Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Ten Kate'den Motogp Sesleri

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Superbike takımlarından ve Türk pilot Kenan Sofuoğlu'nun takımı Ten Kate'nin patronu Ronald Ten Kate, 2008'de MotoGP'de yer almak için Honda ile görüşmelere başadı.

    Honda'nın desteklediği Ten Kate, şu and Superbike ve Supersport'ta lider konumda bulunuyor. Ten Kate'nin MotoGP'ye geçmesi halinde Toseland'ın kesin olarak geçeceği, bu sezon büyük çıkış yakalayan Kenan Sofuoğlu'nun da Ten Kate'nin en büyük seçeneği olacağı konuşuluyor.

    Hollandalı takım, sezon öncesinde Ducati ile görüşmüş ancak Honda ile olan bağları nedeniyle Honda'da kalmıştı. Takım 2008 yılında RC212V kullanmayı istiyor.

    Böylece MotoGP'ye geçmeye hazırlanan Toseland da takım değiştirmemiş olacak. Crash.net Radio'ya konuşan Ronald Ten Kate neden MotoGP'ye geçmeyi düşündüklerini açıkladı.

    "Jerez padoğunda dolaşırken herkes bana neden MotoGP padoğunda olduğumu sorup durdu. Dürüst olmak gerekirse benim asıl nedenim, Fireblade'in son versiyon çekiş kontrol sistemini tartışmak ve bu sezon Toseland'ın davet edildiği Suzuka 8 Saat yarışını Honda yetkilileri ile konuşmaktı.

    Öte yandan, biz gerçektende gelecekte MotoGP'ye geçmeyi konuştuk. Fakat daha yolun çok başındayız. Şu anda planlarımızı daha önemlisi bütçelerimizi hesaplıyoruz. Dünya medyasına sezon ortasından önce bu yönde bir açıklama yapmayı beklemiyoruz."

    KENAN'DAN TÜRKİYE'YE MESAJ

    Türkiye'nin motosikletteki gururu Kenan Sofuoğlu, Donington Park'taki zaferinden sonra gereke motor sporları severlere gerekse Türkiye'ye büyük sevinç yaşattı. İstiklal Marşı'nı bu sezon ikinci kez okutturan Sofuoğlu'na OtoMotorSpor olarak telefonla ulaştık.

    İngiltere'den Hollanda'daki kalacağı noktaya dönerken yolda konuştuğumuz Kenan, çok mutlu olduğunu ve kendisini destekleyen herkese çok teşekkür ettiğini belirtti.

    "Beni özellikle İngiltere'de hiç yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Türkiye'de neler oluyor bilmiyorum ancak bizim yanımızda olan bütün ilgililere teşekkürler."

    Yarışı değerlendiren Sofuoğlu, "Debriyajım gerçekten bitmişti ama ben buna rağmen devam ediyordum. Bir iki turluk ömrü kalmıştı ancak kırmızı bayraklar sallanınca pite girdim ve motosikletimi değiştirdim büyük şanstı benim için. Zaten bütün haftasonu da çok şanslıydım bütün liderlik mücadelesi veren pilotlar yarış dışı kaldı. Ancak sonuna kadar mücadele edecektim. Takımım da zaten en çok mücadelecilik huyumu, yarışı bırakmamamı seviyor. Yerimde başka bir pilot olsaydı bırakabilirdi."

    Bileğindeki sakatlık ile ilgili olarak da "yarış sonuna doğru ağırıyordu fakat şimdi umduğumdan daha az ağrım var."

    Konuşmalarında heyecanlı olduğunu gözlemlediğimiz pilotumuz şampiyonada liderlik konumunu pekiştirse de her halinden ihtiyatlı ve halen kazanmaya istekli konuşmalarıyla dikkatimizi çekti.

    Kaynak: Otomotorspor.com


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    kraljames - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Mayıs 2006
    Şehir
    TÜRKİYE
    Allah kenan abimizin yolunu açık etsin amin.
    [ ELAZIĞ-MT ]

  3. #3
    kuvva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Aralık 2005
    Şehir
    Karşıyaka/İZMİR
    umarım şans bizden yana olur.
    dualarımız ona.
    Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
    Yalan olmak kolaydır vede havali,
    Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.

  4. #4
    rsm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Mart 2006
    kenan italyada misano pistinde kucuk oglumu ve esimi de alip turk bayragimla seni destege gelecegim.....


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler