Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #6801
    MFTaşkıran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Kasım 2014
    Şehir
    Tekirdağ
    Motosikleti
    Yamaha XV950 Bolt (2016)
    Alıntı newmoto76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Servis aginin hicbir onemi yok , urunde uzmanlasmis ve derinlesmis ustalarin onemi var..Ustune birde analitik zeka ve yetenek eklersen en ideal adami bulursun..

    Turkiyedeki motosiklet servisleri facia..Bu kadar cok servis noktasi olmasina gerek yok sorunlari coze coze ilerlemis ve bir databank olusturma kabikiyetine sahip burkac yer olmasi yeterli..

    Ancak israrla kullanici her defasinda servislerin cozum uretemeyen surekleri icine sokuluyor..Bu israr nedir anlamak mumkun degil..

    Servisin kabahati yok bence nasil proses ederseniz modeli adamlarda ona gore hareket eder..

    Burada bir Pazarlama Muduru var muhatap Satis Sonrasi Servis Muduru yok??!! burada bile tuhaf bir durum sozkonusu..

    1 yili gecmis halen stop etme sorununa,denge sensorune vs cevap verip noktayi koyacak bir Satis Sonrasi Hizmetler Mudurumuz yokmu Kuralkan..

    Olsaydi bu durumlara belki hic gelinmeyecekti..Belkide vardir ama oda hala bu sirunlara net olarak cevap veremiyordur..

    Japon lobisinden cok neden nasil bunlar oldu ,hala neden bazi seyler cozulemedilerin cevabi verilseydi daha iyi olurdu kanaatindeyim..

    Az bucuk teknik bilgimle ben diyorumki bu sorunlar ciddi ve detayli bir tetkik ile cozulurdu ancak gerekeni Hintliler yapmadi gorunen bu Turkiye de gereken teknik knowhow a sahip degil ve idin icinden cikamiyor bir turlu..1 yildan sonra baska??ne olabilir..
    Yahu bütün servisler de aynı değil ki. Bodrum daki servis gayet iyidi hiç sorun sıkıntı yaşamadım ben motor 10.000 oldu parça sipariş ettim 2 hafta sürmedi gelmesi. Ama bugün bakım yaptırdım resmen pişman oldum. Çerkezköy de ki servis salladı resmen.
    AttilaXtreme bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #6802
    Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Kasım 2012
    Motosikleti
    Var
    Servisteki eleman yağ seviyesi 2 çizgi arasında olmalı demişti dün dikkatimi çekti yağ ikinci çizgi üzerinde yani camın üst hizasında ne yapsak bizdemi yağı 2 çizgi arasına indirsek :,

  3. #6803

    Üyelik
    23 Mayıs 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Pulsar200NS-MT25-Honda NC750X
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Servisteki eleman yağ seviyesi 2 çizgi arasında olmalı demişti dün dikkatimi çekti yağ ikinci çizgi üzerinde yani camın üst hizasında ne yapsak bizdemi yağı 2 çizgi arasına indirsek :,
    kardeşim yağ seviyesine doğru baktığından emin olduktan sonra yağı eksilt. motor soğukken yağ seviyesine bakılmaz. motoru çalıştırıp bi kaç dk rölantide çalıştıktan sonra motoru dik konuma getirip öyle bakman gerek. orta sehpada bakmayın yağa. oktay ustamın söylediği budur
    ismo61 ve netwera bunu beğendiler.

  4. #6804
    AttilaXtreme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mart 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Alıntı ccx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hüseyin karaman adlı arkadaşım KTM duke 200 kullanıyor bide honda hornet 600ü var sonra pulsara laf ediyor serviste ne işlem gördüğü kayıtlı birazdan üye olup şasi numaram ve servisin telefon numarasını yazacağım merak edenler baksın ayrıca motorumu 7.500 e satıyorum adıyaman merkezden gelip 7.200 verdiler vermedim çünkü satarsam ne alacağım?


    Hüseyin Kahraman tam 3 kez contaları mı değişti ? stop etme var tamam da sen bir kez buraya gelsen insanın bile kuruduğunu görürsün adıyaman-gaziantep-şanlıurfadaki hiçbir pulsarda yağ terleme yok conta olayına gelirsek hiçbirşeyi değişmedi sadece şanzımanın oraya gelen kablonun dibinde yağ kaçağı vardı orada fabrikada tam otutturulmadığı için sızdırma oluyormuş yeri tam sıkıştırılarak lastik fitili operasyonu yapıldı senin ve forumdakilerin anlayacağı 3 kez yetkili servis tarafından contam değişmedi hala yağ sızdırmıyor yokuş aşağı stop ediyor!!!!!!!!!!! AYRICA BENİ FACEBOOK'tan engellemiş durumda çünkü haksız o yüzden ve burda abartılı olarak konuşuyor ve barkını geçtiğini düşünüyorum sanırım KTM'den para alıyor!!!!!!!!!!!!!!
    Buyrun; Bu ccx nickli arkadaş Çağlayan İmre. Foruma üye değildi. Ben rica ettim üye oldu. Cevabı burada. Okuyun işin gerçeğini görün. Ben Feysbuk 200 ns sayfasından tanıyorum arkadaşı. Çağlayan'ın Dvayol 77'nin dediği gibi sorunları olsaydı ilk önce benim haberim olurdu çünkü sürekli takip ediyorum.

    - Burası forum nasıl olsa. Salla salla yaz. Yakışıyor mu?
    netwera bunu beğendi.
    -61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-

  5. #6805

    Üyelik
    01 Nisan 2012
    Şehir
    Trabzon
    Motosikleti
    Honda cbr 650f
    Merhaba arkadaşlar servisler gerçekten muamma. 2300 km'de motora ara yağ değişimi yaptırtayım dedim (10w50 castrol power 1 en azından motor standartına uyan bir yağ) servis öyle bir yağ doldurmuş ki camda hiç boşluk gözükmüyor. Yağını bir miktar boşalttım ayrıca bu sebepten ötürü Ekrem Ata Bey le irtibata geçip bütün servislere bir faks çekip tam olarak kaç ml yağ koymaları konusunda bilgilendirmesini istedim ve ok aldım. Sonuçta motora koyulacak yağ bellidir bunu niye göz kararı ve aşırı derecede doldurursun ki! 5000 bakımı için servise gittim castrolun 20w40 scooter yağını koydu elinde başka kaliteli yağ yok ben 10w50 Castrol Power 1 racing koydurmak istiyorum ama malesef ellerinde hesaplarına gelen uygun bir yağ bulunduruyorlar 3-5 tl daha kara geçmek için servis üçretini 90 değil 100 vereyimde bari kaliteli bir performans yağı koydurabileyim. Servis istediği yağı koyunca garanti dışı olmuyor biz yağın en kalitelisini koyup ara yağ değişimini de yapalım neymiş serviste değişmedi diye garanti dışı! Fakat ben uyarmama rağmen servislere bir faks çekilsin diye özellikle belirttiğim halde hala kaç ml yağ koyacağını bilmeyen servisler olması çok garibime gitti ben bile hangi şekilde ne kadar yağ koyacağımı biliyorsam, motora gözüm gibi bakıyorsam servis becerip bir yağı koyamıyorsa motorun da hiçbir problemini çözemez o servise boşuna gitmeyin. Şahsen ben motor garanti süresi bitene kadar motorumu satmaz isem garanti bitince pulsar servisine motoru getirmem. Sırf biraz iyi işinden anlıyan servise gideyim diye 600 km yol yapıyorum. O yüzden kimse servis ağı yaygın demesin, servisler halen daha milletin bu kadar yakınmasına rağmen merdiven altı servisciliği yapıyor...
    AttilaXtreme, fatih. ve slyman_b bunu beğendiler.

  6. #6806
    ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Mart 2015
    Şehir
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Arkadaşlar konu baya celellendi evet birkaç gündür inzivaya çekildim yazılanları okudum açıkcası birşeyde yazmak gelmedi içimden.

    Bazı şeylerin netleşmesi gerek..

    Gerek kuralkan olsun gerekse servisim olsun bu olaydan sonra üzerlerine düşen görevleri yaptılar öncelikle bunda hem fikir olalım (mağdur edilmeyeceğiminde bilgisi verildi)

    Şuan ürün inceleniyor test ediliyor bu durumda da bekliyoruz haliyle ve beklemeliyizde bu iki taraf içinde en doğru seçim olacaktır bu aşamada.

    Asuvara rumuzlu abimizde motorunu servise bırakacaktı onun motoruda bir incelensin çıkacak sonuca göre elbet gereken bilgi ve onarım yapılacaktır

    Forma neden yazmadığımıda söyleyeyim birilerinden korktugum ve susturulmaya çalıştığım için değil ben yaşadığım durumu paylaştım hemen gelen yorumlar pulsar alıcaktım şu saatten sonra almam,almaktan vaz geçtim,satsammı gibisinden yorumları görunce haliyle üzüldüm.Çünkü ben bu resetleme zımbırtısından başka bir sorunum yoktu ve genel olarak çok memnundum.

    Bu formda ufak tefek veya buyuk sorunları olan arkadasların yanı sıra hiç sorunlu olmayan arkadaslarda var butun motorlar böyledir diye bir kanıya varmak doğru değil ben pulsarı aldım çalıştıgım yerde bir esnaf motoru gördu begendi oda almış daha yenı 1700 km e gelmiş en ufak bir sorunuda yok

    Zamanı gelince gerekli merci ve kişilerden gereken açıklamalar yapılacaktır bekleyelim bu arada yaralar neredeyse iyilesti ağrılarım yok denecek kadar az sadece sabah yataktan doğrulamıyorum birde yerden birşey alması agrı yapıyor bunun dışında hemen hemen eski günlük faliyetlerimi yapıyorum çok şükür kendimi zorlamadan ufak çaplı yürüyüşler yapıyorum evde daraldım..
    kdiner, abeciMotoru, netwera ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

  7. #6807
    abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Ağustos 2013
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    İyileşmene sevindim ayzek, daha iyi olacaksındır, en kötü günün böyle olsun.
    ayzek ve fatih. bunu beğendiler.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

  8. #6808
    Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Kasım 2012
    Motosikleti
    Var
    Alıntı enescanatar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim yağ seviyesine doğru baktığından emin olduktan sonra yağı eksilt. motor soğukken yağ seviyesine bakılmaz. motoru çalıştırıp bi kaç dk rölantide çalıştıktan sonra motoru dik konuma getirip öyle bakman gerek. orta sehpada bakmayın yağa. oktay ustamın söylediği budur
    Hemen bakıyorum motor dik olacak orta sehpada bakılmayacak burası ilginçmiş

  9. #6809
    slyman_b - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ağustos 2011
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    @Ayzek
    Maduriyetinin giderilmeyeceği ima edilmemiş miydi? Ben mi bir yeri kaçırdım acaba.

    Resetleme olayını sanırım bir tek senden duyduk ancak daha çok kişiden duyduğumuz yavaşlarken debriyajı sıkınca stop etme sorunu ile ilgili bir gelişme var mı?

  10. #6810
    ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Mart 2015
    Şehir
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Alıntı slyman_b adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @Ayzek
    Maduriyetinin giderilmeyeceği ima edilmemiş miydi? Ben mi bir yeri kaçırdım acaba.

    Resetleme olayını sanırım bir tek senden duyduk ancak daha çok kişiden duyduğumuz yavaşlarken debriyajı sıkınca stop etme sorunu ile ilgili bir gelişme var mı?
    Benim motor hala inceleniyor dun yada bugun fabrikaya gidecekti hala inceleme asamasinda oldugu icin bu asamada beklemedeyiz suan icin asuvara adli uyeninde ayni sorunu yasadigini ogrendik onun motoruda incelemeye alinacak diger stop etmeyle alakali bir bilgim yok bir tespite yada sonuca varildiginda aciklama yapilacagini dusunuyorum gereken ne ise yapilacaktir dendi bekleyip gorecegiz
    AttilaXtreme bunu beğendi.
    Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..

  11. #6811
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    09 Haziran 2015
    Attila xtreme dyavol 77 niye sallasınki zaten belli başlı problemleri biliyoruz arkadaşımızın doğruları söylediği açıkça ortada

  12. #6812
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    09 Haziran 2015
    netwera saçma sapan şeyleri buraya koyup komik duruma düşüyorsun kızdıramazsın bizi

  13. #6813
    AttilaXtreme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mart 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Alıntı ninja h2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Attila xtreme dyavol 77 niye sallasınki zaten belli başlı problemleri biliyoruz arkadaşımızın doğruları söylediği açıkça ortada
    He canım! He gülüm! He kardeşim! He! Niye öyle söylediğini bana değil arkadaşına soracaksın. Ben bir kaç sayfa evvel bu sayfada koparılan fortınanın nedenini anlattım.

    "Bunlar ya işsiz güçsüz ergen, ya her mevzuya salça olup sinir bozmayı bir matah sanan saçma sapan insanlar, ya eskiden bu forumda Çinli motorlara kafayı takan paraları ile alt/orta gelir gurubundakileri ezmeye çalışan paralı eleman tayfası. Çinli muhabbeti bitti şimdi Hintli Bajaj üzerinden alt/orta gelir gurubunu ezmeye çalışarak kendilerini tatmin ediyorlar. Ya da Bajaj'ın piyasada aldığı rolü kıskanıp buradan algı yaratıp piyasayı etkilemeye çalışan rakip firmaların elemanları.

    Hepsinde kötülük fix."
    volkan42, enable, netwera ve 2 diğerleri bunu beğendiler..
    -61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-

  14. #6814
    Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Kasım 2012
    Motosikleti
    Var
    H2 nicki alan burda prof oluyor ilginç

  15. #6815
    hkn34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Mayıs 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Bajaj pulsar 200 NS + Yamaha XJ6 N+ kawasaki z 900
    ya burda malum bıkactane bellı adamlar var bu konu acıldıgından berı pulsar sahıbı olmadıkları halde konuyu takıp edıp araya kılcık atıp gıdıyorlar atılla abının tespıtı dogrudur tekrarlamaya gerek yok bunlara cevap vermeyede gerek yok bosu bosuna takılan tıpler işte. zaten bı tanesınınde yalanı ortaya cıktı ses seda yok anlayın ıste...
    enable, AttilaXtreme, netwera ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  16. #6816
    enable - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Haziran 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS, cbf150,xmax250ABS
    Alıntı hkn34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya burda malum bıkactane bellı adamlar var bu konu acıldıgından berı pulsar sahıbı olmadıkları halde konuyu takıp edıp araya kılcık atıp gıdıyorlar atılla abının tespıtı dogrudur tekrarlamaya gerek yok bunlara cevap vermeyede gerek yok bosu bosuna takılan tıpler işte. zaten bı tanesınınde yalanı ortaya cıktı ses seda yok anlayın ıste...
    hkn34 arkadaşıma katılıyorum destekleme babında bir çift sözüm var:

    Başka motor distributorusun, yeni motor geliyor, güzel makine satış birincisi oluyor, işler kesat olunca forumlara saldırıp trolluyosun, yeni motorun aklınca zayıf yanını bulunca arkasına geçip 3 puan alacaksın Sodyum Hidroksit (NAH) alırsın.
    İnsanın en kutsal değeri ahlaktır, olmayınca olmuyor abilerim.
    AttilaXtreme, netwera ve meki 60 bunu beğendiler.

  17. #6817
    netwera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mart 2011
    Şehir
    İzmir - Bergama
    Motosikleti
    Kymco Agility, Kymco People S, Bajaj Pulsar 200NS
    BEYNİMİZİN SOL VE SAĞ LOBLARININ FONKSİYONLARI

    *Beynimizi sol yarı kelimelerle düşünür, sol beynin anahtarı kelimelerdir, yani sol beyin kelimelerle çalışır.
    *Sağ beyin anahtarı da görüntülerdir. Yani görüntülerle çalışır. Beynimizin sağ yarısı daha çok duygusal algılamalar ve görüntülerle çalıştığında bu bölümde olanları her zaman bilinçli olarak açıklamayız ve tanımlamayız.
    *Her iki anahtarı da çalıştırmalıyız. Beynimizin her iki yanını aldığımız kararlara aktif olarak katmadığımızda, hayatımızda birçok iniş ve çıkışlar meydana gelir.

    Üstüne alınanların sol yarısına yeterince hitap ettim. Sonuç değişmedi. Şimdi sağ tarafına hitap ediyorum. Bu tarafta biraz kıpırdanma var. Doğru tepkiler almaya başladım.
    AttilaXtreme bunu beğendi.

  18. #6818
    abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Ağustos 2013
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    Alıntı AttilaXtreme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    He canım! He gülüm! He kardeşim! He! Niye öyle söylediğini bana değil arkadaşına soracaksın. Ben bir kaç sayfa evvel bu sayfada koparılan fortınanın nedenini anlattım.

    "Bunlar ya işsiz güçsüz ergen, ya her mevzuya salça olup sinir bozmayı bir matah sanan saçma sapan insanlar, ya eskiden bu forumda Çinli motorlara kafayı takan paraları ile alt/orta gelir gurubundakileri ezmeye çalışan paralı eleman tayfası. Çinli muhabbeti bitti şimdi Hintli Bajaj üzerinden alt/orta gelir gurubunu ezmeye çalışarak kendilerini tatmin ediyorlar. Ya da Bajaj'ın piyasada aldığı rolü kıskanıp buradan algı yaratıp piyasayı etkilemeye çalışan rakip firmaların elemanları.

    Hepsinde kötülük fix."
    Şahsen yorumlucam, işsiz güçsüz değilim, gelir grubuna göre milleti ezme girişimim hiç olmadı ki zaten biz de milyonluk bebekler değiliz, rakip firmanın elemanları :D buna kahkaha attım abi kusura bakma

    not: bu nitelikleri taşıyan taşıma potansiyeli olan arkadaşlar lütfen mt ailesine karakter analizi başvuru formunu doldursunlar. kimin ne olduğunu biz de bilelim. stopsuz sürüşler efenim.
    ninja h2 ve bektanist bunu beğendiler.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

  19. #6819
    Keoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Aralık 2014
    Motosikleti
    Mt-125, R25 Ve Tekrar R25,Dominar 400,Mt-125 Abs
    Bir arkadaşın uyarmasıyla bu başlığı okudum bugün.Gözlerim yandı desem yeridir.Çok geçmiş olsun ayzek.Şimdi böyle bir sorun arabada olsa tolere edilebilir belki ama motosiklette şansı çok düşük.
    Millet sıfır pulsar aldı ; Neden? Çünkü acemi adam ikinci el motosiklete uzaktan bakar ve derki ya bakımını yapmamışsa,ya düşersem,ya bi yeri bozulur dökülürse diyerek sıfır motor alır benim gibi.Eee bu başlangıca yönelik motorda böyle problem olursa bunada uzaktan bakar müşteri.

    Allah'tan geçen sene bi motosiklet tanıtımında pulsara bakayımda alayım dediğimde bajajın bi elemanı "Satılmiştir o,dohanmayalım" dedikten bir süre sonra motorla 5 dakika gezinip gelerek soğuttu beni motordan.Teşekkür ederim
    abeciMotoru, ninja h2 ve bektanist bunu beğendiler.

  20. #6820
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Aralık 2004
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı Keoma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir arkadaşın uyarmasıyla bu başlığı okudum bugün.Gözlerim yandı desem yeridir.Çok geçmiş olsun ayzek.Şimdi böyle bir sorun arabada olsa tolere edilebilir belki ama motosiklette şansı çok düşük.
    Millet sıfır pulsar aldı ; Neden? Çünkü acemi adam ikinci el motosiklete uzaktan bakar ve derki ya bakımını yapmamışsa,ya düşersem,ya bi yeri bozulur dökülürse diyerek sıfır motor alır benim gibi.Eee bu başlangıca yönelik motorda böyle problem olursa bunada uzaktan bakar müşteri.

    Allah'tan geçen sene bi motosiklet tanıtımında pulsara bakayımda alayım dediğimde bajajın bi elemanı "Satılmiştir o,dohanmayalım" dedikten bir süre sonra motorla 5 dakika gezinip gelerek soğuttu beni motordan.Teşekkür ederim
    Satılmış motora servis elemanının binmesi çok normal, motor müşteriye teslim edilmeden önce test edilmek zorunda zaten. Adam binecek ki motorun tekerini gidonunu falan takarken bir yanlış yapılmış mı veya dikkat çeken bir üretim hatası var mı görebilecek.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)