2 -3 aylık motosikletlerini 7500'e verenler baba parası ile motor alanlardır. Yoksa alnı ve bilimum yeri terleyerek para kazananlar bunu yapmaz.
Motosikletimi yeniden satışa koydum km ve bazı yerlerinde lokal boya olduğu için gözümdeki ederi olan 7200tl fiyat biçtim.
Millet motosikleti biblo olarak kullanıyor galiba KM dediğin böyle olur arkadaş:D 2011 model 23500km. 1,5 yıllık motosiklet. Var mı arttıran
Türkiyenin Doğu-Güneydoğu anadolu hariç her yerini gördü. Çok bilgili bi arkadaştır kendisi ;)
Km hiç birşey değil millet 30binde motor öldü gözü ile bakıyor hayret ediyorum. V-twin motosikletler öyle kolay ölmez ama yağının bakımını geciktirirsen öldürürsün.
1. vites 10bin devir yaparsan sürekli öldürürsün.
Aklımda temiz bir GT650 comet almak var. Alırsam herhalde torunuma bırakırım bu motosikleti. 2 silindir hayvan gibi torku olan 82hp motor.
Uzun yolda kullan, şehir içinde trafiğe çok girmeden kullan. Hafif enduro(dl650 kalbi) yap toprak yollarda kullan.
Kullan babam kullan.
6000 devir 6. viteste 150km hız yapıyor. Bunu hız için söylemiyorum. Motorun az devir çevirerek hayatını devam ettireceği için daha da uzun ömürlü olacağından dolayı söylüyorum.
genel hayatını 120-130km hız civarında geçireceği için 5000 devir de falan kullanılacak genelde.
250yi satmasaydım 150bin yapma iddeam vardı. Fakat uzun yolda motora 9000 devir yaptırmak istemiyorum bu sebeple yol bitmiyor.
İnşallah GT650 ile hedefim 250.000Km yol yapmak.