Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

MotoGP: Rossi, Son İki Yarışı Kazanmak İstiyor

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Haziran 2006
    Şehir
    Rize
    Motosikleti
    F 650 GS
    Valentino Rossi, 2008 şampiyonluğunu garantilemiş olmasına rağmen sezonun kalan iki yarışını da kazanmayı amaçladığını söyledi.

    Yamaha sürücüsü, bu sene sekizinci galibiyetini elde ettiği Japonya'da şampiyonluğunu ilan etmişti.

    Şampiyonluğunu ilan eden Rossi, Avustralya'daki galibiyetinin ardından Stoner'in çok güçlü olacağının farkında olmasına rağmen Malezya'da kazanmayı hedefliyor.

    Rossi: "Malezya'ya gitmeyi dört gözle bekliyorum. Çünkü Bridgestone ile orada çok test yaptık. Bu yüzden, bu sezonun çoğunda olmayan çok verimiz var"

    "Kışın orada çok güçlüydüm ve bu sefer de aynı olmasını umuyorum, özellikle de şimdi lastikler hakkında daha başlasını bilmemiz ile"

    "İki yarışımız kaldı ve her ikisini de kazanmayı istiyorum, ilave olarak bu sezon Yamaha'nın mükemmel podyum rekorunu ayakta tutmak da istiyorum"

    "Malezya'yı seviyorum ve geçmişte orada bazı harika yarışlarım olmuştu, ek olarak bizim motosikletimize genellikle çok iyi uyuyor. Bu yüzden eğlenceli bir hafta sonunu dört gözle bekleyebiliriz"

    "Diğerleri kadar Casey'in tekrar çok güçlü olacağını biliyoruz. Bu yüzden iyi bir mücadele olcağında şüphe yok"

    Takım arkadaşı Jorge Lorenzo da Sepang'da güçlü bir sonucu hedefliyor ve podyuma geri dönmeyi istiyor.

    Lorenzo: "Son dört yarışta makul sonuçlar aldık. Bu yüzden çaylak MotoGP sezonumun son iki ayağına iyimser giriyorum. Geçmişte bir kaç 4.lüğümüz var. Bu yüzden şimdi tekrar poyuma geri dönmek istiyorum"

    "Michelin'in, en iyi olmaya yaklaştığımız Japonya ve Avustralya'dakinden daha biraz iyi performans gösterecek lastiklerle geleceğine inanıyor ve umuyorum."

    "Sepang, sıcaklığı ve değişken koşulları ile bilinir. Bir dakika sıcaktan kaynarsınız ve sonrakinde yağmur yağar. İyi durumda olmak için bu hafta sıkı antrenman yapmak gerekecek"

    Kaynak:trf1


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    07 Eylül 2007
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    2006 cbr 1000rr kırmızı siyah
    hakkaten cok merak edıyorum nasıl yarıslar olcak...sankı rossı yıne bır ters kolpa yapıormus gıbı...stoner ıcın ıyı seyler konusup sezonun basında bunu basarmıstı acaba bu yarısta nasıl bı durum olcak...
    [COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)