adam bak kaça bırakıyo km de iyiacaba kazalı falan mı
http://www.sahibinden.com/5000_ytl_y...XQQdisplayitem
[B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]
İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN
yavru abi adam motor alıcam yazmış para verip sen kazalı mı diyosun
facebook.com/kaskafa
O herifin ilanına ben de ne zaman baksam unutuyorum içimden hemen aramak hissi geçiyor
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
arkadaşlar motoru servisine götürsek gene de yalan dolan işler olabilir mi
Olur tabi kardeşim.İnsanlar sana bu saatten sonra sadece "Allah bir" derlerse inan, gerisi için mutlaka otur bir düşün.Eğerki kendi servisten tanıdığın varsa adam kendisine alıyormuş gibi inceler altına üstüne bakar.Fakat dışarıya bir yere götürürsen -herkes aynı değil ama- öyle üstünkörü bakarlar.Adam için ha o almış ha bu önemli değil zaten aynı parasını alacak.Birazcık karşındakinin vicdanına bağlı işte bu işler.Tabi satıcının önceden gideceğin ustayı kafalama ihtimali olduğunu da düşünsen iyi edersin
Bunların hepsini yaşadım o yüzden yazıyorum.İlk motorum olarak runner alacaktım ve de hiç anlamıyordum.Önü boyalı motor için servisi boyasız demişti.Meğer satıcı ile usta kontak halindeymiş
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
mhyen üzüldüm kardeşim geçmiş olsun bu millet nasıl boğazlarından geçiriyor böyle paraları acaba çok afedersiniz ben yapsam böle bişeyi yolda yürürken kafama çanak düşer valla billa bazılarına haram yarıyor galiba ama nereye kadar...
Korkan Allah'tan yine korkuyor ama her şeyde çok dikkatli olmak şart.Aman diyeyim baktığın motorda en ufak bir soğukluk ya da gözüne kötü çarpan ileride başını ağrıtacağını düşündüğün bir şey olursa direk vazgeç.Motoruna baktığın her adamın motorunu almak ya da o kadar baktık adam almazsak kırılır mı diye düşünmek zorunda değilsin.Çok motor baktığımdan birşeyleri öğrendim sanırım.
Umarım sen de ben de hoşumuza giden bir motor buluruz
tecrübelerini paylaştığın için saol mhyen adamı kırmak umrumda değil giyim üzerine mağazamız var kadın gelir mağazayı altüst eder çıkar gider noldu abla param yok sonra bakacam der bu tarz yüzsüzlüğü iyi bilirim inş dediğin gibi güzel temiz bir motor buluruz
Hayırlısı olur inşallah hocam.Allah sana da gönlüne göre seni üzmeyecek, pişman etmeyecek bir motor nasip etsin
2. el sohbetlerı önplanda tabı temız bır az kullanılmıs 2006 yada 2007 modelleri almak isteyen çok ...
alıcaktım kılometre saatı aynası farı zincir vss vss dıyenler cok
aslında yedek parcaları cok da pahalı degıl 400-500e varsa hasarlı eksık parcaları tamamlayıp 0 gıbı performans kazanmak mumkun.
İŞTE YEDEK PARCA FIYATLARI
BIRDE soran cok oluyor bnm de ogrendıgım kadarıyla
2006 model ile 2007 model arasında ne boyut ne performans farkı var sadece çift renk olması ...
2007 modelle 2008 model araSINDAKI FARK İSE : 2008 modellerı kanuni st firması getiriyor onlarda çift renk ve Devir kescileri var enjeksiyonlu motorlar yani daha az benzin yakıyorlar ....
umarım hyosung almak ısteyen herkes en kısa zamanda motoruna kavusur bende 2.el 2007 model temız bır hysoung 250 almayı dusunuyorum 250ccde bana gore gorunus ve performans olarak alternatıfı yok ayrıca 2. elde 0 alsam da zaten yaptırmak zorunnda oldumuz seyler var mesela ekzos degıstırılmesı ŞART LASTİK degiştirilmesi şart ve kımı satanlar zincir siyah cam zenon far gıbı artısı oldukca fazla olan şeyler yapıyorlar sen hazır yapılmıs halde alıyorsun bu gzll bısey
bnm anlamadıgım sahibinden.com da genelde 2007 model var adamlar daha alalı 4 ay 5 ay olmus cok yenı motoru.... onlarca ınsan hergun hysoung 250 sını satıyor neden bu.. dogrusu merak edıyorm?? bu kadar cabuk mu zevk alıyorsunuz motordan aylarca sıkıntı cekıp belkı bı kac yıl hayal ettıgınız motoru alıyorsunuz daha senesı dolmadan 2-3 ayda neden satıyorsunuz cook mera k edıyorum
ya bu bı doyumsuzluk cok parası olan ben sunu bı alıyım denıyım sıkılırsam 2 ay sonra 600cc bı yamaha alırım dıyor yada baska bı nedenlerı var...
olanlara ımrenıyorum ıyı bakın be krdsm yakısıklı motorlarınıza emiii ;D
Hyosung 2. el gt 250 r motorlarda neye dikkat etmemiz gerekiyor( motorun nerelerine en çok dikkat edelim? ) bari burdan belki fikir sahibi oluruz ,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,bu motorda tecrübeli birisi varsa onu götürelim o baksın diyecem ama pek çevrem yoq kimse gelmez çünkü hysoung almayı düşünüorum ..........
gece gece iyi coştu topic...
hadi bekliyoruz 4 bucuğa veren varsa alıcı cok....
BERGX ben de senin gibi olaya yedek parça fiyatları yönünden bakıyordum ama mesele o değil.Öncelikle bu motoru sahibinin nasıl kullandığını bilemezsin.Eğerki hep redline'da kullanılmış ve de krankta sorun varsa bunu anlayamazsın.Yedek parçası ucuz olsa bile krank fiyatları nedir ya da krank değişse bile sorun devam eder mi bilemezsin...
Ayrıca bu motoru satmak için aldıysa alan adam km'si 3000'de bile olsa sonuçta satıcam ben banane der motorun dip gaz son hızını görmeye çalışır.En mantıklısı sağlam bir ustaya göstermek.Temiz bir motor bulursan aldıktan sonra bakımlarını iyi yaptırıp, redline yaklaşmazsan sorunsuz kullanırsın gibime geliyor
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Bu motorla motosiklete başlanır diyen halt etmiş arkdaşlar.Başlayan adam ya Kadir gecesi'nde doğdu çok şanslı ya da acayip yetenekli derim ciddi bir hata yapmazsa.Motorla şehir içinde sanki dylanla gezer gibi geziyorum ama ibreye bir bakıyorum 65-70 olmuş Oysaki 45-50'lerde geziyorum gibi geliyor nedense.Bu motorun yavaşı yok.Ne yaparsan yap bir şekilde riskli hızlarda geziyorsun.hani ivmelenmesi çok çok iyi gerçekten.Bu özellik şehiriçi o kadar iyi olmuyor aslında motor resmen uçuyor ama neyse.Hani 600 cc ile başlanmaz denmesini de çok çok iyi anlamaya başladım
Bir kere istop ettirdim bugün yine.Allahtan kenara çekmiştim.Boşa geçirene kadar canım çıktı.Tabi milletin gözü hep üzerinizde.Kaskımı çıkarıp telefona bakma moduna girdim bu arada boşu da buldum
Bir de hafif meyilli bir yerde ışıklarda bekliyordum.Hani ön frenden alıp arka frenle tutacaktım motoru.Ona göre kaldırmaya bakacaktım.Bu arada motor hafiften sola doğru yatmaya bir başladı.Hani azcık acemi olsam direk olduğu yere bırakırdım ama çok tırstım doğrusu.54 kiloluk ince halimle o motoru hem de bir elimle debriyajına asılarak istop ettirmeden nasıl doğrulttum hala bilmiyorum ve şu an olsa yapamam sanırım.Bu olaydan sonra da biraz tırsıma oldu.Motor gözümde büyüdü süremem diye düşünmeye başladım ama yavaş yavaş alışacağım sanırım...
Bundan önceki tecrübem 3 ay Honda dylan kullanmak ve Honda'dan güvenli sürüş 1eğitimi almaktı.Demem o ki ilk motor olarak bunu alacak arkadaşlar extra extra düşünün tekrardan
Kardeş devamlı azimle süreceksin binmeden tecrübe edilmez korkunun üzerine git ama akıllıca yaklaş herşeye
Kork aslanım.Dün ben de hiç korkmadan aldım getirdim ama motorun en ufak bir yana kaymasından anında gidiyor kaldıramayabilirsin valla
Yanlış anlaşılma olmasın arkadaşlar o kadar da korkmuyorum.Ama eğerki bu benim ilk motorum olsa orada yaşadığım şeyden acayip tırsar o motoru yatırır, motor işini de bırakırdım heralde
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)