Değerli arkadaşlar,
Ben yaklaşık 3 aydır motosiiklet piyasasını inceliyorum. Çoğu kişi gibi 3-4 milyarlık çin motorları etrafında dönüyorum. Çünkü hem yeniyim hemde bütçe kısıtlı. Diğer marka motorlarla arada öylesine uçurum varki ya hep ya hiç mantığı oluşuyor. Yani ya çin yada yapacak bişey yok. Fakat 2 haftadır bu hyosung dikkatimi çekti. Birincisi sıfır fiyatı çok ulaşılamayak bir fiyat değil ikincisi kalite farkı bariz belli oluyor. Gerek kullanıcıların gerek inceliyenlerin yorumları ve gerek firmanın durumu, Koreli olması ve kendi izlenimim. Belki biraz daha bile ucuzlar. Yani acaba biraz sabredip, biraz kasıp Hyosung mu almalı. Ben Ankara'dayım. Ankara'da servisi var. Pek yaygın bir servis ağı yok. Yedek parça sıkıntısıda olabilir. Ama yinede yeni aldığım bir motorla, hele uzun bir yola çıkacaksam, Arkamda da eşimi taşıyacaksam bana Hyosung gibi bir motor ancak güven verecek herhalde. Diğer malum motorlar yani çinliler öyle midemi bulandırdı ki. Sanki motor almadan bıkmış gibiyim. Yok freni patladı, yok civatası düştü, yok yağ sızdırdı, yok ayaklığı, sırtlığı kırıldı, yok vites geçmedi, yok istop ediyor nedir yaw. Hepsi için durum bu. 2-3 milyara bence bunları yaşamamak değer. Üstelik Hyosung 250 cc cruiser modeli 28 hp 2 silindir v2 motor, yağ soğutmalı . Fark burda başlıyor. Bence teknoloji farkı baya var. Yenide olsam güvenli bir motora binmek düşüncesindeyim. Acaba yeni olduğum için motoru hırpalar mıyım, yani motor aksamı zarar görür mü, yazık mı ederim. Bide çalınırsa çok üzer beni. Neyse bence diğer markalar kötü de olsa forumları baya iş yapıyor. Bence Hyosung konusuna ağırlık vermeliyiz. Müşteri ve ilgi artarsa hizmet te artacaktır. Şahsi kanaatlerim. Yorumlarınızı bekliyoruz.