Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Karpat kaplanları! - Kemal Merkit - Kutlu Torunlar

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Central Europe Rallisi’nde Türkiye’yi başarıyla temsil eden Kemal Merkit ve Kutlu Torunlar’dan oluşan Jim Beam Türk Takımı Karpat Dağları’nı aşarak zorlu yarışın 2. etabını da orta sıralarda tamamladı

    Terör tehdidi nedeniyle iptal edilen Dakar 2008 Rallisi yerine ASO tarafından organize edilen Central Europe Rallisi’nde ay-yıldızlı bayrağı gururla dalgalandıran Kemal Merkit ve Kutlu Torunlar’dan oluşan Jim Beam Türk Takımı 2. gün de finişe ulaşmayı başardı.

    Önceki gün Budapeşte’den start alan ve 2. etabı koşulan Central Europe Rallisi Romanya’da 292 km’lik etapla devam etti. Karpat dağları eteklerinde gerçekleşecen 76 km’lik 2 ayrı özel etapta yarışmacılar hem yarışı bitirmek hem de sıralamada kendilerine yer bulmaya çalıştılar.

    Şampiyon yarış dışı!
    Dünyaca ünlü pilotların nefes kesen mücadelelerine sahne olan ve 2006 Dakar şampiyonu İspanyol pilot Marc Coma’nın kaza geçirerek yarış dışı kaldığı organizasyonun ikinci gününde Motosiklet kategorisinde yarışan pilotlarımız oldukça kırıcı ve zaman zaman karla kaplı Karpat Dağları’nın zorlu parkurunda insan gücünün sınırlarını zorlayan bir mücadele verdiler. Romanya’da Bia Mare-Bia Mare arasında gerçekleşen, iki ayrı etapta toplam 292 km.’lik bir parkurda koşulan ikinci etap sonunda 90 pilot arasında genel klasmanda Kutlu Torunlar 38., Kemal Merkit ise 40. sırada yer aldı.

    Motosiklet kategorisinde ünlü Fransız pilot Casteu ilk sırada yer alırken, otomobil kategorisinde Mitsubishi pilotu Fransız Peterhansel’i, dünya şampiyonu İspanyol pilot Carlos Sainz ikinci sırada takip ediyor. Kamyon kategorisinde ise Stacey, Chevailler ve Der Kınderen’den oluşah MAN takımı ilk sıradaki yerini koruyor.

    Central Europe Rallisi’ne katılan takımlar bugün Romanya topraklarında Bia Mare’den start alarak Macaristan’daki Debrecen’e doğru yarışacaklar. Ekipler 76 km’lik 2 ayrı özel etapda toplam 327 km.’lik yol kat edecekler


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    08 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul/Anadolu
    Motosikleti
    Honda CBR 125 idi ;( yine olacak..
    Başarılarının devamı gelir umarım Karpat Dağlarında motosiklet kullanmak Romanya'da bu macerayı yaşamak bile yeter insana bence Dracula'yı ziyaret edicem ben de motorumla oralara gidicem bir gün .. Virajlı yollarda gün batımında offf

  3. #3
    mortingen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Ağustos 2006
    gönül istiyor ki ilk 10 a girsinler.ama olmuo işte.
    o da olur inşallah bir gün !
    viva de la penguena !

  4. #4
    Tutkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Mart 2005
    Şehir
    İSTANBUL/G.O.Paşa - SAKARYA'LI
    Motosikleti
    HONDA AFRİCA TWİN
    Gurur kaynağımız olan Türk Kaplanları'na bize bu duyguyu yaşattıkları için teşekür ederim. Bundan sonraki yarışlarda da başarılar dilerim.
    YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ
    KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler