Dunlop Lastik ve Stebel marka havalı korna aldım !
-
18 Ağustos 2007, 23:38
Reklamlar
-
18 Ağustos 2007, 23:40
hayırlı günlerde kullan dostum allah kaza bela vermesin
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
18 Ağustos 2007, 23:44
kıllıtarkan adlı üyeden alıntı
arkadaşım sen bu siteye hayırlı olsun bayırlı gitsin geçmiş olsun +1 yazmayamı geldin...bu ne ya...gereksiz mesajlar...git motur bişiy al kendine öle gel mekana...sen fasulyesin saymıyoz seni de hade get...
güzel duruyo marten hoca...e lastiğin güzeldi senin...niye değiştirdinkine...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
18 Ağustos 2007, 23:46
kıllıtarkan adlı üyeden alıntı
sagolasın kıllı tarkan dostum
-
korna işini iyi yapmışsın yalnız alıştıra alıştıra çal kalpten giden olmasın
kışa doğru bende sağlam bi korna alayım malum araçların camları kapalı iken duymuyorlar
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
O havalı kornayı farkında degilken birisnin arkasından çalsan,çizgi filmlerdeki tavana yapışan kediler gibi olur muhakkak
Lastikelrde iyimiş
Hayrını göresin
-
18 Ağustos 2007, 23:47
Mersin İl Temsilcisi
kardeş, bizim bir arkadaş kornayı aynı yere bağlatmıştı ama bir çukura girince korna yerinden oynamış ve ön mafsal arasına sıkışmıştı. köşede dönerken direksiyon kitledi ve düştü. acile ambülansla kaldırdık. aman deyim orayı bir daha gözden geçir. bu arada D220 ST 160/60 ZR17 M/C (69W) lastik sert mi, orta mı yoksa yumuşak mı? ben süper yumuşak lastik kullanmayı seviyorum da bilgi olarak söylüyorum. aslında lastik üzerindeki işaretler ile ilgili bi başlık buldum ama tatmin edici değildi. çünkü otomobil lastikleri hakkında bilgi veriyor. motosiklet lastik işaret ve anlamları hakkında bilgisi olan var mı????
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
18 Ağustos 2007, 23:49
mete_han adlı üyeden alıntı
arkadaşım sen bu siteye hayırlı olsun bayırlı gitsin geçmiş olsun +1 yazmayamı geldin...bu ne ya...gereksiz mesajlar...git motur bişiy al kendine öle gel mekana...sen fasulyesin saymıyoz seni de hade get...
güzel duruyo marten hoca...e lastiğin güzeldi senin...niye değiştirdinkine...
acayip kayıyor mete_han abicim zaten bu kayması yüzünden bi sefer yan yattı motor boş yerde fren çalışması yapıyorum düşük hızda arka frene sert basıyorum teker kitleniyor 25-30 km hızda motor saga sola dogru kaçıyor zor kontrol ediliyor.
-
18 Ağustos 2007, 23:52
hayırlı olsun bende takmıştım cbf ye orjınal kornasını ben bile duymuyordum ,ama şimdi iki tane seger taktım valla isteyen kaçmasın
-
18 Ağustos 2007, 23:56
marten1907 adlı üyeden alıntı
acayip kayıyor mete_han abicim zaten bu kayması yüzünden bi sefer yan yattı motor boş yerde fren çalışması yapıyorum düşük hızda arka frene sert basıyorum teker kitleniyor 25-30 km hızda motor saga sola dogru kaçıyor zor kontrol ediliyor.
doğru ön destekli sıkıyorsundur umarım...yani fıfty fıfty şekli dimi...öle yaparsan kitlenme olmuyor...zaten kitleyene kadar asıldığına göre frenlere demeki toslayacaksın o nesneye...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
18 Ağustos 2007, 23:58
-
19 Ağustos 2007, 00:02
-
19 Ağustos 2007, 01:00
CİHAN adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun bende takmıştım cbf ye orjınal kornasını ben bile duymuyordum ,ama şimdi iki tane seger taktım valla isteyen kaçmasın
sagolasın cihan arkadasım
mete_han adlı üyeden alıntı
doğru ön destekli sıkıyorsundur umarım...yani fıfty fıfty şekli dimi...öle yaparsan kitlenme olmuyor...zaten kitleyene kadar asıldığına göre frenlere demeki toslayacaksın o nesneye...
ewet abi fifty fifty seklinde benim motoru patronun oglu düşürdü 3 hafta once hfc de bulabilirsin topigi arka tekeri kitlemesi yüzünden o yüzden bende lastigi degiştirme kararı aldım ne olur ne olmaz diye... shinko ile dunlop birmi yaw ?
SeRHaTeKiNci adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun.. süper olmuş ikiside..
bu lastigin dişlileri çok hoşuma gitti.
Scooter'lar için olanı var mı acaba?
130-70-12.. varsa fiyatı nedir? havalı kornayı da bi yerlere saklasaydın polisler sıkıntı yaratabilir..
ayrıca bi tuş yaptırdın mı? normal korna-havalı korna diye.??
Sagol serhat arkadasım hayır ayrı korna yapmadım eski kornanın yerine bagladım scooter lastikleri var ama bu tip varmı yokmu bilmiyorum www.ozenmotor.com da bulabilirsin? istedigini
-
19 Ağustos 2007, 01:33
hayırlı olsun, korna akü olarak herhangi bir sorun çıkarttımı (hepimizin daha kolay fark edilmesi için gerekli bir korna =) )
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
-
19 Ağustos 2007, 01:36
banistercaq adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun, korna akü olarak herhangi bir sorun çıkarttımı (hepimizin daha kolay fark edilmesi için gerekli bir korna =) )
no problem akü ile igili ama korna resimdeki yere uymadı baska bi yere takıcam yarın yani eski kornanın yerine
-
19 Ağustos 2007, 02:27
havalı korna takmak nerden aklınıza gelir bilmiyorum ama inanın hiç hoş bişey diil...özellikle sokak aralarında çalınca cama çıkanlar sevgi mesajları göndermediklerine emin olabilirsiniz, hele birisi yolda yürürken arkasından havalı korna çalarsanız size hoş sözler söylemeyeceğine emin olun...
-
19 Ağustos 2007, 13:33
gaddar adlı üyeden alıntı
havalı korna takmak nerden aklınıza gelir bilmiyorum ama inanın hiç hoş bişey diil...özellikle sokak aralarında çalınca cama çıkanlar sevgi mesajları göndermediklerine emin olabilirsiniz, hele birisi yolda yürürken arkasından havalı korna çalarsanız size hoş sözler söylemeyeceğine emin olun...
Aynı kornadan ben de taktırdım.Gayet memnunum.Kornayı mahalle arasında hava atmak için değil trafikte farkedilebilmek için kullanmıyor muyuz???
Satılık Asya125t-Spidi mont
-
20 Ağustos 2007, 03:21
benım moturum yok yanı mete abının deyısıne gore bende fasulyedenım ....ama moturumu alınca yanı fasulyelıkten vıkınca bı korna taktırırım artık
-
20 Ağustos 2007, 03:31
Super Moderator
@marten1907, güle güe kullan.
yürekçe adlı üyeden alıntı
aslında lastik üzerindeki işaretler ile ilgili bi başlık buldum ama tatmin edici değildi. çünkü otomobil lastikleri hakkında bilgi veriyor. motosiklet lastik işaret ve anlamları hakkında bilgisi olan var mı????
http://www.motosiklet.net/forum/tekn...anlamlari.html
Bahsettiğin başlık bu mu bilmiyorum ama burada geçmiş bir lastik muhabbeti var.
-
20 Ağustos 2007, 23:53
olcan138 adlı üyeden alıntı
Sagol olcan hocam bu arada lastigin imalat yılı mart 2005
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)