suzuki çıktı rakip olarak, hadi bakalım. bence suzukinin ön kafası çok güzel duruyor.
suzuki çıktı rakip olarak, hadi bakalım. bence suzukinin ön kafası çok güzel duruyor.
Yen videoyu şöyle bırakayım ben
Öyle veya böyle, bence çok yakışıklı motor
Yakışıklıda fiyatı yakışıklı olucak yurt dışı fiyatı $5300 TL ye çevirirsek 15.834 TL tahmini satışı 17-18 Bin TL olur :D
Hacım keşke 17 bin olsa. Bak söz veriyorum alıcam 17 bin olursa. Ama abs ve sürüş modları ile gelirse. Cunki benim XMAX i 14-15 e felan verip R25 alacaktım. Ama bari hem teknoloji hem tip olsun hemde nedense ben Honda markasını çok seviyorum. 2 aracım olmuştu çok memnunum, cbr 125 te 2011 yılında ilk çıktığında almıştım harikaydı. Umarım 40 hp felan yaparlar da alırsam R25 lerden dayak yemem :p
35 hp olduğu %100 mü? Cunki bir yerde 38 hp bir yerde 42 hp bir yerde 43 hp olduğunu okumuştum. 35 hp ise kesin tork verisi nedir ? Türkiyeye gelmeyebilir bencede cunki 2014 te makyajladilar daha. Ama satışlarda da çok düşüş yaşadı Honda. Bence liderliği geri almak isteyecek ve doğru fiyatlandirmayla alacaktır.
2017 yılında gelecek fuardan sonra, 2016 sonunda asyada satılacak r25'in 2014 sonunda asyada 2015 başında türkiyede satılması gibi.Bu arada yılda 2000 adet satacak bir motorun gelmeme ihtimali yokDaha öncede anlattım motor fabrikadan çıkınca üzerine Türkiye'de satılamaz satan olursa a...na ko.im gibi damga vurmuyorlar Japonların bize kıllığımı var sanki.Türkiye'ki motor satıcıları bakar bu motor satar mı diye eğer motora talep çoksa getirip satarlar.Yılda 2000 adetten fazla satacak hatta milettin 3 ay kuyruğa girip bekleyeceği bir motoru getirmez mi satıcılar mal mı bunlar? Mesela bir ucuz motor üretilir Türkiye'de en fazla 5 adet satılır.Bunu türk firmaları getirip yedek parça sotoğuyla filan uğraşmaz,bu motor öyle değil
Doğru fiyat politikasıyla 45 milyon tl civarı bir ekonomiyi tek başına rahatça oluşturabilecek bir motosiklet olduğundan geleceğini düşünüyorum.
http://welovehonda.com/cbrseries/#8 detaylı bilgi bu linkte mevcut
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:29 ----------
Abi fiyatı Uçuk bişey gelmesse yani uçuktan kastım 19 ve üstü Bu motor deli gibi satılır
Detaylı bilgi orda mevcut olmadı Ticked at sor
seneye fuarda görür de kurcalarız inşallah
Almayı düşündüğün 10 yaşındaki 600cc SS (2006 CBR600F)'in kaç kazası ve/veya pert kaydının,kaç koca tarafından tecavüz edildiğini-dolayısıyla 70-80k devirmiş bir yüksek devir çeviren apaçilerin elinden çıkmış/kamyon altlarından toplanmış reyzingler i yürütebileceğini mi düşünüyorsun , eğer cvb evet ise sana şimdiden kolay gelsin...Ben zamanında beceremedim...İnşlh sen yapabilirsin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------
15 bine alacağın 600cc SS makine ''Fatmagül'ün Suçu ne'' dizisinde ^^başrol^^ oynamıştır,diğer bir değişle Kerhanden karı almak da denilebilir pekala...
The Power of The Dreams.
Anlamiyo kardeş boşver uğraşma deymez
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:03 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:05 ----------
Bence motor Türkiyede satılmıcak Honda Türkiye'ye msj atıyorum cevap bile yok gelmicek bence :::/
Honda, Yamahaya rakip olabilmek için yağ pompalarını arızalı olarak gönderecekmiş.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)