Hayırlısı olsun kaça gitti, hedefte varmı bişeyler
Hayırlısı olsun kaça gitti, hedefte varmı bişeyler
Hayirlisi olsun...
Yeni canavari bekliyoruz
hepınıze tesekkurler.
normalde satmaktan vazgecmıstım dedıgınız gibi.lakin evvelsi gün fanatigi oldugum 848 evo'nun fiyatı indi.bi kardesımız de ıyı bı teklıf verdı. ok dedım. genclerı cagırdık zaten hemen kapora verdıler 5-10dk bakıp eve gelınce 848 ılanna bı baktım. satılmış :D resmen ıcımde patladı yahu aksine ölü sezondayız bi de. favorımde var bi 10 makına ama kırmızı şase beyaz 848 evo ıstıyorum. baska bıseyler de olabılır. vfr olursa 1200f olur. bakalım kısmet
Güzel tercih benimde son noktam 2013 R6 denedikten sonra 848 veya 848evo hangisi denk gelirse
Yalnız uyarıda bulunayım kırmızı renk 2010 model Ducati 848 den uzak durun km'si düşürülmüş olabilir hatırlamıyorum, Kayseride büyük bi kazası oldu daha sonra toplanıp satıldı satılırken Akrapoviç egzoz Metzeler M5 lastik mevcuttu şimdi ne durumda kime itelediler bilmiyorum dikkatli olup geçmişini iyi araştırmak lazım...
Bahsettgn ilani goremedm.hasarli tek bu gozukuo onun da fiyati cidden iyi.
ducati
abi hayırlısı olsun çok güzeldi valla motorun insallah daha iyileri nasip olur.
bu arada arkadaşlar 600rr yanında xt 660r vardı . pazar günü ilana koymuştum dün cbr 250r ile takas ettim . hayatımda en hızlı sattığım motor olmuş oldu
cbr 250 yi de yeni yıl hediyesi olarak eşime vermiş oldum artık beraber gazlayacağız
Arkadaşlar 18.000 bakımı ne kadara geliyor serviste yaptıran varmı hiç?
kafa karışık ama 848/r1(2011) cok iddialı digerlerine gore
20000 tl limitim var 2008 ve üstü 600rr almak istiyorum nelere dikkat etmeliyim uzun yol yapmak için alacagım
Bildigin bir RR tavsiye ederim.
Piyasada bir cok RR in kmsi geri cekilmis halde...
Ornek ; Van- Trabzon- izmir deki ilanlar ;)
Merhaba arkadaşlar ben mahmut aranıza almamya aachendan katılıyorum. Eski nickimin üyelik bilgilwrini kaybettiğimden yeniden üye olma gereği duydum. Eski nickkim mondi_zc150. Geçen aralık ayında bende bir 600rr sahibi oldum.2009 model 5.500 kmde. Daha tam anlamıyl. Binmek nasip olmadı. İlk büyük makinam. 2013 yılının ilk ayında almanyaya taşındım. Daha önce mondial zc150 ve kanuni phantom sahibiydim. İkisini iki ayrı ayrı birer yaz sezonu kullanmak nasip oldu. Burda ise hayalimi gerçekleşitrdim....
Buda benim makina...
http://postimg.org/image/rixkkprpv
Hayırlı olsun, aramıza hoşgeldiniz güzel günlerde kullanın...
Bugun ilk defa uzun yol denedim 106 km yolda tamamen 6. Vites 88 km hızla 4 bin devir de geldim. 5 bin devir hiç gelmedim. Bir kaç yerde 150 dedim anlık araç sollama için gerisi aşırı yavaş radar vs olabilir diye 27 tl yakıt harcadım 4.12 litre yapıyor.
Şuana kadar en düşük tüketim miktarım kullanım çok etkiliyormus onu anladım. Bu sekilde az yakacagina çok yaksin 50 kuruş yaksin ama tadını alalım hissedelim diye düşünüyorum.
Çok sabırlıymışsınız 100 km yolu 88 km hız ile Güzel bir ortalama yakalnmış yinede
Ben de 200 km lik mesafeyi 90/120 kmh aralihinda gitmistim. 4.2 litre yakmistim 100 kmde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)