hanedan geçmiş olsun yahu bunu yeni öğrendim..inşallah tez zamanda bulunur..
hanedan geçmiş olsun yahu bunu yeni öğrendim..inşallah tez zamanda bulunur..
KIRMIZI BOĞA..
Ahanda bu kız olmasın eheheheh yok yaw BU BMW hehehehe
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
İsmail abı bu ne ya sızın egzozlar bızımkılerden de once dokulmeye basladı alalal Soleyelımde CInden aynı yerden alsınlar yaw Isın sakası bı yana cok erken bu curumeler falan hele death daha yenı aldı sayılır cok enterasan.Neyse garantıden Seve seve degısecekler baska yolu yok zaten kac km de motor bıde para mı ıstıceklerdı servıs ıscılıgı ısterlerse kendın al yap cok kolay ben kendı yaptırdıgım egzozu eskısınıde kendım sokup yenısını de kendım taktım cok kolay.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Bilgin Aynı kanaatteyim ... "Kendin al tak ,Kullan fikrini "benimsemekle beraber ,Servisi bu iş için para almayacağını düşünüyorum ...Para alacağı taraf varsa o da KANUNİ'nin kendisi,
Lakin bu egzostlar ciddi anlamda sorunlu demektir... Daha 1000-1100km de bu hale geliyorsa yeni geleceklerde de aynı problem olacaktır kanaatindeyim ,
Bu tip sorunlar ufak sorunlar kafama bile takmam...
Çinden aynı yerden almaları fikrine aynen katılıyorum . yada bira daha dikkat ettirsinler değilmi ama ...
Kullanılan metal sac bile değil diyecem neredeyse ... TENEKE ,Tenekeden yapılan o kadar gider.
Valla fırsat bulsam biraz modifiye edeceğim de bakalım ne zaman fırsat buluruz...
1000 km olsa neyse
340 km de motorum.
Depodaki storm lardan birtanesinin egzozunu takalım dedik
Onunda perçinlerini koymayı unutmuslar
Cumartesiye gelir dedi. Ben hariç herkes egzozu değiştirme güzel olmuş dedi
Benim hiç hosuma gitmedi
Kafa ütülüyor resmen
benim eksozda öyle bir sorun çıkmadı..ama içinden kırılmıştı sonuçta..pekte bişey fark etmiyordu aslında.. sadece hız yapınca çekişten düşüyordu..
şuanki eksozun gayet iyi performans
KIRMIZI BOĞA..
selamlar bende storm 150 aldım benide en rahatsız eden diskin çıkardığı gıcırtı sizdede oldumu???
Avatarındaki gri storm sa hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan...
balataların yeniliğinden oolabilir... bizde olmadı desek yeri var.
teşekürler evet o gri en güzel rengi o bence sizde olmadımı ya şimdi ben kafayı yerim vallahi bide gösterge kısmında tıkırtı var anlamadım.gaz verince bi zırıltı vardı inceden geçen servise götürdüm o halloldu şimdide bu tıkırtı var yaw bidahakine onuda söyleyim servise bakalım ne diyecekler bu arada as 150t 19a sayfasında bi tane gördüm 10 numara yapmışlar motoru.nerde yapmışlar acaba hemen öğrenmem lazım işte makina bu
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Dostum o makınayı bu , şu , o markalardan parcaları toplayarak yapabılınır yanı kendınde yapabılrısın
Bilgine aynen katiliyorum ...
harfi harfine ...
Ama Aynalarda sinyal güzel olurdu
bana 5 ytl verin sizi hurdalıga bırakayım sakın alırsrnız hurdacı bile korkuyo scotter ölüm alırsanız basınız agrır yemin edersiniz bi daha motor binmemeye
Dostum bi kere Türkce yı duzgun kullan yazdıgından hıc bır sey anlamdım anladıgım tek sey sacmaladıgın
İsmail abı ayna ve aynadakı sınyaller 19A ve Stroma hıc yakısmıyo ama celık motordakı martıan 150 ye gıdıyo ama bızım motorda sonradan ekledıgı cok bellı oluyo emanet gıbı duruyo
onu bunu boşverinde çok orjin olmuş bence peki kendinde yaparsın diyosunuz biri bana söylesin o koltuktan ayaklığa uzanan gri parçayı nasıl bulabilirim???
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Bugun motorumla zonguldak - amasra yolculugu yaptim
Cok zevkliydi
Ortalama 90 km/h ile gittim.
150 km de 20 ytl yakıt yaktım
20 günde 850 km oldu motorum
Böle giderse yaz sonuna 5000 olur bu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)