Hyosung S&T Kanuni Hyosung Rx125SM paylaşımları...

Hyosung Rx125SM hakkında, bildiklerimizi, bulduklarımızı bu başlıkta paylaşalım.

662wah3.jpg

rx125smbs5.jpg

[YT]O4tZNrZAdTM[/YT]

İTHALATÇI FİRMA SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

Diğer Rx125SM videoları...

Son düzenleme:
Tek bildiğim globale mail attım ne zaman getirmeyi düşünüyorsunuz diye onlarda belki eylülde dediler.

Çok farklı duruyor...

Eğlencelik 2. motor olarak kullanılabilir :p

5500 ytl yazıyor globalin sitesinde piyasaya çıksın ikinci ellerde çıksın o zaman anca

eylül ayında ilk posta olarak, 10 adet siyah getireceklerini söylediler.
1 adet ayırttım. kısmetse ilk kullananlardan olacağım.
fiyatı 5500 ytl. + plaka / ruhsat.

çok güzel bir makine yaa.. 5500 ytl bulsam alırım direk.. Yada 2. el GV250 mi alırım acaba? bak gene karıştım! :p

ama çok hoş bir duruşu var deilmi arkadaşlar ama ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca demişya atalarımız bizde bakarız nolucakki:p:cherry::cherry:

NoVaRiX+1

Renkler kmt'yi andırıyor.Bu arada hyosung 400cc enduro getirmeyi düşünüyordu ne oldu:silent:

Hyosung alayım mı

Arkadaşlar bir süredir (bayağı uzun bir süredir) endro / cross motor almak niyetindeyim, çinlileri bizim kanuniyi ramzeyi kendimi ne kadar sevmeye zorlasam da sevemedim gitti, aklım hep hyosung 125 (klasik olanı) takıldı kaldı, ne dersiniz? alıcam ben bu motoru galiba ve ilk motorum olacak benim, şuana kadar almamamın nedeni 125 cc olmasıydı. Bir de şunu belirteyim, boyum 184 cm, tüm bu motorlar içinde bir tek hyosung 125 de kendimi motorla uyum içinde hissettim,Ne dersiniz içimdeki off road aşkını karşılamz mı 125 cc, dağda bayırda çamurda derede beni mahcup eder mi??

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir süredir (bayağı uzun bir süredir) endro / cross motor almak niyetindeyim, çinlileri bizim kanuniyi ramzeyi kendimi ne kadar sevmeye zorlasam da sevemedim gitti, aklım hep hyosung 125 (klasik olanı) takıldı kaldı, ne dersiniz? alıcam ben bu motoru galiba ve ilk motorum olacak benim, şuana kadar almamamın nedeni 125 cc olmasıydı. Bir de şunu belirteyim, boyum 184 cm, tüm bu motorlar içinde bir tek hyosung 125 de kendimi motorla uyum içinde hissettim,Ne dersiniz içimdeki off road aşkını karşılamz mı 125 cc, dağda bayırda çamurda derede beni mahcup eder mi??

12bg.. 120 kilo.

benim şuan kullandığım makine 13,4 beygir, 160 kilo. Ve ben 1.92'im.. :cat:
Şöyle oranlarsak; Hyosung seni fazlasıyla tatmin edecektir. Kaldıki bende sanırım 125'lik cross'undan alıcam Hyo'nun.. (inşallah)

Millet bu makinedan alan yok mu? Çok merak ettim nasıl birşey ne yer ne içer,değer mi? Gerçe benim hyo.lara biraz gıcığım var ama olsun herlde hyo.ların bana gıcığı olduğundan bnm eski hyo. o kadar üzmüştü beni

Bu forumdan bi eleman alıcam ayırttım falan dedi aldı mı etti mi?

Gültekin' Alıntı:
eylül ayında ilk posta olarak, 10 adet siyah getireceklerini söylediler.
1 adet ayırttım. kısmetse ilk kullananlardan olacağım.
fiyatı 5500 ytl. + plaka / ruhsat.

bu mesajı yazan aynı Gültekin' Alıntı:
bizim hesaplar değişti, başka bahara kaldı.

yok yaaa. almayacakmış sahtekar... :p

Son düzenleme:
benim takibimdeki motorlardan birisi askerden sonra bakıcaz artık.o zaman 2. elide bol olur :mrgreen:

çok guzel bir supermoto benimde takibimde, önce biraz bollaşsın bahara bitane istiyorum :D
gültekin motor gelince ayrıntı resim ve açıklamalar bekleriz foruma ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar