geçen bizim kombi yıllarsonra yoğuşma tankımıdır nedir o değişiyor konuyla alakası yok gibi gelmesin
adamla uzun uzun sohbet ettik , abi kombine dua et diyor bunlar uzun süre bozulmadı diye hemen üretimden kaldırdılar diyor amaç? amaç tamamen yedek parçaya dayatma
bu kanuninin asıl amacıdır bunu sen bizden çok daha iyi biliyorsun . bizde diyoruzki motor belli tecrübeliler yazıyor burada okey güzel birşey
ama kanuni yedek parçaya dayatma yapıyor ve benim şahsi görüşümdür verilen paraya oranla gt250r gv250 vs bunlar tamamen :D yedek parça odaklı üretilmiş
kronik bozulmaların ötesine geçmiş bu motor satan adamlarla sahipleriyle konuşarak vardım bu kanıya yanlış anlaşılmasın kesinlikle dandik demiyorum sadece görülen gerçek
ama bu motoru çok sevdim :D severekte binmeye devam edeceğim
(benim motorumun sorunu kronik değil daha öncede yazdım farklı bir durum ama hep alıntı yapıldı bahsini ettiğim konu açık ve net narin ötesi çok kibar bir motormuş öyle gözlemlenmiş konudada yazılmış hep ama yeni yeni kabullenilmiyor bu durum ,, modeller değişti sorunlar giderildi felan yalan taze motorları ondan sorunsuz az bi yaşlansınlar bakalım