Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #5121

    Üyelik
    20 Şubat 2007
    Şehir
    İZMİR(BOĞAZİÇİ)
    Motosikleti
    HONDA - Nx4 FALCON BLACK
    Alıntı regalci1903 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun kazasız belasız inşallah bende yeni aldım çok memlunum.
    arkadaşlar RR motorlarınız hayırlı olsun kazasız belasız işallah. aman arkadaşlar kask sız asla kullanmayın allah korusun ve her zaman dikkatli olun siz iyi bir sürücü olabilirsiniz ama karşınızdaki ?.. rüzgarınız bol olsun

    Alıntı erdemtasan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Slm arkadaşlar bende regal alcam kaporayı verdim aranıza gelecem 2 3 güne kadar benim cup110 vardı takas yapacam magazadan 0 kırmızı alacagım gerçekten güzeldir inşallah pek içime sinmiyor gibi. Ama hayırlısı.
    iyi mt hayırlı olsun kasasız kullanırsın işallah
    (ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #5122

    Üyelik
    13 Mayıs 2006
    greatwhiteshark benim nikim polo sizi internette takip ediyorum bende dikilitaşta ali ustanın alt sokagıda oturuyorum sizin degerlendirmelerinizi yakından takip ediyorum regal raptor u bu kadar iyi genelliyorsunuz sizi taımak isterim ayrıca raptor üyesi olmak isterim sıralama listesine bende dahil olursam sevinirim saygılar.

    regal-raptor a üye olmak istiyorum bilgi verirseniz sevinirim saygılar polo

  3. #5123

    Üyelik
    08 Nisan 2007
    Şehir
    YENİKÖY
    Motosikleti
    REGALRAPTOR DD250E-9
    Merhaba Arkadaşlar
    150 Zatmı Dorado Poseidonmu derken bo topicteki yazılanları okuduktan sonra hepsini geçtim ve sizlerin sayesinde bende REGALci olmaya karar verdim. Bu sabah ödemeleri yaptım akşamada kısmetse ruhsatım hazır olucak.Kararımı vermekte yardımcı olan sizlere ve motorun işlemlerinde yardımcı olan Sefaköy Özdikmenler Mehmet kardeşime teşekkürlerimi sunarım.Herkeze kazasıs sürüşler.
    [B][COLOR="black"][COLOR="Red"]GERÇEKLERİ[/COLOR][/COLOR] [COLOR="Yellow"]TARİH[/COLOR] [COLOR="Red"]YAZAR[/COLOR] [COLOR="yellow"]TARİHİDE[/COLOR] [COLOR="red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]

  4. #5124

    Üyelik
    23 Nisan 2007
    Şehir
    ümraniye
    Motosikleti
    REGAL RAPTOR
    verdiğin karar için seni canı gönülden tebrik ediyorum almış olduğun motor bu sıfın en iyisi diyebilirim hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin rüzgarın bol olsun toplu bi gezi de görüşmek üzere

  5. #5125
    deepimpact - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ekim 2006
    Şehir
    izmir karşıyaka
    Motosikleti
    regal reptor
    izmirli r&r cılar yarın manisaya ufak bir gezi düzenliyoruz gelmek isteyen arkadaşlarım saat 13:00 de bornova migrosta olması lazım gelmektedir saygılar.
    EĞER HERKES AYNI FİKİRDE İSE KİMSE YETERİ KADAR DÜŞÜNMÜYOR DEMEKTİR.

  6. #5126
    Deli Çerkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Mayıs 2007
    Şehir
    Dünya
    Herkeze Merhaba.

    Uzun zamandır bir motorsiklet alma düşüncem vardı arkadaşlar. ve özellikle bu başlık çok dikkatimi çekti. yazıları okuduğumda Regal Raptor'un tamda bana göre bir motor olduğu düşümcem dahada netleşti


    Bir hukuk bürosunda icra memuruyum arkadaşlar. işyerim ve evim İstanbul şişlide.ve işle alakalı heryere geç kalıyorum, bu yetmediği gibi birde hem evde hemde işyerimde park yeri sorunum var.kaldırımdaki motorları görünce park yeri için harcadığım zamana acıyorum. yaşım 37. meslek sıkıntılı olduğundan duvarlar üstüme geliyor artık.sıkıldım arkadaşlar.hayatımda değişiklik arıyorum.hafta sonları kendimi dağlara, taşlara börtüye böcüğe vurmayı da düşünüyorum.

    RR yi düşünmemdeki en önemli etken delikanlılık çağlarımda araba ile hıza doymam.yani racing tarzı motorsikletleri bedava verseler almam. zaten Allah kimselere göstermesin yüksek tork + sürat +bozuk yol+ genç yaş hevesi yanana gelince alet kontrolden çıkıyor. ve üzücü sonuç. dolayısıyla yavaş olsun ama yolda kararlı gitsin. Birazda ağır abi motoru olsun. yoksa mesela popcorn üzerinde kendimi hayal bile edemiyorum.

    birader ile uzun yola gitmeyi planladığım çin scoteer veya maxi scoteer tarzı motorsikletlere de sıcak bakmıyorum.Kendim 107 Kiloyum bireder de benim kadar. ilk düşüncem ikimizi çekebilecek bir motor bulmakdı.

    İkinci etken de trafikte motorsiklet kullanmayı koşmak gibi düşünürüm. TEM'de koşmayı hayal ettinizmi? hele hele sağınızdan solunuzda arabalar geçerken.dolayısıyla bir motor alacaksam biraz kalıplı olmasını isterim. ayrıca egsoz sesinden sürücüler arkalarından bir motor geldiğini duyabilmeli.yani homur homur homurdanan bir motor tercihimdir. 2 farklı Jeep kullanırım.her ne kadar can güvenliği normal arabalara göre yüksek olmasına rağmen , hem araçlarım yürüyen aksamının bakımına önem veririm. hemde trafik kurallarına uyarım..dolayısıyla ister çin malı olsun ister alman, amerikan. motorlu taşıtın yürüyen aksamına gerekli önemi vermez , bakımlarını aksatırsanız her motor gibi yolda kalırsınız.

    Arkadaşlar ben her zaman trafiğe çıkarken her zaman " Herkez deli bir ben akıllıyım " diye giderim. çünkü bana göre trafikte önünüzdeki arkanızdaki yanınızdaki her an hem kendisinin hemde sizin can güvenliğinizi tehlikeye atacak bir hareket yapabilir. özellikle istanbul trafiğinde Şahin'e pako direksiyon ve abart egzos takan altında ferrari , kendisinide formula pilotu zannettiği için , ayrıca dolmuş veya taksicilerde yolcu alabilmek için yaptıkları olur olmaz manevralarla makas attıkları için dikkatli gitmek lazım. gerek sesi gerek de görüntüsünde dolayı altınızdaki motorun hem kendisiyle hemde sesiyle farkedilir olması önemli.

    Bu durumda tercihlerimi 2 ye kadar indirdim. Regal Raptor ve Kanuni Tiger
    ancak motor özelliklerinden dolayı tercihim RR den yana oldu.ancak son sözü bizzat görmeden söyleme yanlış olurdu.yolda çevirdiğim bir Tiger ı nerdeyse son vidasına kadar inceledim.gerçekten güzel alet.ancak motor özelliklerini RR le kıyasladığım vakit tercih RR den yana oldu.


    Bugün Dikilitaşta Ali ustanın yanına uğradım.Amacım hem Meşhur Ali usta ile tanışmak hemde RR yi bizzat görmekti.sağolsun çok ilgilendi.uzun uzun konuştuk. motor sesini de dinletti. Tam aradığım ses.en çok yokuş yukarı artçı varken performansını merak ediyordum. sağolsun Ali usta birde beni 30 derece gibi bir eğimi olan bir yokuştan Balmumcu girişine kadar götürdü.

    Buradan Kadıköy'e Fenerbahçe stadının yanındaki motorsiklet bayiilerine gittim.Burada Hyosung 'un 250 CC lik modelini inceledim. RR bana daha dengeli geldi.ayrıca ayaklarım boyuma göre kısa ,kollarım uzun olduğundan dolayı RR 'a daha iyi yerleştim.

    Özetle : %99 olan Regal Raptor tercihim şimdi %100 den yana. yani kısmetse önümüzdeki ay ödemeyi ayarlayabilirsem bende aranızda oluyorum..Motor tercihimi tam olarak yaptım. şimdide renk olayındayım kırmızı mı siyah mı ?
    Bakalım ödemeyi ayarlayana kadar ,onada o zaman karar veririm artık.



    (Ayrıca arkadaşlar sizden kask ve kıyafet konusunda yardım istiyorum.Özellikle marka model ve satıcı bilgisi verirseniz minnettar kalırım.)

  7. #5127

    Üyelik
    05 Mayıs 2007
    Şehir
    Tunceli
    Motosikleti
    RR DADYW 250 classic

    merhaba

    Merhaba arkadaşlar!

    Öncelikle bu sitede yazı yazarak benim RR almama sebep olan bütün herkese Teşekkür ederim. Bu siteyi çok uzun süredir takip ediyorum. 15 gün önce siyah bir RR-classic aldım. İzmirliyim ancak görev icabı Tuncelideyim. Sanırım şu anda Türkiye'nin en doğusunda ( Tunceli) bu motosikleti ben kullanıyorum. Motosikletimi Kayseriden aldım. Bu icadı kullanmak harika. Almadan önce bu site sayesinde her türlü bilgiyi edindim sanıyorum. Şu anda bile karşılaşacağım sorunlara karşı kendimi donanımlı hissediyorum. Yoksa servisi olmayan bir şehirde bu motosikleti hayatta almazdım.
    Bir sorum olacaktı.. Motosikleti çalıştırdığımda jikle çekili iken ilk çalıştığında gaz vermezsem stop ediyor. Bu normal mi yoksa jikleye ayar gerekir mi? kazasız sürüşler.

  8. #5128

    Üyelik
    23 Nisan 2007
    Şehir
    ümraniye
    Motosikleti
    REGAL RAPTOR
    slm çerkes kardeş bu kadar araştırana kadar sorsaydın söylerdik.... şaka şaka bu işte gerçekten de karar verip hemen almak önemli değildir.Doğrusu için karar vermektedir.Bana da bu çin malımı diyorlar evet diyorum ama iyisi diyorum millet yine bakarken çin malı gözüyle bakıyarlar.Ama yine üstüne basa basa söylüorum çin mallarının iyisi....Alırsan da eğer şimdiden hayırlısı olsun kardeşim.Ben de aldım hiçte pişman değilim binmeden önce bi parlatıyorum sorma...

  9. #5129
    Deli Çerkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Mayıs 2007
    Şehir
    Dünya
    Çin vizesi işi ile uğraşan bir komşum var.yılın belirli zamanları çinde kalıyor.
    Onun anlattıklarını aynen aktarıyorum.

    Çinde sadece işçilik ucuz.bundan dolayı çoğu ünlü marka kendi fabrikalarını orada kurup ucuz maaşlı çinli çalıştırıyor. veya hazır kurulmuş fabrikalara fason üretim yaptırıyor.buradan fason üretim yaptıracak olan 2 önemli konuda şeçim yapmak zorun ilki yaptırdığı ürünleri satacakları pazarın bulunduğu ülkedeki standartlar diğeri ise sadece ve sadece maliyetin düşük olması. ikinci durumda zaten garanti veya yedek parça tamir onarımdan nahsetmek mümkün değil

    Şimdi regal raptor'un hangi şartlarda üretildiğini bilemem , ancak elin ingilizinin nasıl düşündüğü çok ama çok iyi bilirim.eğer ingiletere bırakın satışa izin verilmesini gümrüklerinden geçirmek için bile dünyanın incelemesini yapar.kırk dereden su getirir , bu marka ingilterede satışa sunuluyorsa bu markanın ne derece iyi bir malzeme ile yapıldığının belirtisidir. ayrıca yine başka ülkelerin polis teşkilatı ihalesini kazabiliyorsa bu da önemli bir gösterge. çünkü böyle ihalerlerde , mühendislikten malzeme kaltiesine kadar herşey didiklenir.

    dolayısıyla RR ye diğer çin üretimi motorlardan ayrı değerlendirmek lazım.ancak yinede mekanik alet olduğunu unutmayıp gerekli bakımda aksatmamak gerekir.

  10. #5130

    Üyelik
    23 Nisan 2007
    Şehir
    ümraniye
    Motosikleti
    REGAL RAPTOR
    slm DELİ ÇERKES kardeş sana deli demek acayip geliyor ama ne yapalım sen yazmışsın...evet verdiğin bilgiler için gerçekten teşekkürler hiç olmazsa motorumuza güveniyorduk ama bir kat daha artmış oldu sağolasın

  11. #5131
    KALDERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2005
    Şehir
    TÜRKİYE
    Motosikleti
    visal 125 DOMİNAR 400 UG-HERO XPLUS 200 4V
    yeni RR alan arkadaşlara hayırlı olsun...
    ben iş icabı bu ülkeye 2 kez gittim.yaşanacak yer değil vesselam..
    her neyse benim tek inandığım bu ülke ile ilgili
    bu kadar çok nufus olursanız başka çareniz yok zaten.
    enerji maliyeti hemen hiç yok gibi vergiler de öyle.çalışan maliyetleride çok düşük.naklliyede yok diyebilirim.devlet gemiyide veriyor.
    hal böyle olunca malınızı ucuza malediyorsunuz.orada çok kaliteli üründe var,kalitesiz olanda..

  12. #5132
    ahmetkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2006
    Ya Kaldera Okadar Regaline Güvenion Pejo Yu Küçümsiyon çik Yola O Regalinle Ben Pejoyla Hadi Varmi çik Yola Ben Gelcem Oraya Sen Hantel Gibi Motorla Pejoyumu Küçümsüyon Pejoya Yaptiğin Modifiyeyi Yap Ona O Kadar Iyiyse Regal Tüm Motosiklet .net De şahit Olsun Yaninda Sinek Geçti Sanarsin Sana Bunu Diyom Pejoyu Küçümsiyen Regalciler çikin Yola Göreyim Bizde Bindik O Regale N E O öle Pejonun Bo... U Olamaz
    MOTOR ZEVKSE YAMAHA RX KİNG TUTKUDUR KRAL SENSİN

  13. #5133
    Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mart 2006
    Şehir
    Bakırköy/İSTANBUL
    Motosikleti
    Artık araba var
    Alıntı yakuza35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar!

    Öncelikle bu sitede yazı yazarak benim RR almama sebep olan bütün herkese Teşekkür ederim. Bu siteyi çok uzun süredir takip ediyorum. 15 gün önce siyah bir RR-classic aldım. İzmirliyim ancak görev icabı Tuncelideyim. Sanırım şu anda Türkiye'nin en doğusunda ( Tunceli) bu motosikleti ben kullanıyorum. Motosikletimi Kayseriden aldım. Bu icadı kullanmak harika. Almadan önce bu site sayesinde her türlü bilgiyi edindim sanıyorum. Şu anda bile karşılaşacağım sorunlara karşı kendimi donanımlı hissediyorum. Yoksa servisi olmayan bir şehirde bu motosikleti hayatta almazdım.
    Bir sorum olacaktı.. Motosikleti çalıştırdığımda jikle çekili iken ilk çalıştığında gaz vermezsem stop ediyor. Bu normal mi yoksa jikleye ayar gerekir mi? kazasız sürüşler.
    dostum sana tavsiyem jikleyi sonuna kadar çek ve bırakma öle bas marşa ama buna rağmen gaz vermeden çalışmıyorsa bi ara servisine baktır belkki ayarlamak icap edebilir
    motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullan inş.
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

  14. #5134
    KALDERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2005
    Şehir
    TÜRKİYE
    Motosikleti
    visal 125 DOMİNAR 400 UG-HERO XPLUS 200 4V
    Alıntı ahmetkaraca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya Kaldera Okadar Regaline Güvenion Pejo Yu Küçümsiyon çik Yola O Regalinle Ben Pejoyla Hadi Varmi çik Yola Ben Gelcem Oraya Sen Hantel Gibi Motorla Pejoyumu Küçümsüyon Pejoya Yaptiğin Modifiyeyi Yap Ona O Kadar Iyiyse Regal Tüm Motosiklet .net De şahit Olsun Yaninda Sinek Geçti Sanarsin Sana Bunu Diyom Pejoyu Küçümsiyen Regalciler çikin Yola Göreyim Bizde Bindik O Regale N E O öle Pejonun Bo... U Olamaz
    bunuda nerden çıkardınız hiç bir yerde hiç bir markayı küçümsemedi burda kimse..
    zaten sinekle böceklede uğraşmıyoruz...
    ama dediniz doğru pejonun bo...u olamaz..

  15. #5135
    erdemtasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Haziran 2006
    Motosikleti
    Jonway Futune 110CC

    Kask ve Mont Konusunda

    Kask konusunda HCJ veya Arowh (umarım doru yazmışımdır) veya şark markalarını tavsiye ederim sirkeci yıldız ticarette var bunlar ama daha uygun bişey arıyorsan bilmem zaten çin kaskları ucuz ama yahnisi yenmiyor biliyorsun. Mont ve aksesuar içinde sen bir sirkeciye ugra bence modeka ve ya spool bering gibi markalar iyidir ama fiyatıda .Motorun şimdiden hayırlı olsun

  16. #5136
    fahricin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mayıs 2003
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Yamahondawasaki FB1907
    Geçen yıl sırf bu motoru alabilmek için atmadığım takla kalmadı, ehliyetide aldım ama motoru almak nasip olmadan kış geldi. Şimdi yine niyetlendim. Buraları okudukça hormonlarım azdı. Acaip alasım var, binesim var, o motoru silesim temizleyesim var. Bi deniz kenarına çekip motoru seyrederek bi cıgara içesim var, maşallah diyesim var.
    Sevgili raptorcu kardeşler bu motorun 0 km fiyatını bilen varmı? Birde su konuda beni aydınlatacak biri çıkarsa sevineceğim; ben avrupa yakasında Şirinevlerde oturuyorum. Bana en yakın bayi ve servis neresidir acaba? 2000 kmde bi tane satılık var (4000 ytl) Onu almaya kalkarsam neye dikkat etmeliyim ve fiyatı uygunmudur? Cevaplara şimdiden teşekkürler. Allaha emanet sürün.
    Buralardan gitmek lazım. Uzağa , daha uzağa. Hayır hayır, çok daha fazla uzağa.

  17. #5137

    Üyelik
    08 Nisan 2007
    Şehir
    YENİKÖY
    Motosikleti
    REGALRAPTOR DD250E-9
    Merhaba Fahricin
    Motorun sıfır fiyatı 4800 + ruhsat işlemleri oda 200 civarı bişi tutuyo.İkinci el alım satımda 300 ytl tutuyo hesabını senyap.Şirinevlere yakın neresi var bilmiyorum ama ben geçen cuma sefaköy Özdikmenlerden aldım Mehmet diye bir arkadaş var sağolsun çokta ilgileniyo işlemleride birgünde bitiriyo eğer sıfır almaya karar verirsen tavsiye ederim motojuniar.com adresinden iletişim bilgilerini alabilirsin.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
    [B][COLOR="black"][COLOR="Red"]GERÇEKLERİ[/COLOR][/COLOR] [COLOR="Yellow"]TARİH[/COLOR] [COLOR="Red"]YAZAR[/COLOR] [COLOR="yellow"]TARİHİDE[/COLOR] [COLOR="red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]

  18. #5138
    Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mart 2006
    Şehir
    Bakırköy/İSTANBUL
    Motosikleti
    Artık araba var
    Alıntı fahricin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçen yıl sırf bu motoru alabilmek için atmadığım takla kalmadı, ehliyetide aldım ama motoru almak nasip olmadan kış geldi. Şimdi yine niyetlendim. Buraları okudukça hormonlarım azdı. Acaip alasım var, binesim var, o motoru silesim temizleyesim var. Bi deniz kenarına çekip motoru seyrederek bi cıgara içesim var, maşallah diyesim var.
    Sevgili raptorcu kardeşler bu motorun 0 km fiyatını bilen varmı? Birde su konuda beni aydınlatacak biri çıkarsa sevineceğim; ben avrupa yakasında Şirinevlerde oturuyorum. Bana en yakın bayi ve servis neresidir acaba? 2000 kmde bi tane satılık var (4000 ytl) Onu almaya kalkarsam neye dikkat etmeliyim ve fiyatı uygunmudur? Cevaplara şimdiden teşekkürler. Allaha emanet sürün.
    evt dostum yeniköylüye katılıyorum piyasada sıfır motoru en uygun fiyata özdikmenler veriyor yeri sefaköyde özelden yazarsan sana tel numaralarını verebilirim saygılar
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

  19. #5139
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    06 Ekim 2006
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Var
    ben birşey sormak istiyorum.
    regal raptor'a yakıt göstergesi takmak zor olur mu ? bu motorda bir gösterge azlığı var. hararet göstergesi filan kolay ama yakıt ve devir göstergesi uygulaması zor olur mu ? teşekkür ederim cevaplar için.

  20. #5140
    ahmetkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2006
    Senİn O Sİnek BÖcek DedİĞİn Motorlarin YaptiĞini Sen O( Çİn ) Maliiiii Motoruna Yaptiramazsin
    MOTOR ZEVKSE YAMAHA RX KİNG TUTKUDUR KRAL SENSİN


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler