Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    yakuza_64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt250r 2012...
    Alıntı ysfist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    garantili motor ama keçe patlaması garantiden değişmezler ki... yollar köstebek yuvası ben de 100+ kilo dayanmadı yavrucak.. böyle biraz idare etsem birkaç gün en azından sıkıntı oluşmaz dimi ?
    benım 2008 kasa varken aynı seyı yasamıstım o halde 2 bın kılometre kullandım.damlamayla bıtmıyor.zaten yerıne yag koyacaklar para almak ıcın karakoyde satılıyordu onun kecelerınden ama.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ysfist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 xt660z TENERE
    servis 70-80 gibi bir fiyat cekti yag kece işcilik falan. durduk yere masraf çıktı. bizim keçeler biraz tırt galiba bircok kişide aynı sıkıntı yasanmış

hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Yüksek hızlarda sıkıntı olmaz mı bir amortisörün yağının eksik olması ? Gidonda titreme yada tankslapper olur gibi geliyor ancak bunlar tahmin tabi

Motosikleti
    2015 xt660z TENERE
    valla şehiriçi kullanım yapıyorum öyle yüksek süratler çok nasip olmuyor serde apaçilik olmadığından gidonda vs bir anormallik yok.

çelikatlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    değiştirene kadar bişey olmaz yusuf.ama değiştirmedende olmaz.

bugün bi kaçak geçiş yapayım dedim şu yeni aldığım katlanır plakalıkla,arkadan bi pat put ses geldi durdum baktım tekere değmiş oda elimde kaldı pert oldu ulan fuardan aldığım ne varsa elimde kaldı şaştım kaldım kafayı yemiyim diye gülüyorum artık allahtan tekere falan saplanıp bize takla attırmadı otobanda hey allahım yaaa
    ysfist bunu beğendi.

Motosikleti
    2015 xt660z TENERE
    geçmiş olsun reis. üstüne bir de ceza yemedin umarım ?

çelikatlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yok ceza yemedimde yemiş kadar oldum

Chronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    garantili motor ama keçe patlaması garantiden değişmezler ki... yollar köstebek yuvası ben de 100+ kilo dayanmadı yavrucak.. böyle biraz idare etsem birkaç gün en azından sıkıntı oluşmaz dimi ?
    bozuk yol şartlarında özellikle sizin modellerde (race) çok sorun olur ne ön ne arka amortisör arızaları hafife alınmalalıdır. eğer ön jantında darbe izi göremezler ise kesinlikle itiraz etme hakları yok garantiden değişmek zorundalar.
    Two Against the World

Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200

merhaba forumu daha önceleri takip ediyordum bi zamandır bakamadım... yeni gelen gt250r lar hysung adıyla yeni kasa olarak geliyor sanırım .. bu 2012 alanlara biraz süpriz olmuştur.. artık kanuni yazmıycak mı.. veya kanuni disbtörlüğü bittimi acaba

puser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT250 & GT650
    Alıntı yılmaz7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba forumu daha önceleri takip ediyordum bi zamandır bakamadım... yeni gelen gt250r lar hysung adıyla yeni kasa olarak geliyor sanırım .. bu 2012 alanlara biraz süpriz olmuştur.. artık kanuni yazmıycak mı.. veya kanuni disbtörlüğü bittimi acaba
    kuralkan distribütörlüğü devam ediyor. hyosung markasının kullanımıyla ilgili ihtilaf vardı. kullanım hakkı eski distribütörün elinde bulunuyordu. problem çözülmüş olsa gerek ki 2013'ten itibaren hyosung adıyla pazarlanmaya başladı. sanırım artık üzerinde kanuni yazısı da olmayacak. 2013'te kasanın makyajlanacağı çok önceden biliniyordu. sadece bu kasa tipinin türkiye'ye nezaman geleceği belli değildi. 2012 yılında bu motosikleti alanların çoğu bunun bilincinde olarak aldı motosikletlerini. 2012 ve 2013 modeller arasında teknik bir fark yok gibi görünüyor. en azından fuar sergisinde çalışanların bildiği kasa makyajı haricinde bir değişiklik yok.

Motosikleti
    2015 xt660z TENERE
    yahu ne kadar onemliymis kanuni yerine hyosung yazmasi... allah alllaaaaah.
    yakuza_64 ve Gnuk bunu beğendiler.

anladım teşekkür ederim .. yok öneminden değil aslındada merak binevi benim ki.. gerçi işin gerçeği yalan olmasın böyle güzel bi kasada kanuni yazması benımde hoşuma gitmiyordu..olsaydı bilmiyorum değiştirirmiydim ama artık stıckercıların iş yapmacağı kesin ::D

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ----------

bide izmirde kim satıyor hysung u servsi satış ağı ne durumda bilgiisi olan yardımcı olursa sevınırım .. yaza doğru almak niyetindeyim

Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Shinkoları 2-3 gündür o kadar övdüm ki bugun 4-5 kere göt attırdım, önü kaydırdım. Dikkat etmek lazım, özellikle lastik soğukken olmadık yerde kayabiliyor. Viraj içinde gaz açınca çok tatlı şekilde arkayı bırakıyor ancak sonu hüsranda olabilir İşlerimi yoluna koyar koymaz muhakkak lastik almam lazım, sürekli kısa mesafe de lastik ısınmadan kullanıyorum.

Bu arada şehir içi 280 km oldu benzin ışığı son hizaya geldi, yokuşlarda da yanıp sönüyor. Işık yandıktan sonra bi 50 km kadar gider mi ?

lorelas.es - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sever oto kanuni bayi bornovada sipariş üzerine getiriyorlarmış bütçeleri yokmuş muş getirmeye ..... bende cok araştırdım bu motor için ama daha izmir de doğru dürüst satan yoksa servisi nasıl olcak bir sorun cıkarsa kim yapcak kanuni mi adamlar motoru getiremiyorlar bile bütçe yokmuş muş bırakın o zaman hyosung da hakkedenler distribürütör olsun kanuni hakket mi yor arkadaş hyosungu.....

Motosikleti
    2015 xt660z TENERE
    gecen depoyu fulledigimde kendimi soz verdim ybr gibi kullanicam bakalim ne kadar yakacak diye :-D tam 390 km de benzin gostergesi yanip sonmeye basladi :-) bence harika tasarruf. 3.5 litre gibi bise Yaktım yani :-)

işte bende bu sebepten bu motoru düşünüyorum dediğin sebeplerden de düşünemıyorum.. :s

puser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT250 & GT650
    gecen depoyu fulledigimde kendimi soz verdim ybr gibi kullanicam bakalim ne kadar yakacak diye :-D tam 390 km de benzin gostergesi yanip sonmeye basladi :-) bence harika tasarruf. 3.5 litre gibi bise Yaktım yani :-)
    benzin göstergesi yanıp sönmeye başladığında ortalama bir kullanıma göre daha 100 km idare edecek benziniz kalmış oluyor.
    ysfist bunu beğendi.

Alıntı yılmaz7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işte bende bu sebepten bu motoru düşünüyorum dediğin sebeplerden de düşünemıyorum.. :s
    hyosung güzel şekli şemali araştırdığım kadarıyla hızlı ikinci eli zayıf parçası pahalı yanlız aşık oldum bu motora ama mantığım cbr 250r diyor diğer yandan şekli olan yzf 125 de var oda şekil yaparsın benle etrafa diyor yanlız onada bizim boy yetmiyor malum 1.70 boy ayaklar yere deymez kaldık cbr la baş başa öte yandan inazuma cıktı tarzım olmasa da yakından inceliycem.... herkez için hayırlısı neyse o olsun ...

Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Alıntı lorelas.es adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hyosung güzel şekli şemali araştırdığım kadarıyla hızlı ikinci eli zayıf parçası pahalı yanlız aşık oldum bu motora ama mantığım cbr 250r diyor diğer yandan şekli olan yzf 125 de var oda şekil yaparsın benle etrafa diyor yanlız onada bizim boy yetmiyor malum 1.70 boy ayaklar yere deymez kaldık cbr la baş başa öte yandan inazuma cıktı tarzım olmasa da yakından inceliycem.... herkez için hayırlısı neyse o olsun ...
    170 boyla gt250r sürülmez değil ancak dar yerlerde, geri geri çıkışlarda vs çok zorlanırsınız. Ben 175 boyla sıkıntı yaşayabiliyorum.

Alıntı hisvarlar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    170 boyla gt250r sürülmez değil ancak dar yerlerde, geri geri çıkışlarda vs çok zorlanırsınız. Ben 175 boyla sıkıntı yaşayabiliyorum.
    ben orda yzf 125 i kast etmiştim yanılmıyorsam hyo ile cbr sele yüksekliği aynı yanlız yzf 125 818 mm 1.70 boy yzf ye yetmez demek iztedim

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)

Bu Konudaki Etiketler