Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda CBR 650F (Yeni)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #521

    Üyelik
    10 Eylül 2014
    Tşşkrler wildrunner zaten aklımda hep bu var ama bazen olumsuz yorumlar olunca insanın aklında soru işareti kalıyo sırf buyüzden xj6 yada bakmaya başladım tabiki 650f le aynı kalitede degil ama fiyat olarakta uygun formunu arada acıyorum herkez cok memnun mutlu motorundan bakalım birazdaha beklicez zaten sizinde degerli yorumlarınızı dikkate alarak araştırmaya devam.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #522
    atgatt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Temmuz 2014
    Alıntı Ahmetbahadır adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar tamamen bilgilenme amaçlı soruyorum konu da açtım ama pek ilgilenen olmadı.Bu motorun VFR800'den farkı nedir hp ve motor gücü dışında? Ikisi de Sporttouring mi oluyor, honda vfr 800'e yüksek fiyatından dolayı böyle bir alternatif mi üretti?
    ikiside sport touring ama vfr daha bi sport touring ve ağır bence sehir için. cbr650f daha esnek motor.
    vfr japonyada yapılıyor 650 serisi taylandda. vfr kült statüsünde motor ve tabiki daha kaliteli ve güçlü.
    elbette fiyatı çok daha yüksek olacaktır ve v4 motor deli gibi yakar.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 19:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------

    Alıntı esetabu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar sorum kaynadi arada. yardimci olursaniz sevinirim.
    sıralı 4 silindir spor makina bu, düşük devir pek sevmez normalde fakat 650 serisi beni düşük devir gücüylr şaşırttı.
    4000 devir üzeri kullanmaya bakın ama tabiki öyle zarar vermez düşük devirde kullandın diye arada basarsan.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 19:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:00 ----------

    Alıntı Shamy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne diyeyim, sizin gibi körü körüne fanlık yapan adamlar bu kadar çok iken Honda böyle kötü motorları böyle fiyatlardan millete yivlemeye devam eder.
    körü körüne dersen, daha motorun üzerine binmeyen ve artı pek öyle motordan da anlamayan bir insan olarak kunuşarak kendini tanımlarsın.
    kimin hangi fiyattan aldığını nerden biliyorsun? arkadaşım afedersin ama kı.ından sallıyorsun yine. senden hala bahsettiğin servisin numarasını bekliyoruz, hala ne yüzün var yazmaya buraya?

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 19:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------

    Alıntı Ahmetbilici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tşşkrler wildrunner zaten aklımda hep bu var ama bazen olumsuz yorumlar olunca insanın aklında soru işareti kalıyo sırf buyüzden xj6 yada bakmaya başladım tabiki 650f le aynı kalitede degil ama fiyat olarakta uygun formunu arada acıyorum herkez cok memnun mutlu motorundan bakalım birazdaha beklicez zaten sizinde degerli yorumlarınızı dikkate alarak araştırmaya devam.
    arkadaşım yazıyoruz ya bu motoru süren insanlar olarak. sorun yok, iyi motor.
    sen gelipte daha motorun üzerine oturmamış insanları dinlersen ne diyebiliriz ki sana?
    zaferce bunu beğendi.

  3. #523

    Üyelik
    29 Nisan 2011
    Motosikleti
    HONDA CBR 650F
    Şuan 800km'de umarım 1500'ü görürüm evli olunca insan haftasonu da gezemıyor

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:11 ----------

    Alıntı Shamy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bırakın bu işleri uzak doğu üretimi makinaların halini biliyoruz. Yıl olmuş 2014 halen motorrad diyorsunuz, dünyadaki en taraflı yayın yapan kuruluştur kendileri bunu herkes bilir. Parası çok olan açacağı sıkıntılara eyvallah diyenler bu motoru alabilir, ben bu koşullarda kesinlikle alıp garajıma koymam.
    Bi ara hatırlat da gülelim
    Sorunsuzluğuyla ün yapmış bir markaya sallamak
    Üstelik HONDA 4 yıl garanti veriyor adamlar malına güveniyor ya diğerleri ???
    İnsanların ne kadar boş vakti var, allah bilir motorun yakınından geçmiş sadece görmüş binmemiştir bile zaten binse

  4. #524
    sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Mart 2013
    Şehir
    ADANA
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Selam 650f ciler topiğinizi fırsat buldukça okuyorum. Bu 650f i karalama kampanyası yapan vatandaş bana birini hatırlattı. Muratlion diye bir şahıs vardı. Kawa hastası. Bir ara 250 cc cilere dadanmıstı. Yazı uslubu bana onu andırdı. Kulakları çınlasın
    zaferce, onuroz ve OnurTr bunu beğendiler.

  5. #525
    Nedved - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ocak 2012
    Şehir
    İstanbul/Bayrampaşa
    Motosikleti
    CBR 650 F
    15.07.2014'de teslim aldım motosikletimi.
    İstanbul-Samsun, İstanbul-Cunda, İstanbul-Eskişehir arasında gittim; geldim.
    Yakıt 5 Lt civarlarında. 140-180 hız aralıklarında kullanıyorum.
    Çok memnunum, hiçbir sorun yaşamadım. İndiğimde ağrı, sızı hissetmiyorum.
    200 Km'de bir inip benzin alırken 3-5 dakika dinlenmek kâfi geliyor.
    Düşük devirlerde dahi hissedilen güçlü tork güven veriyor.
    Rüzgâr hiç sorun olmuyor, yine kullanım detayları hakkında sorunuz olursa, okuyorum ara ara.

    Ben de XJ6-F modele bakmıştım, satın almadan önce.
    Honda'nın 2 yıl fazladan garanti süresi, ABS olması, yaygın servis ağı,
    piyasadaki Honda kullanıcılarının genel olarak memnun olması beni Cbr 650f'e itti.

    Yine motosiklet alacak olsam, yine 650f'i alırdım.
    Mutlu günler.
    OnurTr bunu beğendi.

  6. #526

    Üyelik
    13 Temmuz 2014
    Şehir
    IĞDIR
    Motosikleti
    Honda CB650F hayat onda

  7. #527

    Üyelik
    25 Eylül 2014
    Arkadaşlar foruma 10 dk önce üye oldum,egzos araştırması yaparken gördüm.Tanışma bölümünde kendimi tanıttım..2008 senesine kadar suzuki den başka motora binmem diyordum..2008 senesinde suzukinin fiyat politikasında bana attığı golden sonra Hondacı oldum..Gerek servis gerek yedek parça gerek iyi niyet garantisi..adamlar herzaman müşterinin arkasında yetkili servisi kullandığınız sürece..Yanlış anlaşılmasın Honda nın 125cc lık pcx den tutun 1000rr a kadar hepsine bindim..Gelelim CB650F hakkında yapılan olumsuz kulaktan duyma yorumlara..Motorum henüz 500kmde,Fiyat-performans analizi yaparsak 23500e alınabilecek en iyi motosiklettir.Bundan önceki motorum 2013 1000RR dı...Bazı devir bandında her motorda vibrasyon olur,onuda ayaklıklarda hissedersin..Sadece 650f e özel bir durum değil..hayabusada da zx10da da var aynı vibrasyon..Bana sorarsanız Honda fabrikasının sular altında kalması ve üretimi tai tarafına almasından dolayı fiyatları bu kadar hesaplı olmaktadır..Almak isteyen arkadaşlar varsa kesinlikle zarar edeceğini düşünmediğim seneye %5 zamla geleceğini bildiğim şehir içi kullanımı kıvraklığı harika..Uzun yolda naked motordan medet ummak zaten olmaz..rüzgar rüzgar rüzgar....

  8. #528
    Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Nisan 2012
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    SEneye %5 zam dedigin artik her modelde kaniksanmis bisey hocam, yeni bir durum degil yani, motor almak icin de bir sebep degil. Bu sene sifir aldigin her motorun fiyati emin ol ki seneye daha fazla olacak. Hatta bazilari abartip %10 koyuyorlar.

    GEcmis mesajlari okumadim, ara da bir goz gezdiriyordum topik acildigindan beri, karalama kampanyasi dediginiz olay ile ilgili olarak anladigimi yazayim size 2008 model Hornet kullanicisi olarak. Bunlari kesinlikle benim Hornetim var diye yazmiyorum yanlis anlamayin, taraf gibi gozukuyo olabilirim ama kesinlikle tarafsiz dusunuyorum.

    Oncelikle motorumu cok seviyorum ama hicbir zaman da olumune savunmam, o kadar da bagli olmam onu belirteyim, sizlere de aynisini yapmanizi tavsiye ederim.

    Sizin motorlari daha hic canli gormedim, birakin ustune binip kullanmayi. Tork ile ilgili olarak aklimda kiyaslayabilecegim bir motor var o da suzuki gsx650f. O da 85-88 beygir civarlarinda bir alet yanlis hatirlamiyorsam, benim motorumdan sonra ilk bindigim de ve gaz actigimda ohaa iki silindirli mi ki acaba bu dedirtecek kadar ciddi bir cekise sahipti mesela, muhtemelen sizin motorlarda oyledir, yani tork acisindan avantajli. Suzuki ayni cekisi daha ust devirlere tasiyamiyordu belki sizin motorlar tasir orasini bilemem ama her halukarda fazlasiyla yeterli guce sahip orda hemfikiriz zaten. Yine de 102 beygirlik motor ile ayni gitmesini beklememek lazim, aradaki fark fazla degil kesinlikle ama az da olsa var degil mi?

    Aliminyum sasi vs celik sasi olayinda marka model fanatikligi yapmadan aliminyum sasinin daha iyi oldugunu kabul edersiniz diye dusunuyorum, kimse cikip da oyle diyosun ama celik sasi egilince ya da kirilinca duzeltilebiliyor demesin lutfen, kaciniz oyle oldugunu bildigi motoru almak ister. Aliminyum sasi her zaman icin avantajdir. Onde ters catalda bilinen bir avantaj suspansiyon anlaminda. Bu da genel olarak kabul edilen birsey.
    Dedigim gibi sizin motorlari bilmiyorum da surmedim de, suspansiyonlari kotu de demiyorum, sadece genel olarak ters amortisorun daha iyi oldugu bilinir diyorum buna itiraz etmek bence yersiz.
    Onun disinda fren bence benim motorumun diger muadillerinden en bariz ayrildigi noktadir, kombine abs ile, baskalarinin motoru duz tutamadigi yerde sadece panik arka frenle bile durdugumu bilirim o derece iyidir muadillerinden. Sizinki de o kadar iyiyse ne guzel. Umarim o frenin tum gucunu test etmek zorunda kalmazsiniz.

    Sonuc olarak, eski hornet yenisini dover asar keser muhabbetine girmeden aradaki farklari bilmek, aldiginiz motorun ozelliklerini bilmek, neye para verdiginizi bilmek iyi birseydir, ben burayi okumadan once bu farklari bilmiyordum mesela, arastirmamistim da, motorumdan memnun oldugum icin. Daha sonra almak istedigim mt09 a alternatif olur mu diye baktim ama motor gucu anlaminda olamayacagini gorunce hic incelemedim bile.

    Gucu azaltilip torku daha alt devirlere cekilmis belki ama bu sayede de kesinlikle daha iyi yakit tuketimi elde edilmis, bu da cok buyuk arti yeni model icin. YEni Hornet cok guzel, eskinden cok daha iyi, ondan da iyi bundan da iyi demeden once diger marka modelleri de dusunun. Bu konuyla ilgili sevdigim bir laf vardir hep, el yumrugu yemeyen kendininkini balyoz sanirmis diye, yani illaki daha iyisi, daha guzeli, daha guclusu, daha konforlusu falan vardir, burda olay motordan memnun musun degil misin de bitiyor, memnunsan ne guzel, baskalarinin soylediginin cok bi onemi olmamali. Sanki kendi kanindan canindanmis gibi motoru savunmak bence anlamsiz, elestiri her zaman olur, hicbir motor mukemmel degil ki. Kisaca sen memnunsan, mevzuyu buyutmenin anlami yok, bizim motorlari kiskaniyolar, karaliyolar diye dusunmenin de. Kimisi daha sert elestirir, kimisi daha yapici sekilde, o da kisilikle alakali olsa gerek.
    zaferce, sametozturk, krd ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  9. #529

    Üyelik
    13 Temmuz 2014
    Şehir
    IĞDIR
    Motosikleti
    Honda CB650F hayat onda
    Su imagehack a upload ettigim fotolari tam ekran nasil forma ekliyecegim.

  10. #530
    atgatt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Temmuz 2014
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SEneye %5 zam dedigin artik her modelde kaniksanmis bisey hocam, yeni bir durum degil yani, motor almak icin de bir sebep degil. Bu sene sifir aldigin her motorun fiyati emin ol ki seneye daha fazla olacak. Hatta bazilari abartip %10 koyuyorlar.

    GEcmis mesajlari okumadim, ara da bir goz gezdiriyordum topik acildigindan beri, karalama kampanyasi dediginiz olay ile ilgili olarak anladigimi yazayim size 2008 model Hornet kullanicisi olarak. Bunlari kesinlikle benim Hornetim var diye yazmiyorum yanlis anlamayin, taraf gibi gozukuyo olabilirim ama kesinlikle tarafsiz dusunuyorum.

    Oncelikle motorumu cok seviyorum ama hicbir zaman da olumune savunmam, o kadar da bagli olmam onu belirteyim, sizlere de aynisini yapmanizi tavsiye ederim.

    Sizin motorlari daha hic canli gormedim, birakin ustune binip kullanmayi. Tork ile ilgili olarak aklimda kiyaslayabilecegim bir motor var o da suzuki gsx650f. O da 85-88 beygir civarlarinda bir alet yanlis hatirlamiyorsam, benim motorumdan sonra ilk bindigim de ve gaz actigimda ohaa iki silindirli mi ki acaba bu dedirtecek kadar ciddi bir cekise sahipti mesela, muhtemelen sizin motorlarda oyledir, yani tork acisindan avantajli. Suzuki ayni cekisi daha ust devirlere tasiyamiyordu belki sizin motorlar tasir orasini bilemem ama her halukarda fazlasiyla yeterli guce sahip orda hemfikiriz zaten. Yine de 102 beygirlik motor ile ayni gitmesini beklememek lazim, aradaki fark fazla degil kesinlikle ama az da olsa var degil mi?

    Aliminyum sasi vs celik sasi olayinda marka model fanatikligi yapmadan aliminyum sasinin daha iyi oldugunu kabul edersiniz diye dusunuyorum, kimse cikip da oyle diyosun ama celik sasi egilince ya da kirilinca duzeltilebiliyor demesin lutfen, kaciniz oyle oldugunu bildigi motoru almak ister. Aliminyum sasi her zaman icin avantajdir. Onde ters catalda bilinen bir avantaj suspansiyon anlaminda. Bu da genel olarak kabul edilen birsey.
    Dedigim gibi sizin motorlari bilmiyorum da surmedim de, suspansiyonlari kotu de demiyorum, sadece genel olarak ters amortisorun daha iyi oldugu bilinir diyorum buna itiraz etmek bence yersiz.
    Onun disinda fren bence benim motorumun diger muadillerinden en bariz ayrildigi noktadir, kombine abs ile, baskalarinin motoru duz tutamadigi yerde sadece panik arka frenle bile durdugumu bilirim o derece iyidir muadillerinden. Sizinki de o kadar iyiyse ne guzel. Umarim o frenin tum gucunu test etmek zorunda kalmazsiniz.

    Sonuc olarak, eski hornet yenisini dover asar keser muhabbetine girmeden aradaki farklari bilmek, aldiginiz motorun ozelliklerini bilmek, neye para verdiginizi bilmek iyi birseydir, ben burayi okumadan once bu farklari bilmiyordum mesela, arastirmamistim da, motorumdan memnun oldugum icin. Daha sonra almak istedigim mt09 a alternatif olur mu diye baktim ama motor gucu anlaminda olamayacagini gorunce hic incelemedim bile.

    Gucu azaltilip torku daha alt devirlere cekilmis belki ama bu sayede de kesinlikle daha iyi yakit tuketimi elde edilmis, bu da cok buyuk arti yeni model icin. YEni Hornet cok guzel, eskinden cok daha iyi, ondan da iyi bundan da iyi demeden once diger marka modelleri de dusunun. Bu konuyla ilgili sevdigim bir laf vardir hep, el yumrugu yemeyen kendininkini balyoz sanirmis diye, yani illaki daha iyisi, daha guzeli, daha guclusu, daha konforlusu falan vardir, burda olay motordan memnun musun degil misin de bitiyor, memnunsan ne guzel, baskalarinin soylediginin cok bi onemi olmamali. Sanki kendi kanindan canindanmis gibi motoru savunmak bence anlamsiz, elestiri her zaman olur, hicbir motor mukemmel degil ki. Kisaca sen memnunsan, mevzuyu buyutmenin anlami yok, bizim motorlari kiskaniyolar, karaliyolar diye dusunmenin de. Kimisi daha sert elestirir, kimisi daha yapici sekilde, o da kisilikle alakali olsa gerek.
    elbette haklisiniz.
    honda babamizin sirketi degil tabiki, bize para da gondermiyor honda hakinda iyi birseyler yazinca (honda duyuyormusun)
    ve hic bir motor mukemmel degildir, en azindan ben goremedim mukemmel sorunsuz motor.
    kritik iyi birseydir. her zaman acigim.
    ama kritik yapacak kisiye bakar. motora daha once binmis mi? motor dan anliyor mu? vs vs.
    yani adam daha motora bile binmemis, motordan anlamiyorsa sonra gelip laf salatasi yapiyorsa burada onuda kabullenecek degilim.
    yani bilen adam sizin gibi duzeyli insanlar yada suren insanlar gelsin yapsin elestirisini, ne guzel. yada gercekten sorun varsa gelsin sebep sonuc ve delil iliskisi icinde bizide aydinlatsin, bizde bilelim, tesekkur edelim. ama motora daha binmemis, anlamayan adam gelipte 'ya bu motor sorunlu, kotu, kalitesiz, alanda aptaldir zaten' gibisinden duzeysiz ve ki.tan sallama sozlerle gelirse tepki olmasi gayet normal sizde eminim takdir edersiniz ve buyuk ihtmalle ayni tepkileri gosterirsiniz.

    yani cbr600f ve cbr650f arasinda fark var. ama oyle acayip bir fark ta degil. iki motorunda guzel yonleri var sevdigim. ama su an dusuk devir tork ve guc ve daha kolay surus daha uygun surus ihtiyaclarim icin. yoksa gider cbr1000rr alirdim zaten ama yasadigim yer, ne kadar kalacagim burada falan tabi o kadar masrafa ve surus zorluguna girmek istemiyorum. yakit ekonomisi benim icin onemli degil spor motorda ama az yakmasi elbette guzel.
    aluminyum sasi cok daha rijit ve hafiftir, kesinlikle tercih ederim, her zaman, ama honda maalesef uygun gormemis. gorseydi fiyat elbette daha da artardi ama ben fazla odemeyede hazirdim neyse... fakat gayet saglam ve rijit bir sasi celikte olsa. ve eski model aluminyum olsada iki motorun agirligi ayni hatta cbr650f 1 kilo dusuk bazi kaynaklara gore.
    inverted catal cogu zaman daha iyi olmali ama maalesef hep oyle degil. ucuz cin motorlarindaki dandiri ters catallar bir ornek yada yayli ziplama sirigi mesela baska bir ornek



    saka bir yana, cbr650f in catal beni cok urkutmustu ilk ciktiginda ama yeterince iyi. keske inverted catal olsaydi tabi ayarlamasi da olan, ama maalesef yine honda gerek gormemis. yinede cbr650f in konvensiyonel suspansiyonlari daha mi kotu, yoo, gayet iyi, pek de fark yok.
    frenler en zayif yani motorun bence. fakat ben motoru agresif kullanan ve cok fren gucune ihtiyac duyan bir insan olarak soyluyorum. yoksa normal kullanimda gayet yeterli. ama Ferodo metal fren padleri ile degistirdim on arkayi - 10,000 km de, agresif surus ve pist falan - ve simdi gerek modulasyon olsun, gerek fren gucu olsun harika oldu. birde celik fren hatlari ile degistricegim plastik fren borularini yakinda - daha zaman bulamadim maalesef isten - ozellikle absli fren oldugu icin daha da iyi olacak frenler.
    yani dostum, guzel motorlar kullaniyoruz eskisi yenisi olsun zaten cbr650f gayet iyi bir motor olan cbr600f in devamidir, cb650f de gayet super hornetin devami. oyle dusunmek lazim.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:10 ----------

    Alıntı wildrunner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Su imagehack a upload ettigim fotolari tam ekran nasil forma ekliyecegim.
    buraya atmak istediğiniz fotonun üZerine sağ fare tuşuyla tıklayın ve copy url yi seçin.
    daha sonra cevap yazdığımız editörde resim ikonuna basın - video ikonunun hemen yanında - ve kopyaladığınız url yi yapıştırın.
    Bulent78 bunu beğendi.

  11. #531

    Üyelik
    12 Aralık 2012
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    YAMAHA MT-07
    Elin Japonu pazarlama stratejisi adına motorlarda oynamalar yapıyor... Hepsi daha çok satmak adına. Yeni 650 serisi Avrupa ehliyet kurallarına uygunluk sağlamak ve fiyatı makul tutmak adına biraz dizginlenmiş, olay bu.. Bu motorlar alüminyum şasi, ters ve ayarlanabilir ön maşaya sahip ve 120 beygir olsa fiyat 30-32bin olurdu ve ben düşünmezdim açıkçası... Ama bu rakamlarla özellikle çıplak olan CB alınabilir geliyor...Her şey ihtiyaç meselesi.. Gazlamak isteyen MT-09 alsın, 600RR alsın, ne bileyim 1000RR'da kampanya varmış, onu alsın... Burada boş yere birbirini kırmasın insanlar... Haa şu var, 600FA ve Hornet'in ikinci el durumu karışık, çünkü o motorların en son hangi rakamlardan bayilerden çıktığı belli, ama mesela CBF 1000FA üretimden kalktığı ve devamı da olmadığı için ikinci elinin yükseldiği görülüyor... Burada alıcı şöyle bir durumla karşılaşıyor, ikinci el ve daha performanslı model mi yoksa daha sakin ama 0km olan mı?? Bu olay ne yeni modelleri dandik yapıyor ne de eski modelleri bulunmaz Hint kumaşı... Dediğim gibi; ihtiyaç ve tercih meselesi....
    Nedved ve Bulent78 bunu beğendiler.

  12. #532

    Üyelik
    13 Temmuz 2014
    Şehir
    IĞDIR
    Motosikleti
    Honda CB650F hayat onda






    arkadaş 23500 e dunyada boyle motor yok. Bakınız sahibinden 2nci el...

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------

    Alıntı atgatt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    elbette haklisiniz.
    honda babamizin sirketi degil tabiki, bize para da gondermiyor honda hakinda iyi birseyler yazinca (honda duyuyormusun)
    ve hic bir motor mukemmel degildir, en azindan ben goremedim mukemmel sorunsuz motor.
    kritik iyi birseydir. her zaman acigim.
    ama kritik yapacak kisiye bakar. motora daha once binmis mi? motor dan anliyor mu? vs vs.
    yani adam daha motora bile binmemis, motordan anlamiyorsa sonra gelip laf salatasi yapiyorsa burada onuda kabullenecek degilim.
    yani bilen adam sizin gibi duzeyli insanlar yada suren insanlar gelsin yapsin elestirisini, ne guzel. yada gercekten sorun varsa gelsin sebep sonuc ve delil iliskisi icinde bizide aydinlatsin, bizde bilelim, tesekkur edelim. ama motora daha binmemis, anlamayan adam gelipte 'ya bu motor sorunlu, kotu, kalitesiz, alanda aptaldir zaten' gibisinden duzeysiz ve ki.tan sallama sozlerle gelirse tepki olmasi gayet normal sizde eminim takdir edersiniz ve buyuk ihtmalle ayni tepkileri gosterirsiniz.

    yani cbr600f ve cbr650f arasinda fark var. ama oyle acayip bir fark ta degil. iki motorunda guzel yonleri var sevdigim. ama su an dusuk devir tork ve guc ve daha kolay surus daha uygun surus ihtiyaclarim icin. yoksa gider cbr1000rr alirdim zaten ama yasadigim yer, ne kadar kalacagim burada falan tabi o kadar masrafa ve surus zorluguna girmek istemiyorum. yakit ekonomisi benim icin onemli degil spor motorda ama az yakmasi elbette guzel.
    aluminyum sasi cok daha rijit ve hafiftir, kesinlikle tercih ederim, her zaman, ama honda maalesef uygun gormemis. gorseydi fiyat elbette daha da artardi ama ben fazla odemeyede hazirdim neyse... fakat gayet saglam ve rijit bir sasi celikte olsa. ve eski model aluminyum olsada iki motorun agirligi ayni hatta cbr650f 1 kilo dusuk bazi kaynaklara gore.
    inverted catal cogu zaman daha iyi olmali ama maalesef hep oyle degil. ucuz cin motorlarindaki dandiri ters catallar bir ornek yada yayli ziplama sirigi mesela baska bir ornek

    http://www.pogostickusa.com/imgaes_p...0Stick-RED.jpg

    saka bir yana, cbr650f in catal beni cok urkutmustu ilk ciktiginda ama yeterince iyi. keske inverted catal olsaydi tabi ayarlamasi da olan, ama maalesef yine honda gerek gormemis. yinede cbr650f in konvensiyonel suspansiyonlari daha mi kotu, yoo, gayet iyi, pek de fark yok.
    frenler en zayif yani motorun bence. fakat ben motoru agresif kullanan ve cok fren gucune ihtiyac duyan bir insan olarak soyluyorum. yoksa normal kullanimda gayet yeterli. ama Ferodo metal fren padleri ile degistirdim on arkayi - 10,000 km de, agresif surus ve pist falan - ve simdi gerek modulasyon olsun, gerek fren gucu olsun harika oldu. birde celik fren hatlari ile degistricegim plastik fren borularini yakinda - daha zaman bulamadim maalesef isten - ozellikle absli fren oldugu icin daha da iyi olacak frenler.
    yani dostum, guzel motorlar kullaniyoruz eskisi yenisi olsun zaten cbr650f gayet iyi bir motor olan cbr600f in devamidir, cb650f de gayet super hornetin devami. oyle dusunmek lazim.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:10 ----------



    buraya atmak istediğiniz fotonun üZerine sağ fare tuşuyla tıklayın ve copy url yi seçin.
    daha sonra cevap yazdığımız editörde resim ikonuna basın - video ikonunun hemen yanında - ve kopyaladığınız url yi yapıştırın.
    bu arada harikasın kardesim çok guzel yazmışsın.
    Carbondioxid ve atgatt bunu beğendiler.

  13. #533

    Üyelik
    17 Mayıs 2011
    Alıntı wildrunner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://imagizer.imageshack.us/v2/47...538/klOtew.jpg

    https://imagizer.imageshack.us/v2/22...537/dYLVWO.jpg

    https://imagizer.imageshack.us/v2/22...902/n17hkg.jpg

    arkadaş 23500 e dunyada boyle motor yok. Bakınız sahibinden 2nci el...

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------



    bu arada harikasın kardesim çok guzel yazmışsın.
    Hayırlı uğurlu olsun, Honda nakedler harbi hoş tasarımlar, kazasız belasız keyifle kullanın.

  14. #534
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    25 Ağustos 2014
    Şehir
    İzmir
    Aynı fiyata FZ8 gibi bir naked varken, gidip CB650 almak?
    Üstelik FZ her yönüyle 650'yi eziyorken,(şaşe,arka salınım,ön süspansiyonlar,frenler,motor,işçilik ve parça kalitesi, japon üretimi olması)
    650'nin FZ ye göre tek iyi yanının yakıt tüketimi olduğunu düşünürsek,
    Bu kadarda mantıksızlık olmaz diyorum, az yakan motor istiyorsanız gidin commüniter alın.


    Buradaki Honda fanlar lafları totolarından anlıyor, gerçek birşey vardır kabul edin, kötü kötüdür herzaman, Kendimi övmek adına değil ama Buradaki çoğu kişiden motosiklet tecrübesi, kullandığım marka ve model sayısı, km.. vs bakımınıdan çok daha üstün konumdayım tekrar tekrar yazmak istemiyorum, Ben hiçbir marka fanı değilim yada hiçbir markayı kötüleyen biride, zamanında Honda 600f sahibiydim, en son motosikletim ise 2011 yılında 0km aldığım hatta küçük bir mebla yüzünden izmir yükselişle anlaşamayıp gelip istanbul güngör motordan aldığım 1000RR dı, Honda düşmanı değilim yani, ama kötü kötüdür benim için ,sahibi olduğum 1000rr ım bile soranlara kötü yönlerini anlatıyor, hatta yazıyordum konularda.

    Şimdi gelelim son konuya; 650F fiyatına göre iyi bir motosiklet değil, 650F ve CB650 nin fiyatlarında, onlardan daha kaliteli ve kendini uzun süreler kanıtlamış 0km ve temiz ikinci el alınabilecek birçok marka model mevcut.

    Ben bu koşullarda tekrar ediyorum kesinlikle almam, ama deseydi Honda ben bu motoru millete faiş fiyattan yivlemeye kalkmayım motosiklet yeni, piyasada denensin, ne olduğu görülsün ona göre şekillendireyim fiyatınıda rakipleri gibi yapayım en azından, mesela 22 ye satayım xj6 fiyatına, insanlar japon üretimi olmamasına rağmen: Honda ismine, ABS hatrına, Sporcu tasarımı hatrına 22 verirlerdi kimsede böyle küfüt etmezdi Hondaya.

    Herşeyin bir ederi var hayatta, Hondadın bu motosikleti; istedikleri parayı rakipleri ve aynı paraya alılabilecek ikinci el alternatifleriyle kesinlikle haketmiyor.Yukarıdada dediğim gibi çelik şaseli, klasik süspansiyonlu,zayıf frenli, japon üretimi olmayan, daha üretilir üretilmez küçükde olsa sorunlarla piyasaya çıkan bu motosiklet 22 bin tl olsa buraya bir satır yazı yazmazdım, ne kadar ekmek okadar köfte hesabı.

    konu benim açımdan kapanmıştır, kırılan arkadaşlar varsa kusura bakmasın
    saygılar.
    Maslak, Bulent78 ve krd bunu beğendiler.

  15. #535

    Üyelik
    28 Ekim 2012
    Şehir
    EsEs
    Motosikleti
    Hornet 650
    Alıntı Shamy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynı fiyata FZ8 gibi bir naked varken, gidip CB650 almak?
    Üstelik FZ her yönüyle 650'yi eziyorken,(şaşe,arka salınım,ön süspansiyonlar,frenler,motor,işçilik ve parça kalitesi, japon üretimi olması)
    650'nin FZ ye göre tek iyi yanının yakıt tüketimi olduğunu düşünürsek,
    Bu kadarda mantıksızlık olmaz diyorum, az yakan motor istiyorsanız gidin commüniter alın.


    Buradaki Honda fanlar lafları totolarından anlıyor, gerçek birşey vardır kabul edin, kötü kötüdür herzaman, Kendimi övmek adına değil ama Buradaki çoğu kişiden motosiklet tecrübesi, kullandığım marka ve model sayısı, km.. vs bakımınıdan çok daha üstün konumdayım tekrar tekrar yazmak istemiyorum, Ben hiçbir marka fanı değilim yada hiçbir markayı kötüleyen biride, zamanında Honda 600f sahibiydim, en son motosikletim ise 2011 yılında 0km aldığım hatta küçük bir mebla yüzünden izmir yükselişle anlaşamayıp gelip istanbul güngör motordan aldığım 1000RR dı, Honda düşmanı değilim yani, ama kötü kötüdür benim için ,sahibi olduğum 1000rr ım bile soranlara kötü yönlerini anlatıyor, hatta yazıyordum konularda.

    Şimdi gelelim son konuya; 650F fiyatına göre iyi bir motosiklet değil, 650F ve CB650 nin fiyatlarında, onlardan daha kaliteli ve kendini uzun süreler kanıtlamış 0km ve temiz ikinci el alınabilecek birçok marka model mevcut.

    Ben bu koşullarda tekrar ediyorum kesinlikle almam, ama deseydi Honda ben bu motoru millete faiş fiyattan yivlemeye kalkmayım motosiklet yeni, piyasada denensin, ne olduğu görülsün ona göre şekillendireyim fiyatınıda rakipleri gibi yapayım en azından, mesela 22 ye satayım xj6 fiyatına, insanlar japon üretimi olmamasına rağmen: Honda ismine, ABS hatrına, Sporcu tasarımı hatrına 22 verirlerdi kimsede böyle küfüt etmezdi Hondaya.

    Herşeyin bir ederi var hayatta, Hondadın bu motosikleti; istedikleri parayı rakipleri ve aynı paraya alılabilecek ikinci el alternatifleriyle kesinlikle haketmiyor.Yukarıdada dediğim gibi çelik şaseli, klasik süspansiyonlu,zayıf frenli, japon üretimi olmayan, daha üretilir üretilmez küçükde olsa sorunlarla piyasaya çıkan bu motosiklet 22 bin tl olsa buraya bir satır yazı yazmazdım, ne kadar ekmek okadar köfte hesabı.

    konu benim açımdan kapanmıştır, kırılan arkadaşlar varsa kusura bakmasın
    saygılar.
    Tüm bu yazdıklarında haklı olma payın olsa bile, Kendini diğerlerinden üstün görmen, yazdıklarının benim için hiç bir anlam taşımadığını belirtmek isterim.

    http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%9Cs...%BCk_kompleksi

    Bu tip bir insan tipinin laflarına nasıl inanabilirim ki?

  16. #536

    Üyelik
    05 Mayıs 2014
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Honda Forza 250
    Arkadaşlar nacizane bir önerim var; altınelbiseliyi mesaj yağmuruna tutsak xj6f, er6f ve CBR650f karşılaştırması yapsa harika olmaz mı?

  17. #537
    atgatt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Temmuz 2014
    ixil bazi ful sistem egsoz cikratti galiba 650 serisi hondalara. digerlerinin yari fiyatina. 600 USD civari.
    su l3x fena degil. Ixil in sitesinde 650 serisine egzos daha yok gibi gozukuyor ama ayni egsozlar cbr600f icin liste edilmis.

    Not: O gordugunz motor sonuna kadar modifiye edilmis bir honda cb650f! fena degil.

















    ve Hurricane 650 serisi icin performance hava filtresi de uretmis! 80 USD.




    Tek eksik dynojet pc5 biraz daha puruzsuz vbe heyecanli bir surus icin, o da yakinda cikar!

  18. #538

    Üyelik
    13 Temmuz 2014
    Şehir
    IĞDIR
    Motosikleti
    Honda CB650F hayat onda
    Bi ekzoz bulamadık gitti. Tek eksiğimiz eksoz. Ebay da Devil 830 $ elamana mesaj attım turkiye ye gönderiyormusunuz gönderirsen kargo ücreti ne kadar? bakalım cevap ne gelecek.

    İxil indirime girmiş http://www.silverstonemotor.com/honda-cb650-f-2014-motorcycle-full-silencers-xh6356x-ixil-l3x,us,4,IXIL-SIL-L3X-CB650F-6356.cfm
    siteye mesaj attım kargo ücreti 180 euro dediler 580 euro+ 180 euro total 760 euro geliyor. fiyat yükseldi kargo dan dolayı

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 10:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:07 ----------

    cevap gelmiş 1009 $

    eBay eBay sent this message to Burhan Bulut (burhanbulut76).
    Your registered name is included to show this message originated from eBay. Learn more.
    Seller has responded to your question about this item
    Do not respond to the sender if this message requests that you complete the transaction outside of eBay. This type of offer is against eBay policy, may be fraudulent, and is not covered by buyer protection programs. Learn More

    Dear burhanbulut76,

    Hi
    airfreight would be $180AUS so the total price would be $1009AUS
    Regards Paul

    - pauld2311
    Click "respond" to reply through Messages, or go to your email to reply

    Respond


    From: burhanbulut76
    To: pauld2311
    Subject: Shipping: burhanbulut76 sent a message about DEVIL EVOLUTION HONDA CBR650F,CB650F 2014- FULL SYSTEM/TI.MUFFLER #281410564916
    Sent Date: Sep-26-14 03:15:24 PDT

    Dear pauld2311,

    Does Turkey ships ?
    how much shipping fee will it cost?
    What is the last price ?

    - burhanbulut76

    DEVIL EVOLUTION HONDA CBR650F,CB650F 2014- FULL SYSTEM/TI.MUFFLER
    DEVIL EVOLUTION HONDA CBR650F,CB650F 2014- FULL SYSTEM/TI.MUFFLER
    Item Id: 281410564916
    End time: Oct-10-14 19:07:52 PDT
    Seller:
    pauld2311 (110)
    100.0% Positive Feedback
    Member since Apr-27-04 in Australia
    Location: Victoria, Australia
    Listing Status: This message was sent while the listing was active.

  19. #539

    Üyelik
    10 Eylül 2014
    Ben barkın abiyi gördüm konuştuk iki motor hakkında xj6 ve 650f ile ilgili sıkıntılı olurmuş video bazı şeylerden bahsetti

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:02 ----------

    Alıntı Ahmetbahadır adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar nacizane bir önerim var; altınelbiseliyi mesaj yağmuruna tutsak xj6f, er6f ve CBR650f karşılaştırması yapsa harika olmaz mı?
    2 hafta önce kavacık bp bnzin istasyonunda karşılaştım barkın abiyle bnde sordum xj6 ve cbr 650 f almak istiyorum diye bazı şeyler söyledi video cekemiyoruz dedi cokta olumsuz şeyler degil tabiki yanlış anlaşılmasın bnde isterim tabiki böyle bi video cekilsin

  20. #540
    Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Nisan 2012
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Alıntı mhmtesk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tüm bu yazdıklarında haklı olma payın olsa bile, Kendini diğerlerinden üstün görmen, yazdıklarının benim için hiç bir anlam taşımadığını belirtmek isterim.

    http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%9Cs...%BCk_kompleksi

    Bu tip bir insan tipinin laflarına nasıl inanabilirim ki?
    Hocam sende alınacak yer arıyorsun gibi geldi bana artık yani. Yaw senden benden fazla tecrübeli biri olabilir, bunu yazması adamı narsist yapmaz ki, cb650 nin hitap ettiği kitle içerisinde, motorla çok fazla zaman geçirmemiş insan sayısı azınsanmayacak kadar çok. Yani başka bir deyişle bu motoru ilk büyük motor olarak seçicek insan sayısı çok, yani bu ne demek, daha tecrübesi çok fazla olmayan insan sayısı çok demek, senin için söylemiyorum bunu yanlış anlama ama beniöm gördüğüm genel profil bu yönde. Bu arkadaş da onu farketmiş olacak ki, kendinin tecrübeli olduğunu bir
    şekilde belirtmek istemiş.

    Tamam yazarken insan ne istediğini bazen çok net anlatamayabiliyor ama bu forumda insanların genel de hep anlamak istedikleri gibi anladıklarını görüyorum ben, o yüzden yazarken 3 kere düşünüp bir kere yazıyorum, ulan bu yazdığımı yanlış anlar mı acaba birileri diye.

    Arkadaşın söyledikleri benim söylediklerimin bir iki gömlek daha serti olmuş, zaten bilmediğiniz birşey söylememiş bence.

    Fiyat konusunda hiçbir model de çok da avantajlı olduğumuzu düşünmüyorum, 24 liralık mt9 hariçdi, o da muhtemelen seneye ben almak isteyene kadar 28 falan olacak, çok bir anlamı kalmayacak. cbr650f bence de bu fiyata çok avantajlı değil onu belirteyim, Ha xj6 dan daha iyidir, en azından kağıt üzerinde öyle gözüküyor, ona tercih olabilir ama ondan daha pahalı sanırım.

    Alıntı Ahmetbilici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben barkın abiyi gördüm konuştuk iki motor hakkında xj6 ve 650f ile ilgili sıkıntılı olurmuş video bazı şeylerden bahsetti

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:02 ----------



    2 hafta önce kavacık bp bnzin istasyonunda karşılaştım barkın abiyle bnde sordum xj6 ve cbr 650 f almak istiyorum diye bazı şeyler söyledi video cekemiyoruz dedi cokta olumsuz şeyler degil tabiki yanlış anlaşılmasın bnde isterim tabiki böyle bi video cekilsin
    Neler söylediğini neden söylemiyorsun hocam, gizli mi? Motorla ilgili kötü şeyler mi söyledi ki.

    Daha önce Ankaraya geldiğinde er6 ve xj6 muhabbeti yapmıştım, o da o motorları hiç beğenmediğini, amortisörlerinin ve yol tutuşunun kötü olduğunu söylemişti ama sonra mt7 er6 karşılaştirmasında er6 yı pistte baya övdü. GErçi onun bahsettiği 2006 model ilk kasaydı belki sonraki kasalarda amörtisör daha iyileştirilmiştir bilemem ama genel olasrak beğenmediğini, o yüzden test etmediğni, testte yerin dibine sokarsa markanın onu topa tutacağını falan söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)