Küçük Haremim: GsxR, 600RR, R6...

Bahsettiğim üzere küçük motosikletlerden oluşan küçük haremim ;)
Daha önce de ilgili arkadaşlar vardı. Modellerin çeşitliliğini artırmak adına faydalı olabilir belki. Umarım beğenirsiniz :wiinkk:
1:12 ve 1:18 ebatlarda monte ve demonte halde aldığım birkaç model.

DSC04531.jpg

DSC04570.jpg

DSC04536.jpg

DSC04540.jpg

DSC04542.jpg

DSC04548.jpg

DSC04550.jpg

DSC04556.jpg

DSC04559.jpg

Mersin İl Temsilcisi
Allah hırsız eli değdirmesin, kem gözlerden saklasın :D ( amin)

hocam Bu motosiklet modellerinin demonte haliyle olanlarını nereden bulabilirim.Kendim toplamak ve boyamak istiyorum..Yardımcı olabilirmisiniz..Özel msj atarsanız sevinirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tam küfrediyodum sildim bak :p oyuncakmıs :mrgreen:

Hayırlı olsun hacı kmde kaç lira yakıyor bu..

Bu tür koleksiyonlar MT de gördükçe ilgimi çekmeye çekmeye başladı.. Sonunda ben de başlayacağım yahu :)

benımde vardı ama sağolsun coluk cocuk sahıbı isenız pek elınızde tutamıyorsunuz yazık oldu hepsıne

Forumdan Uzaklaştırıldı
benim varr , 2 tane , biri bmw chopper diğeride yamaha galiba ama eski model biraz . ikiside tarzım diil :mrgreen:satmayı düsünüyorum :p zaten yaşımızda ilerledi satıp araba maketi alıcam :mrgreen: ayy yazık ya cidden kendime acımaya basladım iice :queen:

Son düzenleme:
Bunları biriktirmek adamı ss'ci yapar. Es es es ki ki ki eski eski Es. :)

Temennileriniz ve yorumlarınız için herkese ayrı ayrı teşekkürler. Tek tek alıntı yapıcaktım baktım çok uzun olucak mazur görün :wiinkk:

Ben aldığımda bu zx-9r modeli tekti ama daha sonra gördüğüm bir kaç yerde turuncu renke ninja vardı ;) ama illa kawa yeşili dersen :) Bir de onda şase ve üzerindeki gri aksamların tamamı metal diğerlerine nazaran çok daha ağır o epey hoşuma gitmişti.

Hoşuma giden nadide parçalar var sizlerin koleksiyonda da aman nazar değmesin :)

hocam Bu motosiklet modellerinin demonte haliyle olanlarını nereden bulabilirim.Kendim toplamak ve boyamak istiyorum..Yardımcı olabilirmisiniz..Özel msj atarsanız sevinirim.
:wiinkk:

nereden alıyorsunuz? fiyatları nedir?

çok güzeller, maşallah :)

Genellikle ne kadar detay o kadar para olarak düşünebiliriz. 15 liradan başlayan modeller var. Büyüklük arttıkça detay ve fiyat da arttıyor ancak uygun fiyatlıların içersinde de Tamiya,Newray,Maisto gibi aklıma gelen markaların ürünleri biraz daha kaliteli diye düşünüyorum.

bende de yaklaşık 14 tane var bunlardan 1:12 ve 1:18 oranlarında ayrıca birde 1:24 oranında bi 600RR anahtarlığım var baktıkça içim açılıyor kimseye elletmiyorum bile... :D

MkD

başlıgı görünce gerçek motorlar sandım yüregime iniyodu :mrgreen:
ama bunlarda güzelmiş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar