevap bile yazmaması benim bu motordan uzak durmam için ilahi bir işaret

  3. #3
    hihi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Haziran 2005
    Şehir
    burdur
    Motosikleti
    scarabeo 200 i.e
    kimsenin cevap yazmaması bu motorun iyi olmadığı anlamına gelmez heralde. daha bu senenin modeli.kullanan olmayabilir. ama ben kymconun scooterını kullanıyorum oldukça kaliteli. istersen biraz daha bekle. benim fikrime gelince bu motoru al derim.ama son karar senin.

  4. #4

    Üyelik
    30 Ağustos 2005
    Şehir
    Mersin
    Motosikleti
    Henüz Yok
    neti bekleyeceğimi bilsem inan beklerim ama 4-5 milyar arası fazla seçim şansım yok eğer sıfır istiyor ve scooter istemiyorsam bu motorla ilgili eleştiriler genelde 147 kilo olması ve buna karşın 12.5 beygir ve 11.1 tork oluşu dolayısıyla hantal kalabilir diyorlar ve son hız olarak 105 km veriliyor bunlar dışında kalite olarak genelde fena değil deniyor off ya kafam çok karışık honda cbr125 mi alsam naapsam yahu

  5. #5
    mktuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Aralık 2005
    Şehir
    ist-beykoz
    Motosikleti
    runner 180 sp
    kesınlıkle al.. xl 200 alırsan sonra bu bana kucuk geldı dersın. kymco super bence motor gucunu dusunme transalple karsılastır xl 200 ile degıl..

  6. #6
    praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Ağustos 2005
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    yok
    kimyager bende senın gıbıyım aynen stryker dusunuorum web sıtesınde bıde 125 cclıgı var onu gordunmu?ben mınıbus caddesındekı kymco bayııne gıttım stryker yoktu ama adamlar baya ılgılendı bız dondurmacı fln dıılız dıodu..

  7. #7
    M33MERSIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Aralık 2005
    Motor GÜzel Ama ParÇa Ve Motor Fİyatlari Pahali ...kymco Olmasindan Dolayi Tabİkİ...

  8. #8

    Üyelik
    26 Temmuz 2005
    Şehir
    kadıköy
    Motosikleti
    maxi scooter 150 t 1 in aynısı..
    ben bu motoru rastlantı eseri arabamın önününe park etmiş olarak gördüm. o sırada sahibi geldi çok beğendiğimi söyledim durşu çok güzel heybetli güçlü bir motor izlenimi veriyor. bu arada sahibiyle kısa bir sohbetimiz oldu çok memnun olduğunu ve ilk motoru ollduğunu söyledi. Benim fikrim için ısındıysa hiç düşünme al........ kymco bence piyasadaki çinlilerden çok daha kaliteli, fazlada karıştırma yoksa benim gibi motorsuz kalırsın.
    ha ha ha bakkal dan pardon metro'dan scooter aldım....

  9. #9
    superzzt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Kasım 2006
    Şehir
    istanbul-göztepe
    Motosikleti
    BWS 135 + GT650 Comet
    Evet arkadaşlar bu başlık açılalı baya bir zaman olmuş bayadırda yazan olmamış bende canlı tutmak istediğim için yazıyorum.Ben kasım 2006 da kanuni racer aldım ve aldığımın 2. günü pişman oldum ve satılık ilanı koydum ve en sonunda sattım sattığım gün Kymco Stryker 150 buldum ve aldım.Aleti iki haftadır aralıksız kullanıyorum ve tek diye bileceğim şey mükemmel.Uzun yola gittim geldim.Bozuk yolda gittim.Makinede bir tek sorun yok.Aldığım alet 8000 km.de idi.Bir kullanıcı olarak ve daha 1 senelik bir motor binicisi olarak beni fazlasıyla tatmin ediyor.(özellikle kanuniden sonra)
    Tasarımınıda gayet başarılı buldum.(hoş f 650 imsi bir yanı var ama hadi neyse diyelim.)Şu an motorun sıfırı yok.Bu bir bakıma iyi bir bakıma kötü.Motor kısmından çok anlamam ama tanıdık ustalar makineyi acayip beğendi(ona satmam için fiyattada çok cazip tekliflerde bulundu)Ben 90 kiloyum ağabeyim 85 civarı ikimizi birden zorlanmadan dik yokuşlarda bile taşıdı üzerinede çevre yolunda 110 civarını iki kişi gördüm.Alet enduro olduğu için sürat beklemekte yersiz.
    Ama şunu diyebilirim ki üzerinden inmek istemiyorum bu kadar keyfli bir alet olabilir(aynı zamanda baya az yakıyor benzini).Eğer ithalatçı firma getirirse kesinlikle düşünün derim.Çin malından sonra zaten kaliteyi anlatmama gerek yok birde o sürüş zevki ve heybetli görünümü.İşte size Kymco Stryker 150.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler