Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kenan Sofuoğlu Hollanda'da kazanmak istiyor

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
     
    Dünya Süpersport Şampiyonası'nda teknik arıza nedeniyle İspanya'daki yarışta puan alamayan milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Hollanda'da birinci olarak puan farkını azaltmayı hedefliyor.

    Kariyerindeki dördüncü dünya şampiyonluğunu kazanmak için mücadele eden Sofuoğlu, Hollanda'da yapılacak üçüncü ayak yarışlarıyla yeniden toparlanmak istiyor. İspanya Motorland Aragon Pisti'ndeki yarışta puan alamayan, genel klasmanda 4'üncülüğe gerileyen Sofuoğlu, 28 Nisan'da Hollanda'da yapılacak üçüncü ayak yarışlarıyla tırmanışa geçmeyi hedefliyor. Klasman birincisiyle arasında 13 puan fark bulunan Sofuoğlu, Hollanda'da damalı bayrağı ilk sırada geçip, şampiyonluk iddiasını sürdürmeyi istiyor. Sofuoğlu, İspanya'daki yarışta çok fazla puan kaybettiğini söyledi. Hollanda yarışı için antrenman yaptığını ifade eden Sofuoğlu, "Liderlikten dördüncü sıraya kadar düştüm. Bunun yanı sıra büyük bir moral bozukluğu da oldu. Yaşadığım sorun sıradan bir şey değil çünkü frenlerim çalışmadı" diye konuştu.

    YARIŞI KAZANMAM GEREKİYOR

    Sofuoğlu, İspanya yarışında frenlerinin tutmadığını, son derece tehlikeli bir sorun yaşadığını dile getirdi. Bu nedenle mekanikçilerinin değiştirileceğini kaydeden Sofuoğlu, "Yenilerinin daha iyi olacağını umut ediyorum. Onlarla da bu yarışta tanışacağım" şeklinde konuştu. "Motosiklet olarak sorunum yok şu anda" diyen Sofuoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: "İnşallah bir aksilik daha yaşamazsam yeniden iddialı konuma geleceğim. Liderliği Hollanda yarışında geri alabileceğimi düşünmüyorum çünkü puan farkı çok oldu. İspanya'da kaybettiğim liderliği geri alabilmek dört yarışı bulacaktır. Uzun bir sezon var önümde. Allah nasip ederse yeniden şampiyon olacağım. Hollanda yarışını kesinlikle kazanmam gerekiyor. Hollanda'da hava şartları iyi olur ve aksilik yaşamazsam hedefime ulaşacağım inşallah. Yarışı da kazanacağıma inanıyorum. Bu yarışı kazansam da liderliğe ulaşamam zaten. Çok puan farkı var ama üst sıralara tırmanırım. Hollanda yarışında yeniden toparlanacağımı düşünüyorum. İspanya'da kaybettiğim puanları bu şekilde toplayacağım."

    Hollanda Assen pistinde sezonun 3. Ayak yarışı 26 Nisan Cuma günü serbest antrenmanlarla başlayacak. 27 Nisan Cumartesi sıralama antrenmanlarıyla devam edecek 3. Ayak yarışı, 28 Nisan Pazar günü saat 14:30’da start alacak.

    Kaynak: TMF


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    texas16nb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Kasım 2007
    Şehir
    bursa
    Motosikleti
    yamaha 2008 fazer s2
    Kenan sofuoğlu assende 2 ci başladığı yarışı yine 2 ci bitirdi aslında kenan iyi bir yarış çıkardı diyemem,sam loves u geçmişsin lider olmuşsun bi anlık hata yaptı yoldan çıktı 2 ciliğe düştü ve fark 1 sanıye oldu farkı kapatıp öne geçti bu saaten sonra yarış verilmez bence,yinede tşklr kenan bize heyecanlı bir yarış izlettirdiğin için.
    FAZER 600 S 2
    KARA PANTER.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler