Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Toseland, Katar'a kadar iyileşecek

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Haziran 2006
    Şehir
    Rize
    Motosikleti
    F 650 GS
    Tech 3 Yamaha takımı, Jerez'de şiddetli bir kaza daha geçiren James Toseland'in 12 Nisan'da Losail'deki MotoGP sezon açılışında formunda olacağını açıkladı.

    Ducati takım menajeri Livio Suppo, Casey Stoner'ın geçen yıl Brno ve Misano'da sakatlanan el bileğinin 30 Haziran'da ameliyat edilmesinin ardından hızla iyileştiğini açıkladı.

    2007 dünya şampiyonu Stoner, Sepang, Katar ve Jerez'deki testlerin hiçbirinde bulunamamıştı. Stoner'ı bileğinin eskisi gibi hassas olmayacağını ileri süren Suppo, şöyle konuştu:

    "Ameliyat oldukça kapsamlıydı, kolay geçmedi. Ancak başarılı geçti. Bilek, her geçen gün daha da iyi hale geliyor. Aslında, tek seferde 3 ameliyat birden yapıldı. Brincisi kemiğe uygulandı, ikinci ameliyatla ise kemiğin etrafındaki herşeyi temizlendi. Pilot bundan sonra hiç yarışamayabilirdi de. Ama şansımız yaver gitti ve hızla iyileşiyor. Bileği hakikaten çok kötü durumdaydı ve ameliyat onu kurtardı."

    Kaynak:Türkiye F1


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    21 Ocak 2009
    Şehir
    İstanbul Bahçelievler
    Motosikleti
    SPACY BEYAZ 2012 CBF 150 SİYAH 2012
    la bu adam olsa ne olur olmasa ne olur ya
    [COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler