Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
8. sayfa BirinciBirinci ... 6789101858108 ... SonuncuSonuncu

Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #141
    CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Haziran 2006
    Kusuruma bakma arkadasım bende kanuni racer kullandım senin motorundan da bir tane inceledim. Ya ya bizi cok saf zannediyorlar yada kendilerini cok cakal. adamlar racer 200 ile caracal a aynı motoru koymuslar e yuh yani.
    adamın icinden küfür edesi geliyor
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #142

    Üyelik
    02 Haziran 2007
    Şehir
    eskişehir
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800

    caracal sahıbıyım çarşamba gunu

    tiger kadar heybetlı olsa cok ıyı olacakmıstı ama degıl olsun bu kadar ksuur kadı kızında da olur
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

  3. #143

    Üyelik
    19 Mayıs 2007
    re-math motorunu satmadığına sevindim motoru hemen hemen aynı zmanlarda almıştık satcağını duyduğumda içim garip oldu ne yalan söyliyeyeim bu arda titreşim sorunu büyük ölçüde çözmene yardımcı olacak sanırım (bende işe yaradı) değdim gibi 40 milyon gibi bir masraf edip usta dişliyi değişitirdi ve motor gerçekten ferahladı 2500 km deyim şuan.

    bugün yolda giderken 600 bindevirde motor kendini çekmye başladı kesme yaptı ben endişelendim meer affedersiniz hıyarın teki motorla oynamış ben uyurken üşenmemiş eğilmiş motorun jiglesini kapatmış sorun çözüldü ama ben korktum .Ve motoru ayak marşıyla çalıştırıken oldukca zorlanıyorum bu acaba sizlerde de varmı ?

  4. #144
    ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Mart 2006
    Şehir
    Gebze\Kocaeli
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    Alıntı lagriffone adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar Sevgili Motosiklet Severler;
    Burayı da takip ederekten yaklaşık bir ay önce Caracal 200 ümü almıştım,
    üye olup yazmak ise ise şimdiye kısmetmiş..

    Motorum 1500 km cıvarlarında, görünüşünden de, sesinden de, performansında da yeterince memnunum. Dert yakınabileceğim tek problemim arka frenden birazcık ses geliyor oluşu. Hız göstergesinde de hafiften bir buğulanma var.
    Hayalim motora biraz daha alıştıktan sonra uzun yollara düşmek. Motoru uzun yolda yoranlarımız deneyimlerini anlatırlarsa çok faydası olur. Bence gerekli önlemleri ve tedbirleri aldıktan sonra problem çıkarmaz gibi ama tedbirli olmak lazım
    Hepinize kazasız belasız, keyifli sürüşler dilerim..

    arka çanta çok uyumlu olmuş.
    kazasız belasız kullan
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

  5. #145

    Üyelik
    30 Temmuz 2007
    merhaba arkadaslar...
    bende Allah nasib ederse yarin caracalimi alicam ilk motorum olacak...
    herkese kazasiz belasiz surusler diliyorum...

  6. #146

    Üyelik
    21 Şubat 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MZ 301 - MaCiT - Tiger
    Bu motor bir harika..........

  7. #147

    Üyelik
    24 Temmuz 2007

    yeni bir caracallı

    herkese selam arkadaşlar ...
    1 hafta önce kanuni caracal aldım. daha önce 125 Rt mondial bir scooterım vardı. kanuniyi çinliler içinde en sağlamı masalına kanarak aldım. ve ne yazıkki mondialde yaşadığım sorunların hepsini kanunide de yaşadım. motoru aldığımda ön frene bağlı stoplar yanmıyordu. ufak bir sorunmuş çözüldü. aldıktan sonra sözde servise götürüp son ayarları yapılmıştı fakat karbüratör ayarsızmış. evvelki gün tamda kanuni servisinin olduğu sokaktan geçerken motor stop etti bir dahada çalışmadı. servise götürdüm. motorun karbüratörü ayarsızmış bujiyi yemiş dedi yeni buji taktı. buji parası garantiye dahil değil dedi 5 YTL aldı. kardeşim bunu alır almaz sana getirdik sen ayarlamadın mı dedim motor ısınınca başka soğukken başka ayar tutuyor falan gibi bir şeyler dedi. neyse miktar az olduğundan ödedim.
    diğer caracal sahipleri: sizde de oluyormu bilmem motor soğukken çok zor çalışıyor. servise yine bu soğukken zor çalışıyor dedim bu motorlar ilk 500 kmde zor çalışır. ilk 500 kmde getirirsin heryerini sıkarız dedi usta. eyvallah dedim. çünkü ilk motosikletim mondialde de gerçekten ilk 500 kmde motorun yağ sızdırmasından motora giden benzin hortumunun sıcaktan eriyerek benzin kaçırmasına, arka tekerinin ilk aldığımda sekiz çizmesine dek pek çok problemi olmuştu fakat 500 kmde bakımı yapıldıktan sonra 1500 kmye dek en ufak bir problem çıkartmadı. zaten 1500 kmde de scotter olduğundan vitesli motordur diye bu caracalı aldım. ama zihniyet aynı zihniyet. birde arkasına OK diye yeşil band yapıştırmışlar sözüm ona tüm kontrolleri yapılmış bu motorun.
    bu 2 motorda da benim anladığım ister mondial ister kanuni olsun bunlarda zerre kadar kalite kontrolü yok. çinde yapılan motoru burda birleştirmesini bile beceremiyorlar o zaman ilk 500 km servisi çok önem taşıyor.( tabi bu 500 kmde yalan yanlış toplanmış motorla kaza falan yapmaz 500 kmye gelirseniz.)
    bu arada sizlerin arasında bu problemleri -özellikle motorun soğukken çalışmaması- yaşayan oldu mu? servisin dediği gibi 500 bakımında düzeliyor mu?
    onun dışında bu fiyata bu kadar motor olduğunun farkındayım. arkadaşımın 900 cc su soğutmalı yamahası var nerdeyse benden bir kaç yaş genç adam motorun ölüsüne 6000 YTL istiyor. piyasası da o . ben bunu 3500 YTlye aldım. ve bence görünüşüde çok çok güzel.
    şimdilik esen kalın motorlarınızda olan problemleri ve çözümlerini paylaşırsanız çok yararlı olacaktır.

  8. #148

    Üyelik
    23 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul - Beyoğlu
    Motosikleti
    tabanvay
    bu gün yanımdan geçti azer bülbül gibi titriyodu

  9. #149
    -CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2005
    Selam arkadaşlar.
    Bakıyorum topiğiniz şenlenmiş.Kullanıcı sayınız da artmış.Kullanan arkadaşlara hayırlı olsun.Bu kendi motorumdan sonra en rahat sığabildiğim en sevdiğim model.Umarım teknik açıdan sorunlarınız yoktur.
    Benim sadece belirtmek istediğim sizin şu depo üstü göstergelere bayıldım çok şık duruyo.Bana uysa valla değiştirecektim de sizin depo ince uzun.

    Kazasız sürüşler

  10. #150
    lubimaya54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Haziran 2005
    Şehir
    SAKARYA/adapazarı
    2000 km deyım..sadece km göstergesı su alıyo o da garantıden degısecek.calısmama gıbı problemı yok..calısmadıgı zaman jıkleyı acın.ozamn hemen calısıyo..makınenın huyunu suyunu ıyı ögrenınce hıc bır sıkıntı cekılmıyor..
    Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez

  11. #151
    Re_math - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ağustos 2006
    Şehir
    ankara,antalya
    Motosikleti
    Caracal
    arkadasım bende ılk baslarda motorun acemılıgınden calıstırmakta epey bır zorluk cekıyordum, hatta ne kadar komık durumlara dustugumu tahmın bıle edemezsın. sonra bır gun nereden aklıma geldı bılmıyorum "jıkleyı ac da calıstır " dedı ıcımden bır ses. bende jıkleyı actım ve bu sorunu cozdum. bızım eskınden renault 12 ts araba vardı, kısın calısmadıgı zaman jıkleyı cekerdık oyle calısırdı. bend e havalar nasıl olsa soguk degıl dıye hıc jıkle kullanmadan calıstırıyordum. jıklelı calıstırmayı akıl ettıgımden berı, ya da aklıma geldıgınden berı hıc sıkıntısız calıstırıyorum. bu aralar motoruma bınemıyorum. uzuluyorum.
    motoru satmak zorunda kaldıgımda ılan verırken emın olun ben de cok uzulmustum, ama sorunu halledebılmem benı cok rahatlattı. ve sızlere sonsuz tesekkurler edıyorum guzel, anlamlı mesajlarınızdan oturu ayrıcana da ozur dılıyorum. kendınıze ıyı bakın
    Motosiklet hakkında bildiğim bir şey var o da hiç bir şey bilmediğim.

  12. #152

    Üyelik
    02 Haziran 2007
    Şehir
    eskişehir
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800

    caracal kırmızı

    bugun aldım alllah nazar deyirmesın süper motor gazı azcık acıncı transalpler gıbı egsozdan ses gelıyo ve fırlıyo ben bunu sanzımanını ogrenemedım bi turlu bana susu anlatacak varmı hangı vıteste gıttımı sasırıuom bzn bosu bulana kadar cnm cıkıyo kemk_87@hotmail.com
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

  13. #153

    Üyelik
    21 Temmuz 2007

    selamlar cümleten

    evet ben bu motoru gün geçtikçe sevmeye başladım.krem rengi mevcut olduğu için daha bir çekici..motor için çbs belko-henkel mtylan kullanıyorum ve çok memnunun..ayrıca ercan abiden ( izmir motostop) çok iyi spray parlatıcı aldım..gerçekten sonuç müthiş..motor sürüşe gelince evet bende biraz bazen makineyi anlayamıyorum.kaçıncı vitesde olduğumu motor sesinden anlayabiliyorum.lakin acaba motora honda cbr125 lerde olduğu gibi dijital vites göstergesi takılabilir mi?..bu konuda yardımcı olanlara şimdiden teşekkürederim..km göstergesinin çevresini hafif bir silikon çekerseniz damla bile girmiyor..motorun sürüşünde hiç bir problem yok fakat hala gazı zamanında kesmeyi fren yaparken takılıyorum dolayısıyla alat bana rağmen tık demedi yav )..neyse diyeceğim şu ; çok motora binen biri değilim ama bir geçiş motoru olarak bence çok eğitici bir motordur derim..

    herkese kazasız belasız diyorum..

  14. #154

    Üyelik
    24 Temmuz 2007
    arkadaşlar az önce kanuni sitesine aşağıdaki kendimce motorumda gördüğüm artı ve eksileri belirten mesajı attım sizde burada kendinizce motorunuzda gördüğünüz artı ve eksileri yazarsanız hem buradan bu motoru alacak arkadaslar yararlanır hemde kanuni sitesine yazarsanız yeni çıkan bu motor hakkında üretici firma görüşlerinizden faydalanır. (henüz mesajı yeni gönderdiğimden cevap alamadım alınca onuda buradan yazarım)
    KAnuni Kuralkan motor müşteri hizmetleri yetkilileri :
    Bundan 2 hafta evvel kanuni caracal marka 200 cc chopper tarzı bir motosiklet aldım. daha öncede motosiklet kullanıyordum. çin mallarından çok çektiğimden ve sırf türk malıdır daha kalitelidir diye bu motosikleti aldım. motorum henüz 500kmye gelmedi. 500 kmlik motorum ile ilgili izlenimlerimi anlatayım. önce artıları:
    1. motor karter yanına ve hidrolik yanına koyduğunuz seffaf göstergeler çok kullanışlı.
    2. motorun görünümü gerçekten çok güzel çoğu motorcular bile üzerinde kanuni yazmasa uzaktan halley davidsona benziyor diyorlar.
    3. arka ve öndeki dörtlülerin frene basınca yanması gerçekten özellikle ülkemiz şartlarınıda göz önüne aldığınızda çok faydalı
    4. arka teker jantı motora ayrı bir hava veriyor.
    şimdide eksiler.
    1. motorunuz her nekadar arkasına kocaman yeşil OK yapıştırsanızda son kontrolden geçmemiş. motoru aldığımda arka stop yanmıyordu. karbüratör ayarsızdı. ilk teslim eden servis çanakkale ezine servisi.kendi ikamet ettiğim çanakkale bayramiç servisine götürdüm. karbüratörü çözdü. elektrik aksamından anlamam zaten bu motordan senden başkasında yok dedi kendi uğraştı olmadı sonra beni bir oto elektrikçisine gönderdi orada sorunun bir kablonun fişinin çıkması olduğunu ögrendim sağolsun oto elektrikçisi taktı stop yanmaya başladı.
    2. yukarıdada belirttiğim gibi büyük şehirlerde nasıldır bilmiyorum ama taşradaki servisleriniz allaha emanet adamlar yeni çıkan motoru bizim motorda deneme yanılma ile öğreniyorlar. bu arada kimseden şikayetçi değilim sonuçta mecburen servise yine bayramiç servise götüreceğim.
    3. motorun takım torbasına ulaşabilmek için yanımda bir yıldız tornavida taşımak zorundayım. takım çantasına ulaşmak için açmam gereken vidanın üzerine bir kelebek koymak sizin için çokmu zordur.
    4. depo üzerindeki göstergenin bulunduğu sert plastik olduğunu aldıktan sonra farkettiğim kromaj kaplanmış kötü plastik kabarmaya başladı. (motoru alalı 2 hafta oldu henüz yıkanmadı) bilginize
    5. vitesler özellikle de boş vites zor geçiyor belki rodajda olduğundandır.
    şimdilik ilk izlenimlerim bunlar motorumu kullandıkça size artı ve eksilerini bildireceğim. sizde geri dönüşünü yaparsanız sizin içinde faydalı olacağını sanıyorum.
    İYİ ÇALIŞMALAR.
    [/I]

    arkadaşım chopper tarzı motorlar klasik motorlardır üzerinde digital vites göstergesi olmaz sonradan takılır mı bilemem ama dikkat et diğer alt modellerde benzin göstergesi vb göstergeler olduğu halde amerikan chopper motorlarda dahi (halley davidson motorların fiyatı orta sınıf bir arabanın 2 katıydı en son baktığımda) digital gösterge yoktur. herhalde motorun klasik görünümüyle uyuşmayacağını düşünüyorlar. bu arada alışınca pek sorun çıkmıyor. kazasız belasız sürüşler dilerim.

  15. #155
    Ulgio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2007
    Şehir
    İstanbul - Üsküdar (Anadolu Yakası)
    Şimdi arkadaşlar criminale sorduk,beni buraya attı
    sorum şu,zealsun 150-19 la caracalı karşılaştırabilecek var mı?Ayrıca detaya inerek caracalın + ve - lerini yazacak biri.

  16. #156
    schism - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Haziran 2007
    Şehir
    İstanbul/Üsküdar
    Motosikleti
    Hyosung GV250
    @ulgio;
    arkadaş sende benim gibi ortalarda kalmışsın bi karara vardığında mutlaka beni bilgilendir bende baya araştırdım aslında merak ettim ne alcağını gerçi kendiminde ne alcağını merak ediom ya orası ayrı

  17. #157
    Ulgio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2007
    Şehir
    İstanbul - Üsküdar (Anadolu Yakası)
    Dostum araştırıyoruz işte bakalım,caracal yeni bi model ama daha tam olarak performansının kalitesinin ne olduğu anlaşılamadı.Zealsun ise kendini kanıtladı,bir çok yönden daha üstün...50 cc nin de çok fark edeceğini zannetmiyorum.Zealsun ı getiren polen adlı firma çok ilgileniyor hatta forumlarımıza bile bakıyor Burçin Hanım.Zealsun full aksesuar,250 cc ye yakın performansı var,krank balansörlü,kronik bir problemi yok(kablolarda sorun oluyo galiba bazen onu da halletmesi kolay).Caracal ı ise kimi beğeniyo kimi beğenmiyor...Ben bizzat yakından caracal ı gördüm çok güzel gerçekten şasi.Fakat tek önemli olan şasi değil...Zealsun u ise görmedim hiç.

  18. #158
    schism - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Haziran 2007
    Şehir
    İstanbul/Üsküdar
    Motosikleti
    Hyosung GV250
    keşke caracalın şasisi zealsunda olsa. ama gerçi az bi modifiyeyle zelasunda baya çekici olabilir diye düşünüyorum

  19. #159
    moto_yunus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ocak 2006
    Şehir
    İSTANBUL/Avcılar
    Motosikleti
    ER-6N
    hayırlı olsun....kazasız belasız sürüşler....
    YUNUS EMRE KARAN
    www.facebook.com/yunusemrekaran
    https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw

  20. #160

    Üyelik
    21 Temmuz 2007

    vites boşluğu hakkında

    dostlar bir konu var kafamı kurcalayan..

    caracallarımızda vites boşluğu az mı olmalı çok mu?..çünkü bende biraz fazla gibi geldi..balataları yakmayalım sonra..vites değiştirirken ayak ucuyla sonuna kadar basıyorum öyle geçiyo..birde nasıl yağ kullanıyor forumdaki arkadaşlar öğrenebilirsem sevinirim?

    şimdi motorda olan garipliklere gelelim..evet görünüş süper ve gazla öne fırlaması oldukça yeterli fakat nerden geldiğini anlayamadığım bir kayış sesi geliyor biraz gaz verince..ötme yok ama tanımlayamadığım bir ses..birde aküsünde bir sorun var galiba çünkü ayakla çalıştırdıktan sonra rölantide 1-2 dak az bir gaz veriyorum sonra bırakıyorum ama beklerken tekliyor..anlamadım gitti..birde müzik sesi duyulurmu bu motorlarda hiç kullanan var mı? bilgileri paylaşırsa sevinirim..

    herkes kanuni yazıyı sök diyor özellikle sökmüyorum..kalsın orjinal diyorum..beğeniyorum ya ben bu motoru..

    kazasız belasız keyifli sürüşler..


    REKLAM ALANI
8. sayfa BirinciBirinci ... 6789101858108 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler