Zontes 350 E Kullanıcıları Bilgi Paylaşımı
Reklamlar
-
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar.
Bildiğiniz gibi Zontes markası Distribütörlüğü Ugus Motorlu Araçlardan ayrılarak Enduro Market e geçti.
https://www.zontes.com/en/Products/M...3038A1FDC83389
Şu anda bu model için 159 bin TL fiyat belirlendi. Ülkemize lansman için getirildi
https://www.youtube.com/watch?v=CTU8yy9Sq5Y
2 ay sonrası teslim edilmek üzere 10 bin TL kapora alınarak siparişler toplanıyor. İlk partide 24 adet 350E ve 8 adet te 350D modeli gelecek imiş.
Sizce bu kez Zontes ülkemizde tutunabilecek mi?
Bu motor Bu Paraya ALINIR MI ???
Reklamlar
-
valla baya iyi motor yapıyorlar. çinli diye burun kıvırıyorlar. aynı mesele otomobilde de yaşandı. çinlilere burun kıvıranlar şimdi çinli kullanıyor. servis dışında sorunu yok. yurt dışında gittiğide barcelonada yollarda çok gördüm.
-
çinli diye burun kıvrılmasının bir nedeni servis, ikinci nedeni sürekliliğin olmaması.
her motorda sorun çıkıyor ama honda, yamaha bu sorunu baştan savmadan çözüyor (büyük çoğunluğunu)
ama çinli marka servisleri direkt başından savıyor yada madur ediyor.
motoru barcelonada, milanoda yollarda görüp alıyorsun ama ikinci senesinde üretimden kaldırılıyor, bir parça lazım olduğunda abi o motor artık üretilmiyor cevabı alıp oturuyorsun.
misal qj motor fort 350, forza250 xmax250 yi piyasadan silecek diye tanıtıldı, bende almayı bile düşündüm, ama yılını doldurmadan tr getirmeyi kestiler.
yine aynı şekil srt serisi motorlarda da yaptılar. bu sadece basit bir örnek.
-
OD26 adlı üyeden alıntı
valla baya iyi motor yapıyorlar. çinli diye burun kıvırıyorlar. aynı mesele otomobilde de yaşandı. çinlilere burun kıvıranlar şimdi çinli kullanıyor. servis dışında sorunu yok. yurt dışında gittiğide barcelonada yollarda çok gördüm.
Servis dışında sorun yok ! :D Daha ne olacaktı. Servislik olana kadar bindin bindin yani. Sonra at çöpe gitsin mi ? :D
-
maximusti, adlı üyeden alıntı
çinli diye burun kıvrılmasının bir nedeni servis, ikinci nedeni sürekliliğin olmaması.
her motorda sorun çıkıyor ama honda, yamaha bu sorunu baştan savmadan çözüyor (büyük çoğunluğunu)
ama çinli marka servisleri direkt başından savıyor yada madur ediyor.
motoru barcelonada, milanoda yollarda görüp alıyorsun ama ikinci senesinde üretimden kaldırılıyor, bir parça lazım olduğunda abi o motor artık üretilmiyor cevabı alıp oturuyorsun.
misal qj motor fort 350, forza250 xmax250 yi piyasadan silecek diye tanıtıldı, bende almayı bile düşündüm, ama yılını doldurmadan tr getirmeyi kestiler.
yine aynı şekil srt serisi motorlarda da yaptılar. bu sadece basit bir örnek.
qj motor rks'nin altına geçti. rks mağazalarında satılıyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler