Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
25 Mart 2011, 18:46
Kontak kapalıyken,yağ motordan süzüldükten(stop ettikten 1dk sonra fln) sonra motoru dik konuma getirerek motor bloğunun sağ tarafındaki küçük pencereden kontrol edebilirsin.. İki çizgi arasında olması gerekir yağ miktarının
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
Reklamlar
-
25 Mart 2011, 20:04
mancuryalı adlı üyeden alıntı
Valla karşılaşsaydık güzel olurdu.Kısmet değilmiş demek.Evet Abdullah ustayla gittim görüştüm ya elektrik aksamında oksitlenme var dedi ya da beyinde problem var dedi.Motor elektriği kesiyor diye teşhisi koydu.2,3 gün kalması lazım dedi.Biraz düşündüm tmm dedim haftaya bir gün olabilir diyip çıktım.İsmini verdim bu arada
O da bir arkadaşın motoru var olmazsa ondan beyini alıp seninkinde deneriz dedi belki oda senden bahsediyordur
)
Şimdi ömerden gelecek cevabı bekliyorum.Aynı problem onda da vardı ümraniyede bi servise götürdü bakalım sorunu tam anlamıyla çözülürse bende aynı servise götürücem.Anlicağın beklemedeyim yani
Motor elektrik kesiyor derken belli devirlerde sıkıntımı yaratıyor gaz mı kesiyor ayrıca motorun karbğratörlümü ?
-
25 Mart 2011, 20:17
bırde servis olarak nereyı önerırsınız tecrubelı arkadaşlar
-
25 Mart 2011, 20:20
cemdoga adlı üyeden alıntı
hiç gitmedim nasıldır bilmiyorum ama avcılar sosyal tesislerin karşısında bi motorcu var orda herdaim 1-2tane gt250r oluyo bi uğra istersen hem avcılardaymışsın burnun dibi sayılır
bende avcılardanım bu arada
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
25 Mart 2011, 20:30
rasco adlı üyeden alıntı
Motor elektrik kesiyor derken belli devirlerde sıkıntımı yaratıyor gaz mı kesiyor ayrıca motorun karbğratörlümü ?
aynen öyle gaz kesiyor bence elektrik kesiyor ve stop ediyor ama seyir halinde olduğundan hemen toparlayıp kendine geliyor ve bu teklemeyi ara ara yapıyor.motor karbüratörlü.
-
25 Mart 2011, 20:33
tahmin ettiğim gibi elektrik arızası muhtemelen mancuryalı. bak şöyle yapalım birgün sözleşelim abdullah ustanın oraya gidelim benimkinin beynini takıp deneyelim. elinde olmadığı için deneyememiştir. bu tip bir arıza karbüratörden olacak birşeye benzemiyor.
-
25 Mart 2011, 20:57
Elektrik kesip stop ediyor; sonra hiç birsey yok gibi calısıyorsa büyük ihtimalle beyin probleminden kaynaklanır.
Fakat alternatifler dşünülebilir tabii ki...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
25 Mart 2011, 21:43
uzman motor bayram usta sultanbeylı.bır suru motorcuya gıttım hıcbırı yemede v motor dedıler.ama bayram usta yaparım dedı ve yaptı ona gıdebılırsın ha bu arada ben servıse gıttmem cunku bosa verılen para gıbı gelıyo bana emegını alsa anlarım ama %40 daha fazla tutyo nedense.
-
25 Mart 2011, 22:02
cemdoga adlı üyeden alıntı
Felon adlı üyeden alıntı
hiç gitmedim nasıldır bilmiyorum ama avcılar sosyal tesislerin karşısında bi motorcu var orda herdaim 1-2tane gt250r oluyo bi uğra istersen hem avcılardaymışsın burnun dibi sayılır
bende avcılardanım bu arada
Denizköşklerde PTT'yi geçince sokağın köşesindeki yeri diyorsan GV250 kullanıcısı olarak tavsiye ederim. Ben motoru oraya götürüyorum aynı zamanda STKanuni yetkili servisi. Motopark'tı sanıyorum ismi.
-
25 Mart 2011, 22:21
teşekkür ederım arkadaşlar
-
26 Mart 2011, 00:07
pc-kopat adlı üyeden alıntı
tahmin ettiğim gibi elektrik arızası muhtemelen mancuryalı. bak şöyle yapalım birgün sözleşelim abdullah ustanın oraya gidelim benimkinin beynini takıp deneyelim. elinde olmadığı için deneyememiştir. bu tip bir arıza karbüratörden olacak birşeye benzemiyor.
valla geriye üç neden kalıyor.
1.elektrik kablolarıyla ilgili bir sıkıntı
2.beyin
3.ayaklık müşürü yüksek hızlarda devreye girip stop ettiriyor olabilir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:05 ----------
cakalaz adlı üyeden alıntı
Elektrik kesip stop ediyor; sonra hiç birsey yok gibi calısıyorsa büyük ihtimalle beyin probleminden kaynaklanır.
Fakat alternatifler dşünülebilir tabii ki...
bir ihtimal daha karbüratördeki bi tıkanıklık ya da başka bir problem olabilir.bilmiyorum haftaya halletmeye çalışcam
Not:bu benzer sıkıntıyı yaşayan bir arkadaş karbüratörü temizletmiş grçmiş.
Biride aynı tekleme problemini ayaklık yapmıştı demişti onu iptal etmiş onunkide geçmiş.
Aslında beyin bana zayıf bir ihtimal geliyor çünki 2 ay öncede gene bu şekilde yaptı2 hafta sonra kesti yapmayı ama şimdi gene başladı bu büyük ihtimal bir temazsızlık olayı kanımca.
-
26 Mart 2011, 00:19
Arkadaşlar benım motor 50 lıralık benzınle 250 km gıdıyor sizce yakıt nasıl ? Şu km hesabına nasıl vuruyorsunuz km kac lıra yaktını nasıl belırlıyorsunuz ?
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
-
26 Mart 2011, 00:37
ozzyx adlı üyeden alıntı
uzman motor bayram usta sultanbeylı.bır suru motorcuya gıttım hıcbırı yemede v motor dedıler.ama bayram usta yaparım dedı ve yaptı ona gıdebılırsın ha bu arada ben servıse gıttmem cunku bosa verılen para gıbı gelıyo bana emegını alsa anlarım ama %40 daha fazla tutyo nedense.
kardeşim, şuranın tam adresini verirmisin, pendik kurtköydeyim ben de, hyosungtan anlayan bi usta iyi olur, bundan sonra bakımlara oraya giderim;)...
-
26 Mart 2011, 01:12
ahmet şimşek adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar benım motor 50 lıralık benzınle 250 km gıdıyor sizce yakıt nasıl ? Şu km hesabına nasıl vuruyorsunuz km kac lıra yaktını nasıl belırlıyorsunuz ?
aldıgın yakıt mıktarını böl yaptıgın km'ye :yaklasık km'de 20krş ...100 km de 5lt yapar...az yada cok diğer arkadaşlar daha iyi bilir...
-
26 Mart 2011, 01:53
mancuryalı adlı üyeden alıntı
valla geriye üç neden kalıyor.
1.elektrik kablolarıyla ilgili bir sıkıntı
2.beyin
3.ayaklık müşürü yüksek hızlarda devreye girip stop ettiriyor olabilir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:05 ----------
bir ihtimal daha karbüratördeki bi tıkanıklık ya da başka bir problem olabilir.bilmiyorum haftaya halletmeye çalışcam
Not:bu benzer sıkıntıyı yaşayan bir arkadaş karbüratörü temizletmiş grçmiş.
Biride aynı tekleme problemini ayaklık yapmıştı demişti onu iptal etmiş onunkide geçmiş.
Aslında beyin bana zayıf bir ihtimal geliyor çünki 2 ay öncede gene bu şekilde yaptı2 hafta sonra kesti yapmayı ama şimdi gene başladı bu büyük ihtimal bir temazsızlık olayı kanımca.
evet ayaklık müşürü yapabilir. ben ayaklık müşürünü iptal ettim. çünkü beni yolda bıraktı. motor vitese takınca stop ediyordu. ben de kablosunu orta dan bir yerden kesip birbirine bağladım
-
26 Mart 2011, 05:04
25 Mart Cuma Akşamı, Caddebostan Sahil...
-
26 Mart 2011, 10:32
istanbulda olmak vardı hyo kaynıyo ankarada iş yok
-
26 Mart 2011, 12:10
Merhaba arkadaşlar bu hyosunsource.com dan sipariş verdiğimiz taktirde kaç günde elimize ulaşır mal ? izmirde yaşıyorm ( hiç yanlış mal geldiği oluyor mu? ) güvenilir mi yani kısaca ?
-
26 Mart 2011, 12:19
Arkadaşlar benim hyonun cins bir sorunu var sorun şu vites boş ışığı yanmadığında ayaklık kapalı ve boşta iken marş basmıyor sadece debriyajı 1/3 yada 3/3 oranında sıkarsam marş basıyor fakat motor soğuksa 3 - 4 denememde çalışıyor çalıştırdıktan sonra 10 15 dkk çalışıp ısındıktan sonra normale dönüyor ışık yanıyor kontağı kapatsamda açtığımda direk çalışıyor ama biryerde 1 saat durursam motor soğuyunca yine aynı şeyler ben boş vites müşüründen şüphelendim sanırım ön dişlinin sağ alt köşesinde ufak bi kutucuk gibi birşey var orasımıdır anlamadım. Çözümü olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
-
26 Mart 2011, 15:27
iletişim : 0537 270 56 55 ömer.. yamaha Cygnus X - hyosung gt250r - burgman 400 - Honda 600F - A Rh (-)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)
Bu Konudaki Etiketler