Kawasaki ER5 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
04 Aralık 2012, 20:11
Reklamlar
-
04 Aralık 2012, 20:26
Syanur adlı üyeden alıntı
senin de aklın gidip gelmeye başladı demii
not;
en alttaki foto da gördüm. Far ın altındaki gidon amortisörü mü ?
-
04 Aralık 2012, 20:36
makseli adlı üyeden alıntı
en alttaki foto da gördüm. Far ın altındaki gidon amortisörü mü ?
Aaa, nekadar enteresan bir soru.... Ben de baktım şimdi ama anlayamadım. Gidon amortisörü genelde biraz daha yukarı yerleştiriliyor ama belkide o dur... Yanlız ben son fotoda başka bişey görürsün sanmıştım
-
04 Aralık 2012, 20:40
evt ER-5 kullanıcıları,
Gidon amortisörü var mı orda veya sonradan üretilmiş bir aksesuar mı acaba ?
flysıkriin yazıyo başka ne var ki ?
-
04 Aralık 2012, 20:49
er5 e yakın sonrasında alınabilecek makinalar gerek yakıt yönünden gerek performans yönünden er n yada f tir.lakin aradaki fiyat farkı çok fazla
-
06 Aralık 2012, 02:13
ER5 te kaç bin KM de ağır bakım yapılır ?
egzantirik zinciri dişlisi felan ? ve toplam kaça mal olur ?
sahibinden.com da 3-5 tane ilan var. KM leri orjinale yakın olduğunu düşünüyorum ama öyle değilse diyerekten soruyorum.
Suzuki motorları gibi ömrü uzun mudur ?
yaw sahibindeki motorların neredeyse hepsinin "lastikleri iyi durumda ve yeni" diye ibaresi var
anlaşmış olabilirler sanırım, toplu alımlarda indirim gibi birşey
-
06 Aralık 2012, 17:15
makseli adlı üyeden alıntı
ER5 te kaç bin KM de ağır bakım yapılır ?
egzantirik zinciri dişlisi felan ? ve toplam kaça mal olur ?
sahibinden.com da 3-5 tane ilan var. KM leri orjinale yakın olduğunu düşünüyorum ama öyle değilse diyerekten soruyorum.
Suzuki motorları gibi ömrü uzun mudur ?
yaw sahibindeki motorların neredeyse hepsinin "lastikleri iyi durumda ve yeni" diye ibaresi var
anlaşmış olabilirler sanırım, toplu alımlarda indirim gibi birşey
egzantirik zinciri 30000 km den sonra ses yapmaya başlıyormuş öyle diyorlar...benim ki 32000 de hafif ses yapmaya başladı ilk çalıştırdığımda...10 saniye sonra kesiliyor.40.000 de değişmem gerektiği söylendi...
motor ömrü konusunda şahsi kanaatim bir ybr 'ye düzgün bakımla 100.000 km yaptırılabiliyorsa 500 cc kawasakiyi sen düşün.
ben ybr de 33000 km boyunca bir kere zincir germe ihtiyacı hisettim.kullanıcının bakımıyla ilgili diye düşünüyorum.aynı ybr'ye 4000 de motor yaptıranda var
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
06 Aralık 2012, 17:18
babaçi adlı üyeden alıntı
egzantirik zinciri 30000 km den sonra ses yapmaya başlıyormuş öyle diyorlar...benim ki 32000 de hafif ses yapmaya başladı ilk çalıştırdığımda...10 saniye sonra kesiliyor.40.000 de değişmem gerektiği söylendi...
motor ömrü konusunda şahsi kanaatim bir ybr 'ye düzgün bakımla 100.000 km yaptırılabiliyorsa 500 cc kawasakiyi sen düşün.
ben ybr de 33000 km boyunca bir kere zincir germe ihtiyacı hisettim.kullanıcının bakımıyla ilgili diye düşünüyorum.aynı ybr'ye 4000 de motor yaptıranda var
teşekkürler abi.
şaka bi yana inş. en yakın zamanda aranızda olacağım
-
09 Aralık 2012, 16:48
Selam arkadaşlar, motorumun hararet müşüründe problem var, su kaynadıktan baya bir sonra açıyor. Er-5 kaç derecede fanı açıyor? Yani kaç derecede açan bir müşür almam gerekiyor? Intertten ne olarak arattırayım, parça kodu falan nedir? Bana bu gibi bilgiler lazım, yardımcı olursanız sevinirim ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
09 Aralık 2012, 16:52
MeTaL adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar, motorumun hararet müşüründe problem var, su kaynadıktan baya bir sonra açıyor. Er-5 kaç derecede fanı açıyor? Yani kaç derecede açan bir müşür almam gerekiyor? Intertten ne olarak arattırayım, parça kodu falan nedir? Bana bu gibi bilgiler lazım, yardımcı olursanız sevinirim ...
1-2 defa sıkıştırdım motoru,özellikle kontrol ettim fan açmadı hiç.bende kıllandım şimdi
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
09 Aralık 2012, 16:56
1-2 defa sıkıştırdım motoru,özellikle kontrol ettim fan açmadı hiç.bende kıllandım şimdi
Er-5 müşürü bulamadım bir türlü, araçlara takılan müşürlerden takarım gerekirse ama onun içinde kaç derece olduğunu öğrenmem lazım ...
-
09 Aralık 2012, 20:37
Arkadaşlar biriniz Er-5 radyatörünün sol tarafında bulunan şu müşür e bakıp üstünde ne yazıyor söyleyebilir mi? Dört göz vereceğiniz ip ucunu bekliyorum ...
-
12 Aralık 2012, 20:39
arkadaşlar arka dişli takozu diğer adıyla kaplin lastiği lazım,arka tekerde hafif bir boşluk var şimdiden önlemimizi alalım.z motodaki fiyatı epey bi kallavi,muadil veya daha uygun halletme imkanımız var mı?
-
12 Aralık 2012, 23:53
arkadaşlar arka dişli takozu diğer adıyla kaplin lastiği lazım,arka tekerde hafif bir boşluk var şimdiden önlemimizi alalım.z motodaki fiyatı epey bi kallavi,muadil veya daha uygun halletme imkanımız var mı?
wemoto ya da e-bay den bir bakın isterseniz daha uygun bir fiyata bulabilirsiniz muhtemelen .
-
13 Aralık 2012, 01:01
trgy adlı üyeden alıntı
wemoto ya da e-bay den bir bakın isterseniz daha uygun bir fiyata bulabilirsiniz muhtemelen .
wemoto da var fakat kargo olayı nasıl 0oluyor anlayamadım,kargosuz 124 tl ye satılıyor.kargo dahilmi değil mi çözemedim.
-
13 Aralık 2012, 23:55
wemoto da var fakat kargo olayı nasıl 0oluyor anlayamadım,kargosuz 124 tl ye satılıyor.kargo dahilmi değil mi çözemedim.
O ekranı görmek lazım yorum yapabilmek için , son aşamada kargo dahil fiyatı belirtmiş olması lazım .
-
14 Aralık 2012, 00:39
trgy adlı üyeden alıntı
O ekranı görmek lazım yorum yapabilmek için , son aşamada kargo dahil fiyatı belirtmiş olması lazım .
http://www.wemoto.com/bikes/kawasaki..._rubber_-_set/
-
14 Aralık 2012, 00:47
Abi toplam kargo v.s dahil 42 sterlin diyor siparişin son hali , türk gümrüğünde de bir sıkıntı çıkmaz sanırım bu meblağ üzerinden .
-
16 Aralık 2012, 18:11
trgy adlı üyeden alıntı
Abi toplam kargo v.s dahil 42 sterlin diyor siparişin son hali , türk gümrüğünde de bir sıkıntı çıkmaz sanırım bu meblağ üzerinden .
Sağolasın kardeşim
-
31 Aralık 2012, 15:50
bende iki gündür 2005 model ER 5 sahibiyim hiç aklımda yoktu er 5 iyiki almışım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler