Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Rossi: ‘Oyunda çıtayı daha da yükseltmeliyim’

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Haziran 2006
    Şehir
    Rize
    Motosikleti
    F 650 GS
     
    Valentino Rossi, ilk MotoGP zaferlerini kazandığı yarışlara kıyasla şu an çok daha iyi yarıştığını, bununla da yetinmeyip mevcut pozisyonunu ilerletmek için daha fazla çalışması gerektiğini söyledi.

    Halen sıralamada 30 puanlık farkla liderliğini sürdüren dünya şampiyonu İtalyan, Casey Stoner, Dani Pedrosa ve Jorge Lorenzo gibi isimlerin ortaya çıkışının kendisini daha da gelişmeye zorladığını belirtti. "Bence bu yıl çıta inanılmaz derecede yüksek" diyen Rossi, şunları kaydetti:

    "Bilhassa ilk dörtteki isimler son derece profesyonel. Bunların hepsi de şampiyonluğu rahatlıkla alabilecek derecede isimler. Ben, Lorenzo, Stoner ve Pedrosa MotoGP şampşiyonasında fırtınalar estiriyoruz. Tabii motorlarımızın da çok hızlı olduğunu unutmamak lazım. Yamaha, Honda ve Ducati'nin sergilediği hızlar olağanüstü. İşte bu pozitif değerlerin hepsi bir araya gelince, ortaya çıtası yüksek ve kaliteli yarışlar çıkıyor."

    Kaynak:Türkiye F1


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    T0LGA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Eylül 2009
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    -Yok-
    Bu sezon yarışlar çok çekişmeli geçti.Özellikle San Marioda Pedrosa ve Rossinin Kazasından sonra daha bir heyecan geldi diyebiliriz.ßide Türk yarışcımız yarışsa yarışları izlemekten süper bir keyif alacaz ama imkansızlıklar dolayısıyla zor görünüyor :( Yarıştı yetiştirecek pistimiz yok. !! Not:Umarım Jorqe Lorenzo Şampiyon Olur


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler