Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Kenan Sofuoğlu son yarışında ceza aldı ve birincilikten oldu

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    sapo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Eylül 2010
    Şehir
    ŞİLİ CUMHURİYETİ
    Motosikleti
    250 LIK BISEY
    Alıntı 80gün adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Belli bazıları ilk defa yarış izliyor belli. Bu tür olaylar ara sıra olur hiç mi pistte kalga eden pilot izlemediniz ? Viraja yaklaşırken yolun sağına yanaşmadığı ve yol vermediği için kenan kızıyor sağından da geçemiyeceğine göre ya açılacak iyice virajı alamayacak ya da geriye düşecek nitekim de kızıp tehlikeli bir şekilde geçiyor.
    hocam sende sacmalamissin biraz adi ustunde yaris bu saga yanasmak yol vermek de ne demek ..arkadaki adama yol verdikten sonra yarismanin ne anlami var.oldu olacak ayna sinyal de taksinlar fren lambasi falan arkadan gelen pilotu uyarmak maksadiyla kavsak trafik lambasi da olursa yarislar tadindan yenmez herkez birbirine saygili olur trafik kurallarina riayet eder...yani kisacasi yarista arkadan gelenin hicbir onemi yok herkes onune bakacak.arkayi kollayacak olay bu...
    ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    EverHarD* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Aralık 2011
    Şehir
    Fethiye
    Motosikleti
    Honda Cb 125 Ace & HONDA Activa 100
    o Adam haketmiştir bence yarışı izleyemedim iş nedeniyle ama bence haketmiştir

    Bu arada Türkiyeyi temsil etmeyen yada edemeyenlere söyliyorum. podyuma her çıkışında Bağrağımızı sırtına asıpda lastik yakan abimiz.
    Bayrağımızı Göndere çeken TÜRK evladı. çekemeyenler anten taksın !

    Seni Seviyoruz KENAN SOFUOĞLU..

  3. #23
    tororosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Haziran 2006
    Şehir
    ANTALYA
    Motosikleti
    drz 400
    Herkes e merhaba
    Motosiklet kulanıcısı ve kenan sofuoğlu hayran ı biri olarak yorum yapmak istedim ,malesefki yılardır takipcisi olduğum bir sporcu ve yakinen kardeşim dediğim bir insan ın yarış esnasında yaptığı bir hareket yüzünden yerden yere vurulması ve bu kadar küçümsenmesi helede Ülkemizi yılardır Dünya ya temsil eden Dünya şampiyonluğunu ülkemize getirmiş birine demedık bırakmayan ,kalvye başında motosikletin ve sprun m sınden anlamayan bukadar çemeyen bir toplum olmamalıyız ,Yok işte varımız yoğumuz bu dalda bir kenan ımız var iyi kötü beğenen beğenır beğenmeyen beğenmez varsa daha iyi yapan bir babayığıt çıkalım destekleyelım ,
    Belki hala farkında değiliz kenan sofuoğlu Dünya arenasında bir marka 2 kez Dünya şampiyonu olmuş 3. cüsünde de kesin gözüyle bakılıyor inşallahta olacak ,
    şimdi olaya gelelim malum karaktersiz yarışcı sezon başından beri kenan a bulaşıyor belliki ihtiyar lavuk son demlerinde şampiyonluk yakalyıp parayı vurup bitirecek yarış hayatını ,daha öncede gördük kenan a yağmurda yavaş git ben gidemıyorumdediğini ve kenan kapak yapmıştı ona ,elasıl velkelam kenan şampiyonluğa gidiyor ve bu birilerini rahatsız ediyor demek olmalı ,yarış günüde kenan diz inde sorunla uğraşırken birde bu baskılara dayanamdı illede düsün istediler olmadı kenan da tepki gösterdi olmaması gereken bir olaydı ama kenan bizden biri bizim kardeşimiz hemen yerden yere vurun ,soruyorum motorcu dıye gecınen arkadaşlara varmı daha iyisi yok işinize bakın binin motorunuza iki foto çekın siyete koyun olun motorcu ,inan ın kenan ın hıç umrunda değil kenan profösyonel Dünya nın en iyi süpersport pilotu 3. şampiyonluğuda aldımı kapak yapacak emın olun ,
    birde ülkemizde malesef her piste çıkan bir birincilik alan arkadaş hemen kenan gibi olacam edasına giriyor ,burda yazıyorum bir kenan sofuoğlu daha gelmez gelemyecekte .şimdi kıymetini bilelim arkadaşlar
    herkes e saygılar sevgiler kazasız belasız sürüşler Allah a emanet olun .
    kenan sarıhan
    Pain bunu beğendi.

  4. #24
    Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mart 2006
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Alıntı tororosso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kenan da tepki gösterdi olmaması gereken bir olaydı
    Kenan'a pislik yapmış olabilirler ama bu şekilde dolduruşa gelip rakiplerinin işine gelecek, kendine halel getirecek bir hareketten %100 sakınmalıydı. Öfkeyle kalkan zararla oturur.

    Alıntı tororosso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    burda yazıyorum bir kenan sofuoğlu daha gelmez gelemyecekte .şimdi kıymetini bilelim arkadaşlar
    Kıymetini bilelim, tabii ki biliyoruz. Etrafımızdaki insanlar da bilsin diye çaba gösteriyoruz. Ancak Kenan pist üstünde böyle bir hareket yaptığında bu bizim işimizi zorlaştırıyor.

    İkincisi neden bir daha Kenan gibi bir pilot gelmesin. Yakın bir gelecekte olacak büyük ihtimalle. Kenan'da olması için çaba göstermeli yardımcı olmalı. Onun haricinde burada oturup Kenan'ın yeteneğini tartışacak değiliz çünkü tartışacak bir şey yok.

    Ancak sinirine hakim olması gerekiyor yarışta ne olursa olsun. 2008'de de Josh Hayes sıkıştırdığında kaskına tokat atmaya çalışmıştı. Bunlar olmaması gereken şeyler ve hiç unutulmuyor malesef. Bir bardak bembeyaz sütün içine düşmük sinek gibi.
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

  5. #25
    Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2009
    Şehir
    Angaranı Bağları...
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    @tororosso

    Tamam ozaman, motorcu olmayanlar birdaha yarış da izlemesin, yarışlar hakkında yorum da yapmasın. Yasaklıyorum. Motorcu olmayanlar işine baksın evet. Yarışta olan bir olaya yorum yapmak ile "motorcu" olmak ne alakadır, beyniniz nasıl çalışıyor anlamıyorum... Ayrıca motorcunun m si nedir?, motorcu nedir? Bunlar, tabiri caizse ne dingil tabirlerdir. Siz hiç savunma yapmasanız daha iyi bence.

    Ki zaten burada bir savunma yapacak saldırı da yok. Donkişot karakterindesiniz, haberiniz yok. Habire kendinizi bir duygusala bağlayıp olayı dramatize etmekten alamıyorsunuz kendinizi... Yok yerden yere vurmuşuz, yok bişeyler bişeyler, ağır laflar etmişiz, ezmişiz kenanı, harcamışız... Nedir yani, ne diyelim, 7/24 kenan çok yaşa diye mi bağıralım? Bu mu sizin anlayışınız? Adam hata yapmış, biz de diyoruz, yanlış yaptı ! diye.. Bunda ne var abartılacak? Asıl bunu diyemeyen dosttan hayır gelmez. Eğriye eğri, doğruya doğru...

    Yok rakipleri düşmesini istemiş de, dizinin sakat olduğunu biliyorlarmış da... Yazın senaryoları, bizi de suçlayın eleştirdik diye. Ha böyle içiniz rahatlasın. Bu kafayla düşündüğünüz için "Bir daha Kenan gelmez" diyorsunuz. İşte asıl bu laf bile sizin nasıl bir görüşe sahip olduğunuzu belli ediyor. 3. kez dünya şampiyonu olacak adamı asıl siz alçaltıyorsunuz, çocuk gibi habire bahanelerin+senaryoların arkasına sığınıyorsunuz. Yazık size Sayın MOTORCU !
    #sürenadam

  6. #26

    Üyelik
    02 Şubat 2007
    Şehir
    Almanya
    Motosikleti
    Honda CBR1000RR
    Arkadaslar yazilanlari okudum ve sasirdim dogrusu.
    İlk basta kim olursa olsun nerde olursa olsun hele hele tek basina bir mucadele veriyorsa o da ustelik bir arkadasimiz, vatandasimiz veya kardesimiz ise bize yarayi desmek yerine ilk basta destek verip cezayi hafifletmek hafifletemiyorsak da morel vermek düser.
    Bilip bilmeden gormeden yasamadan birini idama yollamak bizlere yakismaz.

    Kenan olayinda ben TV de izlerken yaptigi hareketten tek sunu anladim "arkamda kal ki öndekine yetiselim" ve aynen de oyle oldu Foret Kenan'in arkasinda kalinca tek bir turda Kenan adama yetisip gecti. Sonucta ikiside Kawasakiye biniyor ve birbirlerini yavaslatincada Honda nin kazanmasina sebep oluyorlar. İkiside ayri takimda olsalar bile sonucta Kawasaki icin yarisiyorlar bunuda Foret bilmeli ve ilk hedef rakibi gecmek sonra marka arkadasini gecmek olmali. Foret cok acemice yaris cikardi ve defalarca pissten disari cikti bu da aranin acilmasina sebep oldu.

    Kenan'a verilen ceza tamamen yanlis vede sadece sampiyonluk heycanli kalsin diye verilmistir, bu karar Kenan'in yaptigi hareketle hic alakasi yok. Eger dogru karar nasil olurdu derseniz en dogrusu iki pilotla konusulup durum aciklanirdi ama bunu bile yapmadilar.

    ingilteredeki yarista Rea virajda duz giderek iki motora carpip ikisinide dusurdu ve yarisi kazandi bu yariscilarin itrazlarina rahmen Rea ceza almadi.
    Marcez her yarista millete carpa vura yaris yapiyor ceza almiyor.
    Foret son yarista en az uc kere pist disina cikti diskalife olmasi gerekliydi, pist disina cikmak kurallara göre yaris disi kalmak demektir ama ceza almadi.
    Rossi Biaggiye yumruk atti ceza almadi.
    capirossi kaybettigi sampiyonlugu kurtarmak icin rakibine bilerek carpip dusurunce dunya sampiyonu oldu ve kimse buna ceza kesmedi ama tek kendi takimi Capirossiyi takimdan atti ve aciklamalarinda biz boyle sampiyon olmak istemiyoruz dedi ama komserler ceza kesmedi.

    Bunun gibi okadar cok ve ceza kesilmeyen Kenan'in yaptigindan cok daha agir olaylar var ve bunlara ceza verilmiyorda Kenan
    Kazandigi yaristan ediliyor. Bu tamamen yanlis bir karardir ve tekrarliyorum yaptigi hareket icin degil bir Türk birdaha sampiyon olmasin ve sampiyonluk acik kalsin diye verilmistir.

    Bu gun benim arkadasim dayak yiyiyor veya suclaniyorsa ilk basta haklimi suclumu diye sormam yardim ederim destek veririm
    Bilmeden ipini cekmem veya gormemezlikten gelmem.


    Selamlar
    Aytunc
    Pain bunu beğendi.

  7. #27
    Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mart 2006
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Alıntı Aytunc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ingilteredeki yarista Rea virajda duz giderek iki motora carpip ikisinide dusurdu ve yarisi kazandi bu yariscilarin itrazlarina rahmen Rea ceza almadi.
    Yarış kazası (race incident) dediler geçtiler. Rakipleri büyük riske atacak şekilde mi daldı, evet. Onları kasten düşürmek için yaptığına dair kanıt var mıydı ? Hayır. İngiliz yarışçı İngiltere'de galip geldi ceza kesmediler.
    Alıntı Aytunc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Marcez her yarista millete carpa vura yaris yapiyor ceza almiyor.
    Marc Marquez moto2'nin ve repsol'un resmen gözbebeği. Yarış kazası deyip geçiyorlar. 1-2 hadisede de ceza almışlığı var.

    Alıntı Aytunc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Foret son yarista en az uc kere pist disina cikti diskalife olmasi gerekliydi, pist disina cikmak kurallara göre yaris disi kalmak demektir ama ceza almadi.
    Bunun olması için piste geri dönerken avantaj kazanması gerekir. Hepsinde geriye düştü Foret , bir nevi kendisini cezalandırdı.
    Alıntı Aytunc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rossi Biaggiye yumruk atti ceza almadi.
    Bu olay pist dışında oldu yanlış hatırlamıyorsam. Yarış esnasında yapsaydı %100 ceza alırdı.
    Alıntı Aytunc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    capirossi kaybettigi sampiyonlugu kurtarmak icin rakibine bilerek carpip dusurunce dunya sampiyonu oldu ve kimse buna ceza kesmedi ama tek kendi takimi Capirossiyi takimdan atti ve aciklamalarinda biz boyle sampiyon olmak istemiyoruz dedi ama komserler ceza kesmedi.
    Her ne kadar schumacher'in şampiyonluk için rakiplerinin üzerine kırmasından farksız olsa da yarış kazası denip geçiştirilebilecek bir olay. Geçiştirilmeli demiyorum, ancak geçiştirmek için bahane mevcut. Ve tabii ki işbirliği yapacak yarış hakemleri de.

    Gelelim Kenan'ın bu yarıştaki yaptığı hadiseye. Bir kere yarış kazası (race incident) değil bu bir. Pist içinde,yarış esnasında bu iki. Rakibe doğru kafayla yapılan kasten bir hareket var, + üzerine doğru kırıyor. Çok açık rakibi korkutmak niyetiyle yapılmış bir hareket. Yukarda verilen örneklerin hiç birinde rakibe pist içinde yarış esnasında yumruk tekme kafa atma vs. gibi bir girişim yok. Olsa idi onlar da ceza almadan yırtamazlardı.

    Burada kendi aramızda biz bizeyiz tabii ki gerçeği söyleyeceğiz önce. Kenan'ın arkasından gelecek pilotlar bu hareketlerini değil, hızını hırsını profesyonelliğini örnek almalı Kenan'ın. Bunları da düşünmek gerek. Yoksa yurt dışındaki forumlarda yok Kenan yasaklansın yok lisansı alınsın diyen holiganlar da var ama onlara gereken cevabı veriyoruz. Burada Kenan'ı eleştirmemizin ana sebebi bir daha kendisini zor duruma sokup ceza almaması. Farzedinki Foret kameraların çekmediği anda gelip Kenan'a tekme atmış olsun. Kanıt yoksa ve Kenan kameraların çektiği bir anda tepki verirken yakalanırsa %100 suçlu duruma düşmüş olur.
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

  8. #28

    Üyelik
    02 Şubat 2007
    Şehir
    Almanya
    Motosikleti
    Honda CBR1000RR
    Stoner seedingte adamin sirtina yumruk atti peki cezasi ne oldu ?

    gec bunlari dostum ceza adamina göre veriliyor !
    Eger bunlarida görmüyorsan sana ne diyecegimi bilemiyorum.
    Pain bunu beğendi.

  9. #29
    Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mart 2006
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Tabii ki görüyoruz görmüyor değiliz. Yukarda sayılan yarışçıları kollayacak hakemler komiserler mevcuttu. Peki Kenan'ı kim kollayacak ? Kenan böyle bir lüksünün olmadığından haberdar değil mi ?

    İşin bir diğer boyutu da Kenan'ın böyle birşey yapmaya ihtiyacı olup olmadığı. Kesinlikle yoktu. Kenan'ı destekleyeceğiz derken gerçeklere de gözlerimizi yummayacağız. 250 km/s + bir hızda rakiple temas var. Gidonları birbirine geçse ne olur siz benden çok daha iyi bilirsiniz.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:35 ----------

    youtube.com/watch?v=trde-7gUX7c

    Lascorz Kenan'a dirsekle vuruyor ceza yok.

    Kenan şunu anlamalı: Böyle hareketlerin kendisine faydası yok. Ceza aldı, bir daha görülürse bu sefer daha büyük ceza alacak. Kendisine zarar gelmesin şampiyon olsun istiyoruz biz. Bu kadar dil dökmemiz de bundandır.
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

  10. #30

    Üyelik
    02 Şubat 2007
    Şehir
    Almanya
    Motosikleti
    Honda CBR1000RR
    Alıntı Shrieker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tabii ki görüyoruz görmüyor değiliz. Yukarda sayılan yarışçıları kollayacak hakemler komiserler mevcuttu.
    İste beni de üzen bu ya. Hem elalemin yaptigi hatalari komserler tarafindan örtüldügünü acik acik yaziyorsun sonra yabanci yariscilari savunuyorsun ama haksiz yere kazandigi yaristan edilen hem tanidigin hemde vatandasin olan kisi savunmuyor hatta sucluyorsun.

    Enteresan dogrusu.


    Sana iyi geceler

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:58 ----------

    Bir fikra geldi aklima,

    Adamin biri cehenneme gelmis orada 4 kazan varmis ve 3 kazanin önünde bekciler varmis oradan
    Cikmaya calisan adamlari tekrar kaynar suya atiyorlarmis.
    Dördüncü kazanda bekci yokmus ama disari cikmaya calisirken tekrar kaynar suya düsen adamlar gozukuyormus.

    Cehenneme gelen adam sormus "neden her kazanin önünde bekci var da birinde yok" diye

    Bekcilerden biri su cevabi vermis.
    " ilk üc kazanda Amerikalilar , İngilizler ve Almanlar var kacmaya calisyorlar engelliyoruz,
    Dördüncü kazanda da Türkler var onlar kendi kendilerini kaynar suya cekiyor zaten bekciye gerek yok" demis !!!!

  11. #31
    sapo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Eylül 2010
    Şehir
    ŞİLİ CUMHURİYETİ
    Motosikleti
    250 LIK BISEY
    hic kimse birbirini anlamamis kenani elestiren arkadaslar kotulemiyor kenan i..diger gavur pilotlar kendileri gibi gavur olan hakemler tarafindan korunup gozetiliyor .kenanin gavur olmamasi yaptigi en ufak hatanin bile ceza ile sonuclanmasini sagliyor..millet de diyorki kenan boyle yaparsan sen kaybedersin cunki tutacak dalin yok.motorunu sur yarisini yap kimseyle polemige girme kimseyle dovusme ki yoktan yere bu firsat duskunu gavurlarin kucagina oturma diyorlar .olay bundan ibaret ...
    ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR

  12. #32
    Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mart 2006
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Alıntı sapo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hic kimse birbirini anlamamis kenani elestiren arkadaslar kotulemiyor kenan i..diger gavur pilotlar kendileri gibi gavur olan hakemler tarafindan korunup gozetiliyor .kenanin gavur olmamasi yaptigi en ufak hatanin bile ceza ile sonuclanmasini sagliyor..millet de diyorki kenan boyle yaparsan sen kaybedersin cunki tutacak dalin yok.motorunu sur yarisini yap kimseyle polemige girme kimseyle dovusme ki yoktan yere bu firsat duskunu gavurlarin kucagina oturma diyorlar .olay bundan ibaret ...
    Evet anlatmak istediğim tam olarak budur. Bir anlayan çıkmış bana yeter de artar.


    Alıntı Aytunc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Enteresan dogrusu.
    Asıl enterasan olan ne biliyor musun abi, zamanında Kenan'a böyle şeyleri yapmaması için telkinde bulunmuş olsaydın Kenan bu yarışta 11 değil belki de 25 puan alacaktı. Durduk yere günahını almayayım belki de söylemiştin.
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

  13. #33
    GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Haziran 2006
    Şehir
    Moskova / İstanbul / Kiev
    Kenan Sofuoğlu çok büyük bir hata yapmış. Daha kötü bir ceza gelebilir. Savunmasını merak etmekteyim.
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

  14. #34
    BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Şubat 2006
    Sevilen, ülkesi için yarışan Kenan'ı eleştiremeyen, yüzüme tükürse yarabbi şükür derim zihniyetindekilere tahammül edemiyorum! Bu fanatikler sadece motor sporlarında değil, siyasette, kültürde, diğer spor dallarında aynı sabit fikirliliği aynı cahilliği sergiledikleri için gelişmenin önünü tıkıyorlar.

    Şunu unutmayın bir insanı yapıcı, iyi niyetli eleştiri geliştirir, gözü kapalı fanatiklik sadece geriletir!
    Syanur bunu beğendi.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

  15. #35

    Üyelik
    16 Mart 2011
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Triumph Street Triple
    Yazacak çok şey aklıma geliyor ama başka bir spordan başka bir örnek vereceğim; belkide tek ortak noktaları var. neyse lafı uzatmayayım 2006 dünya kupası final maçı, italya ile fransa oynuyor ve zidane ın son maçı futbolu bırakıyor bu maçtan sonra. uzatmaların sonunda bir materazzi yerde kıvranırken geliyor kameralara sonra hakemler kendi aralarında konuşuyorlar ve birden Zidane'a unicef elçisi ülkesini ve futbolu heryerde en iyi temsil etmiş insana direk kırmızı kart hemde son maçın son dakikasında. Belkide son maçında dünya kupasını görecek az sonra kullanılacak penaltı atışlarından sonra.sonra bir bakıyoruz ki tekrarlara durup duruken kafa atmış materazziye. Sonrada dünya kupasının yanından geçip soyunma odasına giderken görüyoruz. Son maçının son dakikasında belkide son kupasını kaldıracakken niye bunu yapmış olabilir ki. ama hakemde cezasını kesmiş. Bu olay hakkında hiç yorum yapmıyor zidane onca şaşalı ve başarılı futbol hayatının böyle sonlandırması belkide böyle hatırlanacak olsada. Sonradan anşlaşılıyor ki materazzi ana avrat düz gitmiş ve zidaneda kafayı çıkarmış. Ama değişen bir şey yok. Çok sonra bu durumla ilgili bir yorum duydum, "ZİDANE'IN YAŞADIĞI BÖLGEDEN hARİKA BİR FUTBOLCU ÇIKARABİLİRSİNİZ AMA ZİDANE'IN İÇİNDEN O SEMTİ YAŞAM TARZINI ÇIKARTAMAZSINIZ" Kenan içinde durum çok benzer. yaşadığımız trafik ortamında birbirine yol vermedi diye silah çıkarığ birbirini öldürenlerin olduğu bir ülkede yaşıyoruz bu yüzden Kenanın bu hareketi yapması içgüdüsel, bunu yaptığı için ne kötü biri oldu nede kötü bir yarışçı, hata yaptı ve cezasını çekecek hata yaptığınız zaman başkalarıda yapıyor onlara neden ceza vermiyorsunuz diyemezsiniz siz hata yapmışsanız cezasını çekersiniz hata yapmadığınızda bunları seslendirebileirsiniz ancak.
    Shrieker bunu beğendi.

  16. #36
    kemboo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Nisan 2012
    Şehir
    İzmir/Bornova-Muğla/Dalaman
    Motosikleti
    ybr>wolf>mt-07>xmax>inazuma>tenere660
    Dünya şampiyonu kenan sofuoğlu yaptıysa bir sebebi vardır diyorum.
    Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler

  17. #37
    mczaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Şubat 2005
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    henüz yok.
    Alıntı Shrieker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tabii ki görüyoruz görmüyor değiliz. Yukarda sayılan yarışçıları kollayacak hakemler komiserler mevcuttu. Peki Kenan'ı kim kollayacak ? Kenan böyle bir lüksünün olmadığından haberdar değil mi ?

    İşin bir diğer boyutu da Kenan'ın böyle birşey yapmaya ihtiyacı olup olmadığı. Kesinlikle yoktu. Kenan'ı destekleyeceğiz derken gerçeklere de gözlerimizi yummayacağız. 250 km/s + bir hızda rakiple temas var. Gidonları birbirine geçse ne olur siz benden çok daha iyi bilirsiniz.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:35 ----------

    youtube.com/watch?v=trde-7gUX7c

    Lascorz Kenan'a dirsekle vuruyor ceza yok.

    Kenan şunu anlamalı: Böyle hareketlerin kendisine faydası yok. Ceza aldı, bir daha görülürse bu sefer daha büyük ceza alacak. Kendisine zarar gelmesin şampiyon olsun istiyoruz biz. Bu kadar dil dökmemiz de bundandır.

    Oradaki Psikolojisini sadece Kenan biliyor biz sadece varsayımlar da bulunabiliriz kendisine sormak lazım .

    Genel olarak tabiki olmaması gereken birşey birdaha aynı hatayı Oradaki olumsuzluklara rağmen yapmamalı ,

    Benim özel fikrim ise ;Ne yaparsa yapsın sonuna kadar destek verilmeli Kenan S. de bir insan hatalarımızla başarılarımızla desteğimiz kesilmemeli.
    3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi

  18. #38
    Reşit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ocak 2009
    3 sıra düşme cezası verildiğinde 3 sıra arkaya geçip, daha sonra 1. liğe gelseydi 1. mi olacaktı?

  19. #39
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

    Üyelik
    09 Nisan 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    '78 Honda XL50, T1, '68 Simson Schwalbe, '91 Honda
    İç yüzünü bilmiyoruz.

    Yargıya varmayın, yargılamayın, sonra yargılanmayın.

    Slmlr
    Brkn

  20. #40

    Üyelik
    01 Eylül 2008
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Kawa ZX636
    Alıntı Carl Gustav adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İç yüzünü bilmiyoruz.

    Yargıya varmayın, yargılamayın, sonra yargılanmayın.

    Slmlr
    Brkn
    Fakat buradaki arkadaşlarımız Kenan'ın neden böyle bir hareket yaptığını düşünmeden direk yerden yere vuruyor.Sözde Kenan'ın iyiliğini düşünüyorlarmış.Biz Kenan'ın yaptığı hareket doğru demiyoruz önce bunu bi anlayın.Kenan zaten olanların farkındadır her yarışa agresiflik yapıcam diye çıkmıyor , elinden geleni yapıyor.Kalkmış burada herkez Kenan'a akıl dağıtıyor.Size şaka gibi geliyor heralde bu adam Dünya Şampiyonu Neyi nasıl yapacağını sizden daha iyi bilir köstek olacağınıza destek olun .


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)