servis 70-80 gibi bir fiyat cekti yag kece işcilik falan. durduk yere masraf çıktı. bizim keçeler biraz tırt galiba bircok kişide aynı sıkıntı yasanmış
Yüksek hızlarda sıkıntı olmaz mı bir amortisörün yağının eksik olması ? Gidonda titreme yada tankslapper olur gibi geliyor ancak bunlar tahmin tabi
valla şehiriçi kullanım yapıyorum öyle yüksek süratler çok nasip olmuyor serde apaçilik olmadığından gidonda vs bir anormallik yok.
değiştirene kadar bişey olmaz yusuf.ama değiştirmedende olmaz.
bugün bi kaçak geçiş yapayım dedim şu yeni aldığım katlanır plakalıkla,arkadan bi pat put ses geldi durdum baktım tekere değmiş oda elimde kaldı pert oldu ulan fuardan aldığım ne varsa elimde kaldı şaştım kaldım kafayı yemiyim diye gülüyorum artık allahtan tekere falan saplanıp bize takla attırmadı otobanda hey allahım yaaa
geçmiş olsun reis. üstüne bir de ceza yemedin umarım ?
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
merhaba forumu daha önceleri takip ediyordum bi zamandır bakamadım... yeni gelen gt250r lar hysung adıyla yeni kasa olarak geliyor sanırım .. bu 2012 alanlara biraz süpriz olmuştur.. artık kanuni yazmıycak mı.. veya kanuni disbtörlüğü bittimi acaba
kuralkan distribütörlüğü devam ediyor. hyosung markasının kullanımıyla ilgili ihtilaf vardı. kullanım hakkı eski distribütörün elinde bulunuyordu. problem çözülmüş olsa gerek ki 2013'ten itibaren hyosung adıyla pazarlanmaya başladı. sanırım artık üzerinde kanuni yazısı da olmayacak. 2013'te kasanın makyajlanacağı çok önceden biliniyordu. sadece bu kasa tipinin türkiye'ye nezaman geleceği belli değildi. 2012 yılında bu motosikleti alanların çoğu bunun bilincinde olarak aldı motosikletlerini. 2012 ve 2013 modeller arasında teknik bir fark yok gibi görünüyor. en azından fuar sergisinde çalışanların bildiği kasa makyajı haricinde bir değişiklik yok.
yahu ne kadar onemliymis kanuni yerine hyosung yazmasi... allah alllaaaaah.
anladım teşekkür ederim .. yok öneminden değil aslındada merak binevi benim ki.. gerçi işin gerçeği yalan olmasın böyle güzel bi kasada kanuni yazması benımde hoşuma gitmiyordu..olsaydı bilmiyorum değiştirirmiydim ama artık stıckercıların iş yapmacağı kesin ::D
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ----------
bide izmirde kim satıyor hysung u servsi satış ağı ne durumda bilgiisi olan yardımcı olursa sevınırım .. yaza doğru almak niyetindeyim
Shinkoları 2-3 gündür o kadar övdüm ki bugun 4-5 kere göt attırdım, önü kaydırdım. Dikkat etmek lazım, özellikle lastik soğukken olmadık yerde kayabiliyor. Viraj içinde gaz açınca çok tatlı şekilde arkayı bırakıyor ancak sonu hüsranda olabilir İşlerimi yoluna koyar koymaz muhakkak lastik almam lazım, sürekli kısa mesafe de lastik ısınmadan kullanıyorum.
Bu arada şehir içi 280 km oldu benzin ışığı son hizaya geldi, yokuşlarda da yanıp sönüyor. Işık yandıktan sonra bi 50 km kadar gider mi ?
sever oto kanuni bayi bornovada sipariş üzerine getiriyorlarmış bütçeleri yokmuş muş getirmeye ..... bende cok araştırdım bu motor için ama daha izmir de doğru dürüst satan yoksa servisi nasıl olcak bir sorun cıkarsa kim yapcak kanuni mi adamlar motoru getiremiyorlar bile bütçe yokmuş muş bırakın o zaman hyosung da hakkedenler distribürütör olsun kanuni hakket mi yor arkadaş hyosungu.....
gecen depoyu fulledigimde kendimi soz verdim ybr gibi kullanicam bakalim ne kadar yakacak diye :-D tam 390 km de benzin gostergesi yanip sonmeye basladi :-) bence harika tasarruf. 3.5 litre gibi bise Yaktım yani :-)
işte bende bu sebepten bu motoru düşünüyorum dediğin sebeplerden de düşünemıyorum.. :s
hyosung güzel şekli şemali araştırdığım kadarıyla hızlı ikinci eli zayıf parçası pahalı yanlız aşık oldum bu motora ama mantığım cbr 250r diyor diğer yandan şekli olan yzf 125 de var oda şekil yaparsın benle etrafa diyor yanlız onada bizim boy yetmiyor malum 1.70 boy ayaklar yere deymez kaldık cbr la baş başa öte yandan inazuma cıktı tarzım olmasa da yakından inceliycem.... herkez için hayırlısı neyse o olsun ...
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)