ben de son 2 gezide sağlam birkaç kere kaydıktan sonra,yaklaşık 1.5 ay oldu pilot activ aldım.çok araştırdım,en hesaplısı ve tavsiye edileni olduğuna karar verdim.takması+balansıyla beraber 650 tl ye mal oldu.memnunum.kafam rahat virajlara girebiliyorum artık.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Michelin Pilot Road 2 alacağım sanırım baya baya korkmaya başladım Shinko lastiklerden :D başıma bir iş gelmeden değiştireyim.
bu kayma olayının nedeni lastiğin dandikliği olduğu kadar motorun arkasındaki ağırlığın ön tarafa göre çok az olmasındanda kaynaklanıyor.dikkat ettinizmi önden hiç kaymıyor motor. ben michelin pilot road 2 kullanıyorum ama çok ön tarafa oturduğumda arkası baya kayıyor.hele kalkışlarda sağa yada sola dönerken bir drift yapıyorum isteyerek yapsam bukadar olmaz. malesef arka taraf fazla hafif.tutunma zayıf. zaten teker yapmamasının sebebide bu önü ağır arkası hafif.
Selamlar Bende 2007 bi 250gtr alarak aranıza katıldım.
Deb. balatasını değiştirip fren balatalarını yeniledikten sonra ufak sorunlarındanda kurtuluyoruz motorumuzun.
Bu arada şu8an en çok ihtiyacım olan şey bursa il sınırları içinde bu işten iyi anlayan bi usta, servisleri aradım çok fazla fiyat çekiyorlar bilen hemşehrilerim yardımlarını esirgemesin , şimdiden teşekkürler =))
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
Yeni sevgilim.
*** 2013 Model Hyosung Gt250r EFI Full Kırmızı Racing ***
Elazığ'lı motorcular
Buda gezi öncesi bonus
ohoo hyocular yalniz birakmislar topiclerini:-) cok sakin burasi. yogun bir donemdeyim 1 ay kadar da oyle devam edecek. uzun turlara ara verdim tabi foruma da giremiyorum fazla.
Herkese iyi akşamlar.Adanada ikamet eden GT250R sahipleri var mı burda acaba.ninja 250 bulduk bir tanede GT250R bulalım cbr ile karşılaştırırız iyi olur
Herkese selamlar, gt250r ıma kavuştum. 20 gün falan oldu alalı. Çok memnunum. Acayip dikkat çekiyor. Gri siyah. 150 ile gitmek süpermiş. ybr 125 ten sonra bu motor beni uçurdu . Şehir içinde (kayseri) ışıklar arası mesafeler sanki yok gibi. Tabi ışıktan kalkış jet gibi olunca zırt diye diğer ışığa varıyorum. Abe süper be yaa Herkese kazasız sürüşler dilerim.
arka ateşleme bobinim arızalandı. çalıştırınca bir müddet sonra motor ısınıp arka silindirdeki buji kesiliyordu. yani motor tek silindire düşüyordu. garanti kapsamında yeni parça gelecek. ana merkez genelde bu sorunun çıkabildiğini söyledi. parçanın fiyatı 120 TL. bilgilerinize. dua edin garanti bittikten sonra arızalanmasın
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)