Beyler İST dayım salıya kadar... Satan warsa hemen görüşelim !
Beyler İST dayım salıya kadar... Satan warsa hemen görüşelim !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Arkadaşlar elinde 11 bin nakiti olan bu makinayı kaçırmasın.
http://www.sahibinden.com/honda_cbr6...em&keyword=cbr
250 lik makinaya 8 bin vereceğinize 3 bin daha verip alın makinanın kralını
[B]Biri [COLOR="Red"]Hız [/COLOR]mı dedi?[/B]:bounce:
satış verilmiyorsa napayım ben yarın calındı dıye ilan verir admalar.
bikere satış verebilirler. veraset ilanı cıkartıp satabilirler.
ne yani ölenin malı çöpe gider diye bi yasamı var bu ülkede katakulli bu ilan
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Valla veraset işlemleri halledip satarlarsa kaçırılmayacak fırsat.Ama dediğiniz gibi bir iş olabilir belki
çinle başladım koreye geçip en sonda japonlara geçerim heralde
paran fazla geldi herale.arkadaşım cep telefonu degilki bu.alsat alsat milleti ihya edeceksin.birkere al tam al kardeşim parayı sokaktanmı topluyorsun
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
öyle düşünme 1 seneye yakın cin malını kullandım satarken ettiğim zarar 300 ytl ve ben o parayı zaten fazlasıyla çıkarttım şehir içi yol masrafım günlük en kötü ihtimalle 3,40 tl idi motorla aynı yolu 1,00 tl ye geliyordu yani kendi parasını bile çıkarttı koreden japona geçme sebebimde önce 250 cc lik ss ile öğrenmek sonrasında 600 veya daha yükse ccli bi motor alıp rahat rahat kullanmak
Beyler ötv indirimi yansıyacak mı hyo'lara? Sado 9.000'e almıştı galiba. 8.000'e falan iner mi fiyat ne dersiniz?
Kanuni'yi arayıp durumu sordum, şu anda fiyatlara yansıtıldığını söylediler ancak fiyat için bayilerle görüşmemiz gerekiyormuş. Konya'da bir bayi istedim, verdikleri bayi o motorlardan getirmiyoruz dedi. Başka bir bayi soracağım, herhalde koca Konya'da bulamayacak değiliz bu motoru.
arkadaşlar benim yiğenin sarı hysoung gt 250 side çalındı motor sarıdır duyurulur yeni kaporta boyadan çıkdı boyası yenidir
Elinde birikmiş bir bütçesi olan yaşadı bu krizde ama elinde avucunda olmayan avucunu yalamaya devam edecek.Adalet mi:S
0 Km motorların fiyatı düştü, 2. el motorlarda değişiklik yok.
Ya zamanla olacak ya da, 2.el de indirim olmayacak.
Arkadaşlar GT250 R 8.670 TL şu anda(kdv ve ötv den dolayı).Dayanamıyacağım gidip senetle alacam bu motoru herhalde Cbr için nakitimyok o yüzden 250r düşünüyorum ama satarken sorun yaşarım diye korkuyorum
Keske yedek parcadada indirim olsa yaw sirkilasyon hizlanirdi paranin vede servislerde ekmek yerlerdi...keske servis parcalarindada indirim olsa :(
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Farelerin nüfusuda azalsa keşke değil mi
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Şu motorda tek eksik olan şey ses 650 r modelinde de tatminkar bir ses yok...
Çünkü iki silindirli
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)