Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Telefon Tutacağı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    14 Nisan 2016
    Şehir
    Karşıyaka
    Motosikleti
    HD Sportster 883R
    Vibrasyon tutucudan çok motosiklet ile ilgili oluyor. Dayanıklılık konusunda Link2'de verdiğim ürün benim denediklerim içerisinde en dayanıklısı. 3.yılı oldu. (önceden haftanın her günü bisiklette kullanıyordum)

    Metal malzemeden yerli üretim olan ürünü ben de beğendim. Fiyat farkı bu kadar yüksek olmasa kesinlikle ben de düşünürdüm ancak aradaki fiyat farkı bana biraz fazla geldi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    15 Nisan 2012
    Şehir
    Üsküdar
    Motosikleti
    Yamaha Tenere XT660ZA
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle emek ve zaman harcayıp güncel bir ürün ortaya çıkarmış olmanızdan ötürü naçizane tebrik ederim.
    İlanı inceledim, ancak motosiklet üzerinde montajlı halinin fotoğrafları anlaşılabilir gelmedi bana.
    Yani sanki son kullanıcıya yönelik değil de endüstriyel bişeymiş gibi.
    Sanırım foto açılarından ve yakınlığından kaynaklı.
    Ben daha önce çin menşeli bazı tutucular kullandım, en sonunucusunu istanbulda hasanpaşadan bir dükkandan aldım. Ankaraya gelene kadar sorun yoktu. Ankara'da şehir içinde yola çıkmadan önce (Allah'tan)aynaya bağlantı ayağından kırıldı gitti. Eğer yolda olsaydı bilmem kaç liralık telefon zayi olacaktı.
    Bugüne kadar Ram Mount kadar sağlam tutucu görmedim, bence harika bir ürün ama inanılmaz pahalı. şu an ona bütçe ayırabilirim ama açıkçası 350 tl gibi rakam vermeye içim elvermiyor.
    Sizin ürününüzü alıp kullanmak isterim ama görüntüden emin olamadım. Sağlamlık kadar şık görünmesi de açıkçası tercih sebebi.
    Mümkünse buradan motor üzerinde üzerinde telefon varken ve yokken çekilen fotolar paylaşırsanız sanırım benim gibi tereddütte olan arkadaşlar için faydalı olacaktır.
    Haklısınız üstad, fotoğraflar biraz yetersiz olmuş. Daha detaylı fotoğrafları buraya yükleyeceğim. Haber veririm mutlaka.

  3. #23
    Quad87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Eylül 2016
    Şehir
    Kayseri
    Motosikleti
    MT-07 Umuyor..
    Bu ara bu tutacak mevzunu kurcalıyordum ve bu konuyu buldum. Yenisini açmaktan iyidir deyip buradan sorayım. Günümüz dolar ve euro kurları nedeniyle telefon tutucuların "kaliteli" denenleri 300 tl üzerinde. Bu ücreti sadece telefon tutucuya vermek mantıklı gelmedi bana.. https://urun.n11.com/canta/tex-627-m...sli-P105898338
    Daha ucuza -eğer yanılmıyorsam- hem çanta hemde tutuyu alabiliyorum. Motosikletim şu anda regal raptor cruiser ama tecrübe edindikten sonra naked tarzına geçmek niyetindeyim. Dolayısıyla bu depo üstü çanta fikri crusier için uyar mı? Yoksa hiç çantaya bulaşma ve minimum 50 tl verip bir tutucu al mı dersiniz? Fikir beyan eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

    Not: Forum içi aramada benzer konular olsa da güncel olmayışları ve link ve fiyatlarının artık geçersiz olduğu içi yinelemem gerekti. Varsa güncel konusu affola.

  4. #24

    Üyelik
    29 Kasım 2016
    Şehir
    ANGARA
    Motosikleti
    SYM JET 14
    bende 150 nsim de telefon tutucu kullanıyordum demiri ve telefon tutucusu var elimde demir hariç

    https://tr.letgo.com/tr/i/telefon-kilifi_65dc3198-15e2-4f37-922b-c3af0060b1d5 letgo da satıyorum

  5. #25
    Quad87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Eylül 2016
    Şehir
    Kayseri
    Motosikleti
    MT-07 Umuyor..
    Yorumlar için teşekkürler @Albion ve @smtpulsar150. Telefon tutucu olarak yerli yapım ürün olması güzel fakat ürünün telefonu tutuş şekli gereği ben açık yapıda olanlara pek güvenemiyorum. Alırsam tercihim kapalı olanlardan olacak.

    İnternette küçük bir araştırma yaptım ve şöyle: https://urun.gittigidiyor.com/cep-te...eden-333952794 gibi ürünlere denk geldim. Fiyat konusunda daha da uygun..

    Çanta fikri ile ilgili de merakla bekliyorum yanıtlarınız. Tekrar teşekkürler.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)