Yamaha takımı, 2014 sezonunda yarışacağı yeni M1'i revize edilmiş renk düzeniyle birlikte tanıttı.

Endonezya'da ki bir Yamaha bayisinde tanıtılan yeni M1'in tanıtımı esnasında bazı yorumlarda bulunan takımın lider sürücüsü Lorenzo, bu sezon çok daha güçlü olacaklarından emin.

"Bu sezon için beklentilerim çok büyük. Omzumda bulunan metal plakaları aldırmak için bir operasyon geçirmiştim ve bu yüzden biraz kilo kaybı yaşamıştım. Noel sonrası eski formuma yeniden dönmeye başladım."

"Geçtiğimiz sene sezona iyi bir şekilde başlamıştık ve bu sezonda bunu yapabileceğimizi düşünüyorum. Sezona iyi bir şekilde başlarsak bu moral ile geriside gelicektir."

"Rakiplerimiz yine oldukça güçlü olacaklar. Bazı alanlarda gelişim kaydedebilirsek yeniden şampiyonluk mücadelesi verebiliriz."

Haziran ayına kadar göstereceği performansa göre geleceği ile ilgili kararı verecek olan Valentino Rossi ise beklentilerinin yüksek olduğunu söyledi.

"Önümüzdeki sezon için beklentiler çok yüksek. Hedefim, geçen seneye göre daha iyi işler yapabilmek. Daha rekabetçi olup her haftasonu podyum için mücadele etmeliyim. Yeni M1'in bu sene rekabetçi olacağından eminim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Turkiyef1

FOTO GALERİ