Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Katar'in Ilk Basin Toplantisi

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    2007 MotoGP sezonun ilk basın toplantısına Nicky Hayden, Valentino Rossi, Randy de Puniet, Casey Stoner ve John Hopkins katıldı. Pilotlar ilk yarış öncesi değerlendirmelerde bulunurken yuvarlar cümlelerle daha çok umut dağıtan sözler sarfetti.

    Nicky Hayden, heyecan dolu geçeceğini tahmin ettiği sezona tam anlamıyla hazır olduğunu, testlerde sorunlarla uğraşsa da asıl bulundukları yerin yarışta ortaya çıkacağını söyledi. Amerikalı pilot omzundaki sakatlığın geçtiğini, yeni kuralların bir şeyi değiştirmediğini hızlı olanın her zaman hızlı olduğunu söyledi.

    Sezona yeni renk ve sponsoruyla iddialı hazırlanan Valentino Rossi, sıkı çalışarak geçirdikleri hazırlık döneminden sonra sezonun başlamasından mutlu olduğunu açıkladı. Başlarda 800cc istemediğini, 990cc motorların gücünü daha çok sevdiğini ancak yeni motora da alıştığını anlattı. Yamaha ile kontratını yenilemesine de değinen İtalyan pilot artık kafasındaki her şeyin netleştiğini ve sadece şampiyonluğu geri kazanmaya konsantre olduğunu sözlerine ekledi.

    Kawasaki pilotu Randy de Puniet ise yeni motora ve kendisine güvendiğini, geçen yılki sakatlığının tamamen geçtiğini ve bu yıl kendisini daha güçlü hissettiğini kaydetti.

    Sezonun en önemli transferini gerçekleştiren Avustralyalı Casey Stoner da pek çok şeyin değiştiğini, Ducati gibi bir fabrika takımında yarışmanın avantajlarının altını çizdi. Kazanmak için doğru yolda olduklarına inandığını söyleyen Stoner, Ducati'de gereken her türlü geliştirme ayar değişikliği isteğinin her zaman kendisine sağlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

    Kaynak: Otomotorspor


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    kraljames - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Mayıs 2006
    Şehir
    TÜRKİYE
    rossi nin tişörtüde yakışmış hani...
    [ ELAZIĞ-MT ]


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)