Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

MT Camiası Bir El Atar Mı?(Yazılarınızla Motosiklet Aşkıma Yardım Edin. Lütfen)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    35emre35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2011
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    crf250 L
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yengemiz sukretsinki once onunla tamismissin :p
    acayüp, bende aynı yaşta ve bekarım. aynen senin gbi düşünüyorum

    bende sevgili eşinizin okuması için 1-2 kelam edeyim, arkadaşlar gibi benimde çorbada tuzum olsun. 2005 senesinde ilk motorumu aldığımdan 1sene sonra eski nişanlımla tanıştım. başlarda o da motora karşıydı, binmeye korkuyordu. biryerde buluşmaya gittiğim zaman motoru park eder yaya olarak gezer dolaşır, sonrasında ben motorla o otobüsle dönerdi eve. daha sonra benim tatlı tatlı ısrarlarıma dayanamayarak cafeye oraya buraya şehir içi kısa mesafelere gitmeye başladık. çok nadirde olsa motosiklet gruplarının toplantılarına gezilerine gittik, buradaki kişilerin kız arkadaşları, eşleriyle tanıştı sohbet etti, yavaş yavaş motosiklet olayına ısınmaya başladı. çok geçmeden biz uzun mesafeli gezilere urla, çeşme, foça gibi sayfiye yerlerine günü birlik gezilere hatta kamplar yapmaya başladık. kış gelip çattığında soğuklar yağmurlar başladığında, 2-3gün süren yağmurlar olduğunda beni arar "şu yağmur bir dinsede kısada olsa biraz turlasak" derdi. işte motorsiklet aşkı böyle birşeydir, birkere o seleye oturmakla damarlarınızda dolaşmaya başlar bu aşk. çünkü aşık olmak için onlarca sebep vardır; keyiflidir rüzgarın dağın çimenin ağacın çiçeğin yağmurun kokusunu alırsınız sürerken, ekonomiktir, park sorunu yoktur, trafik sorunu yoktur, en uzak mesafeden bahsederken bile "haa şurasımı?" hadi gidip gelelim demeye başlar insan, km ifadesi anlamını yiyirmiş heryer artık sizin için "şurası" olmaya başlamıştır vs. daha birçok sebep sıralanabilir. velhasıl kelam, söylendiği gibi motor gerçekten keyif ve özgürlüktür.
    NOT: nişanlımla ayrılma sebebimizin motosiklet ile uzaktan yakından alakası yoktur yenge
    karapara ve overcloud bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    !Lk£® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Eylül 2007
    Şehir
    Ankara/Altındağ
    Motosikleti
    YZF R25
    2-3 yıl önceki halim gibisin hocam.
    ilk motorumu aile fertlerinin ortaklaşa desteklemesi ile almıştım.
    (dede+aile..mondi 151rs)
    Evet biliyorum çok çılgıncaydı.Ama ben ailemin başını tam 2 yıl yemiştim.Motosiklet böyle birşey.
    Motorumu sattım 2 ay zor dayandım.İşe başlar başlamaz 4 maaşımı cbr125 e yatırdım.Motosiklet üstüne oturanlar için hastalıktır.

    Sayın yenge hanım, eşinizin hayallerine kavuşmasına "bence" izin verin.O duyguyu ben çok tattım 21 yaşında olmama rağmen.Evet kardeşim, senin dediğin gibi insan kendi çocuğuna bakıyormuş gibi bakıyor bazen motosikletin arkasından.Hakikaten böyledir.

    Bırakın eşiniz hayallerine kavuşsun, sizde binin.Mükemmel bir duygudur emin olun.

    MOTOSİKLET SADECE TEHLİKE DEĞİLDİR

    Saygılar, sevgiler.
    karapara bunu beğendi.
    Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
    Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
    Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km

  3. #23

    Üyelik
    07 Ağustos 2011
    Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    Destekleriniz ve samimi katkılarınız için teşekkür eder, devamını beklerim. Buradaki herhangir mesaj bile ikna için yeterli, MT ailesi beni benden daha iyi ifade ediyorsunuz inanın..
    FELON '' Fuarda başka çiftleride görmesi iyi fikir''
    SPARTACUS '' Nişanlına bu sayfayı okut, oda bende senin yansımanı görüp feryadım(N)ı anlasın''
    SAMAETAGİR'' O dünya güzeli kızın(Allah Bağışlasın) motosiklet üzerindeki resmi herşeyi anlatıyor aslında''
    HARBİTÜRK '' Eğitim+Koruma+Bilinçli Sürüş olmadan binmek yok''
    YASHUKAWA'' Arkasında sevgi,iyi niyet ve şefkat duygusu olsa dahi bencillik iyi değil.Empati şart haklısın''
    YÜCEL123'' 19 yaşındaki senin gibi DUYARLI kardeşlerimden öğrenecek çok şeyim var. Akıl yaşta değil baştadır.''
    TARKAN1981 '' Süper tespitler. Samimiyetiniz inanın okurken içime işledi''
    ERRO '' Belli ki sen yırtmışssın ''
    ACAYÜP '' 60 yaşındaki bildiğim ninenim ELLERİNDEN ÖPERİM''
    ADEM80'' Darısı başıma, bende bu nedenle dayak yemek istiyorum ''
    BlackBARON''19 yaşında bu bilinç, sizler pırlantasınız''
    GHOSTCORC'' Düşünsenize oturuyorunuz ve dünya ayaklarınızın altından kayıyor ... ne güzel bir ifade''
    YÜREKÇE '' Onun bedeni yanınızda olsada ruhu artık sizinle değil farkında değil misiniz?...süper.. Empati yapmak lazım bencede''
    OZRACE ''Katılıyorum...agzına sağlık''
    35EMRE35'' Sizde çorbaya LEZZET kattınız. KM İFADESİ ANLAMINI YİTİRMİŞ HERYER SİZİN İÇİN ''şurası'' OLMAYA BAŞLAMIŞTIR.'' Süper bir ifade....
    İLKE '' Emin ol o MÜKEMMEL duyguyu yaşayacağım...''

    Vaktinizi ayırıp destek mesajı yazıyorsunuz tanımadığınız bir kişi için tanımadığınız bir kişiye hitaben....SİZLER SÜPERSİNİZ...
    35emre35 ve BlackBaron bunu beğendiler.

  4. #24
    overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Mayıs 2010
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    Alıntı karapara adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili MT Dostları,
    BURAYA yazdıklarınızı eşime okutacağım. LÜTFEN BİR DESTEK ATIN. 25 YILLIK özlemime son verin.

    Allah'a şükürler olsun mutlu,mesut ve huzurlu bir evliliğim var. Ben ilkokul 5-ortaokul 3 arasında vitessiz motosiklet kullanmış, sonra motosiklet aşkını üniversiteyi bitirdikten sonra kavuşmak için ertelemek zorunda kaldım(maddiyat yok,hem üniversiteye git, hem de çalış durumu). Okul yıllarında ise her motosiklet gördüğümde, yavrusundan ayrılmış parmaklıklar arkasındaki annenin çoçuğu uzaktan gözleriyle sevmesi, çoçuğunu hayalinde kucaklaması,bağrına basması, içinin içine sığmaması gibi bende her gördüğüm motosikleti kullandım,sürdüm,yıkadım,sevdim,bağrıma bastım hayallerimde... (Hayalimde kafada kask yoktu ama ) Üniversite bitti ve benim motosiklet sevdamı bilen şu an ki eşimle, ondan izin almadan motosiklete binmeyeceğimi belirterek tam 17 yıl önce evlendik. (Nasılsa ben onu ilerde ikna ederim ve motosiklet alırım. ). Tam 17 yıl oldu hala ikna edemedim...

    Geçen yaz sonunda korumalar,kurs,eğitim almak şartlarıyla eşimi ikna ettim(ZANNETMİŞİM) , MT camiasını okumaya ve takip etmeye başladım. MT'den süper şeyler öğrendim. Motosiklet alma konusunuda 1 MART 2012 fuarına eşimle gideceğimiz fuara erteledim. Dün akşam ki eşimle aramızda geçen konuşmalar
    Ben-Bu arada motosiklet fuarı için gidiş geliş,bilet,yer ve gezi organizasyonunu yapıyorum.
    -Tabi yap gidelim gidelim......... Sen çok istiyorsun gitmeyi.
    Ben-Evet ya çok heyecanlıyım,17 yıl sonra ikinci AŞKIMA kavuşacağım. Motosiklet alacağım....
    - .....
    Ben-Motosiklet, korumalar hem bana hem sana ...
    - (Ağlamalar başladı.Bundan sonraki konuşmalar ağlayarak) Motosiklet AL AL tabi , ama ben senin motosikletle trafiğe çıkmanı istemiyorum. Ühü ühü ühü..
    Ben -Motosiklet aldıktan sonra hemen trafiğe çıkmayacağım canım, zaten sen beni eğitim alırkende izleyeceksin zaten merak etme??
    -(yine ağlıyor) Ben MT'de koruma ekipmanları araştırırken çok korktum (Burada salaklık bende eşime MT'ye gir korumaları araştır dedim ), motosiklet AL ama binmeni istemiyorum??
    Ben-Neyse bu konuyu sonra konuşalım zira sen duygusala bağladın yine. Gözüm açık mı ölmemi istiyorsun anlamadım ki??

    SEVGİLİ MT DOSTLARI eşim korumaları vs. bu forumda araştırırken okuduğu sizlerin çok haklı uyarılarından tırsmış?Bence bu site süper ve çok faydalı) Bana motosiklet al, ama trafikte binme ŞAKASINI yapıyor? LÜTFEN buraya içinizden gelen cümleleri yazın bunların hepsini eşime okutacağım.. Ben ikna edemiyorum ? Son çare sizlersiniz ??? Sizler onu ikna edersiniz. (Sizler aşığına kavuşmuş maşuklar, benimde aşkıma kavuşmama yardım edin)
    Hocam, benim cevabım hem sana hemde yengemize olacak.

    Birincisi zorla güzellik olmaz. Sen her ne kadar sürekli istesen de 17 yıl boyunca saygı değer eşin motosikletten endişe ettiği için bunu bir şekilde sana sürekli erteletmiş.

    Motora iki kişi bineceksiniz, biri tedirgin iken sağlıklı bir sürüş olmaz. ikinizin de aklı ve zihni temiz olmalı. Gerginlikten ve stresten uzak rahat bir şekilde motosiklete binilmeli. Bu yüzden önce şuna karar vermelisiniz, motora iki kişi binebilecek misiniz, ya da saygı değer eşiniz motora tek başına binmene razı olacak mı?

    Sevgili Yenge;

    Motosikleti biz zehire benzetiriz. Bu zehiri bir kere aldınmı bir daha bırakamazsın ve inan ki bir yere motosiklet ile gitmek otomobille gitmekten çok daha farklı ve eğlenceli. Bunun tadı başka hiçbir şeyde yok. Gerekli tedbir ve eğitimleri aldıktan sonra korkacak bir şey yok. Motosiklet ile uzun yola gitmek, motosikleti şehir içinde kullanmaktan çok daha kolay, rahat ve keyifli.

    Benim önerim, motosiklet almadan önce (varsa) artçı ile birlikte eğitim veren bir kuruma gidip birlikte eğitim aldıktan sonra bu işe yatırım yapmanız olacaktır.

    Motosikleti süren kişinin yeteneği kadar artçının sürücü ile olan uyumu da çok önemli. Biri aksar ise diğeri de aksar.
    karapara bunu beğendi.
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

  5. #25

    Üyelik
    05 Kasım 2011
    Şehir
    şehirsiz
    yengeyi bir tatlı viraja götür sonra birazda yat yenge bir daha iniyorsa bende bu işi bilmiyorum tabi eğitimli olduğunu düşünüyorum eğitim derken tecrübe
    karapara bunu beğendi.

  6. #26
    tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Şubat 2009
    bu iş yazıyla olmaz motorlu 4-5 arkadaş ayarlayıp bir gezi düzenle çevrende veya bu site aracılığıyla eşini bir çay bağçesine götür tesadüfmüş gibi geziye sizide götürsünler bol ağaçlı virajlı ormanlık sakin yerlerde düşük hızla gezip bir piknik yapın hep beraber kendisi hadi alalım demesse ben bu işi hiç bilmiyorum demekki
    karapara bunu beğendi.

  7. #27

    Üyelik
    11 Ekim 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Asya Pars 250
    Yaşım 40 ve ilk motosikletimle müşerref olalı bir kaç ay oldu. Eşime hep derdim ; motosiklet sahibi olmadan ölürsem gözüm açık giderim diye. Nasip kısmet oldu aldık hayırlısı ile. Şimdilerde ise eşim beni ne zaman bindireceksin diye sitem ediyor Bende ona kendimi ne zaman hazır hissedersem o zaman diyorum. Anlayacağınız ben şanslıyım demek ki
    karapara ve furkanmg bunu beğendiler.
    [B]İnsanlar Nasıl Konuşulması Gerektiğinin Dersini Alırlar Ama En Büyük İlim, Nasıl Ve Ne Zaman Susulması Gerektiğini Bilmektir (Tolstoy)[/B]

  8. #28
    tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Şubat 2009
    Alıntı rapidhacker5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yengeyi bir tatlı viraja götür sonra birazda yat yenge bir daha iniyorsa bende bu işi bilmiyorum tabi eğitimli olduğunu düşünüyorum eğitim derken tecrübe

    ben yazmadan bir kaç dakika önce yazmışın allah iyiliğini versin aynısını ben yazmışım ep gene motorcu beya
    karapara bunu beğendi.

  9. #29
    bugay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Kasım 2009
    Şehir
    istanbul
    http://www.motosiklet.net/forum/etki...-10-300km.html

    Bu ve buna benzer gezi yazılarını da eşinizle birlikte inceleyebilirsiniz, faydası olacaktır
    karapara bunu beğendi.

  10. #30
    erkete - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Ekim 2011
    Şehir
    İst/pendik
    Motosikleti
    2012 Er6-n inşaallah....
    Merhabalar,Ben 26 yaşında yaklasık 4 senedir motorsiklet kullanmaya çalışan bir Ademoğluyum.Başta bütün sülalem motorsiklet almama karşı çıktı.bu aslına bakarsanız ruh meselesi.Korkmayın iyi eğitim ve sağlam ekipmalar sayesinde sonuçları minimize etmek mümkün.Sonuçta dinimizdeki kader inancında Doğum,Nikah,Ölüm kaçılınamaz kaderdir.Daha doğduğumuzda alnımıza yazılmıştır gerisi bizim elimizde.İyi düşünün iyi olsun.....
    karapara bunu beğendi.
    Nefret ettiğimiz işlerde çalışıp,İhtiyacımız olmayan şeyler alıyoruz....

  11. #31
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    08 Aralık 2011
    Şehir
    KabrÎstanbuL
    Motosikleti
    uçuyor..
    ablacım selamlar..sen bu adamı sevmiyon mu? bak yazık eridi bitti yahu..motor hastalıktır..bildiğin hastalık..neden ağlıyorsun ki hem değer mi kendini de onu da üzdüğüne..hem o da insan bak hep istemiş hep beklemiş onun da bi şeyler istemeye hakkı yok mu? hiç mi hakkı yok yani ? bak içkisi yok, kumarı yok, eee gece hayati desen zaten hiç yok : ) ühühühü ben ağlıcam valla bizim hatun da sabah sabah tantana ediyor sen motorunu benden daha çok seviyorsun diye anlatamıyorum yav evet motorumu seviyorum ama bak seninle birlikteyım sen yanımdasin, o ise evin önünde dışarıda soğukta yatıyor? neden acaba diyesim geliyor korkumdan susuyorum : ) : ) sevgi ile kalın..
    35emre35 ve karapara bunu beğendiler.

  12. #32
    Ufuk İnkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Eylül 2011
    Şehir
    Bursa/Osmangazi
    Motosikleti
    Repsol 2006 / Cbr 125 R ( 2011 ) Hyosung Gt 250 R.
    şuan işteyim akşam eve gidince editlerim

  13. #33
    ellvis_78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Nisan 2009
    Şehir
    sivas
    Motosikleti
    honda cbf 150
    merhaba . 8 yasında falan babamın mobiletine onun yardımıyla gaza fırene gidon kontrolüne alıstım. 18 yasında bisiklet aldım 10 yıl kullandım ve sonunda motorsıklet almaya karar verdım
    e tabıkı sevdıklerimiz ve bizi sevenler aman ha sakın falan dedıler lakın bendekı motorsıklet aşkını bıtıremedıler once ehlıyet sonra koruma ve motor 2008 hazırandan beri ufak tefek vukuatlarımız oldu tabı 1tanesı benım ise 10 tanesı dıs kaynaklı ıdı
    kimler binmediki 77 lik ninemden 10 yasındaki yegenime kadar 30kişi falan olmustur
    ALLAHın bize bahsettigi saglıgımızı korumak için önlem almadıysak yürürken bıle ayagımız kayıp sakat kalabılırız korkumuzdan ucaga bınmeyelım o zaman ( havada daima kalan hiç bir uçak yoktur )
    bir baskasının kullandıgı aracada binmeyelım o zaman ( her araç kullanan sürücü - şöför degildir ) şahsen bır baskasının kullandıgı araca bındıgımınde aklıma gelır
    4 ay once kardeşim kendı kullandıgı 4*4 aracla 70 km hızla gıdrken onune kopek cıktı ve kaza yaptı netıcede iki kol kırık + kalcada kırık 4 ay cektı am bende beraber ( ambulansla eve getırdıgımızde komsular kaza yapanın benım oldugumu zannetmişler - iki tekerliyiz ya
    yormayın birbirinize sahip cıkın sevgınızede sevdiginiz ve mutlu hssettıren tutkularınıza
    neticede motorsıkle de bır araç ulasımda seyahatte rüzgarı hısstmek ıstedıgınızde birebirdir bana gore motorsiklet AT ın mekanık halı . bu arada altın elbıselı adamın motorsıklet kullanımı ile ilgili videolar cok yaralı olacaktır diye düşünüyorum esenlikler dilerim
    karapara bunu beğendi.

  14. #34

    Üyelik
    07 Nisan 2010
    Şehir
    İstanbul - Şişli
    Motosikleti
    Honda Shadow 750
    Yengecim hürmetler...
    Bir insana yapılan en büyük kötülük onun istekleri karşısında mani olmaktır..
    Hele ki uzun yıllar sabretmiş..Üstü örtülmüş bir istekse günahtır..
    İnsan bir bütündür..Bedeni gibi ruhunuda doyurmak mecburiyetindedir..
    Eğer kocanızı kaza geçirip başına birşey gelmesinden korkacak kadar seviyorsanız ona motor almasında mani olmayınız...
    Eminim oda sizi ve ailesini sevdiğinden başına bişi gelmesinden büyük ölçüde çekinecektir..

    Kişisel tespitim..
    Evli barklı adamlar daha üstruplu,daha uslu,kurallara daha itina eden sürücülerdir..Çünkü başlarına birşey gelmesinden her daim korkarlar...
    Bekar sürücüler biraz daha gözü pek..daha seri , daha korkusuzca motosiklet kullanırlar..
    (Lütfen bunun üstüne polemik başlatılmasın..Konumuz o değil )

    Gönlünüzü serin tutun..Gerekli ekipmanları ve eğitimi aldıktan sonra..Korkmayın derim ben..

    Hayırlı günler..
    karapara bunu beğendi.

  15. #35
    safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Mayıs 2011
    Şehir
    İstanbul
    motosiklet tutkunu her erkeğin aklında bir çok hayaller vardır. Ve aslında bu hayaller yanımızda eşimiz çoluğumuz çocuğumuz varken güzeldir tatlıdır yaşanılabilirdir. Kısacası (yenge abla sana bu kısım) bir erkek için siz olmadan motosiklet, motosiklet olmadan da hayaller gerçek olmaz.

    Bu hayallerden kısaca bahsedecek olursak:

    Düşünsenize eşinizle o ihtişamlı güneş vurduğunda parıl parıl parlayan motosikletinize bir gün atlamış ve ver elini akdeniz. Antalya, Alanya... Vs.. çekmişsiniz bi sahil kenarı koyun içine, mass mavi deniz karşınızda köpüre köpüre ayaklarınıza vuruyor. Eşinizle gün batımında çok güzel bir yemek yiyorsunuz sonrasında ise kamp ateşinde saatin kaç olduğunu düşünmeden uzun sohbetlere vakit ayırıyorsunuz. Ardından aynı çadırı birlikde paylaşıyor sabaha ise yeni yerlere gitmenin heyecanı ile uyanıyorsunuz. Belki bu kez karadeniz belki avrupa belkide orta asya bu tamamen size kalmış

    Başka bir hayalse
    Oğlunuz yada kızınız olmuş motosiklet için belli bir yaşa gelmiş ve babasıyla ufak bi gezintiye çıkmışlar. Sonrasında ilk defa çocuğunuz babasına motosiklete ilgi duyduğunu söylemiş. (babanın o anki mutluluğu paha biçilemez) boş bir araziye gidip çoğunuza ilk motosiklet alıştırmalarını yaptırmış. Eve geldiklerinde çocuğunuzun size nasıl heyecanlı ve umut dolu gözlerle anne biliyormusun bugün babam bana motosiklet kullanmayı öğrettiii dediğini hayal edin. Ne kadar hoş bir tablo değil mi? çocuğunuz büyümüş ve artık birşeyleri başarabilecek durumda.

    Başka bir hayale geçelim
    çocuklarınız büyüdü hatta evlendiler bile hepsi ufak birer motorcuyken bugün evli barklı yeni motorcular yetiştirmeye aday olan bireyler oldular. Eşinizle ve çocuklarınızda eşleriyle birlikde yatılı kalmalı geziler yaptığnızı akşamları kamp ateşinde çocuklarınızın gençlik ve bebeklik anılarını anlattığınızı, onları zamanında nerelerde kaybedip sonra tekrar bulduğunuzu ne haylazlıklar yaptığını sizin durumları nasıl kurtardığınızdan bahhsedin gülüp eğlenip sonra yan yana kurduğunuz çadırlarınıza çekildiğinizi hayal edin

    Ve en son hayal
    Artık enişte yaşlanmıştır. Sahilde bahçeli bir yazlık almıştır. çoluk çocuk torun torba bir tatil geçirmekdesiniz. Eşiniz torunlarınada motosiklet kullanmayı öğrettiği hatta bazılarıyla sahilde tur attığı için okadar mutlu okadar mesut ki hayatının son deminde bir insan ancak okadar mutlu olur. Akşamına bahçede mangal yapmışsınız, torunlar bir yandan koşuştururken bir yandan da dışarıya genişçe tüm ailenin sığacağı masayı yerleştirme telaşesi var. Ve tüm ailenin hep bir arada mutlu huzurlu ve sağlıklı olduğu ve ölmeden hemen her erkek motosikletçinin görmek istediği tablo budur

    Belki enişte size buzamana kadar bu hayallerinden bahsetmedi heyecanı kaçmasın diye. Ama bence önceden hayal edip sonra hayalin gerçekleştiğini karşısına geçip izlemekden daha güzel ne olabilir ki?

    O nedenle siz ikna olmadan motosiklet, motosiklet olmadan hayaller gerçek olmaz diye en başında boşuna demedim

    İnşallah kısa sürede bu hayalleri gerçekleştirirsiniz allah hayırlı uzun ömürler versin bi yastıkda kocayın inşallah

    Not: her araç kullanıcısına bağlı olarak tehlikelidir. Misal bıçakda tehlikeli ama normal şartlarda kimse kendini doğramıyor.
    karapara bunu beğendi.

  16. #36
    zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ekim 2005
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Bu yazdigimi esiniz okumasa hani daha iyi olur Ama evlenmek motor surmekten daha zor bir sey, 17 Sene mutlu mesut yasayan ve bun becerebilen bir adam motoru parmaginda dondurur bence Yasam paylastikca guzeldir. Bazi seyleri tek tarafli dusunmemek lazim. Siz motorunuz ustunde daha mutlu bir erkek olacaksiniz.Bu mutluluk ta eninde sonunda esinize geri gelecek mutluluk olarak.
    FinalCUT, karapara ve iptaluyelik02 bunu beğendiler.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

  17. #37
    tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Şubat 2006
    Şehir
    Samsun
    Motosikleti
    Ducati 797
    motosikleti evlenmeden önce alacaktın
    seninle evlenen de bunu bilerek ve kabul ederek evlenirdi
    o zaman kolay olurdu

    diyemem ki her türlü güvenlik önlemini alsan da başına bir şey gelmez
    bir şey gelir de diyemem
    biz, kaderimizi bilemiyoruz
    hayat böyle bir şey işte
    ne olacak bilmiyoruz
    bu yüzden şöyle yaparsan hiç bir şey olmaz demek yanlış
    belli bir riski var bu işin, en güvenli durumlarda bile
    lakin o tehlikelerle karşılaşıp karşılaşmayacağımızı bilemeyiz
    bunları bilerek alacaksın motosikleti
    bunları bilerek kullanıyoruz bizler de
    alırsan, sağlam adımlarla gidecek, basamakları tek tek çıkacaksın ve elinden gelen tedbiri ardına koymayacaksın
    tedbir tevekkülün bir parçasıdır
    takdir Allah' ındır, bu da tevekkülün geri kalanıdır.
    karapara bunu beğendi.

  18. #38
    acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Nisan 2007
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    cawa
    Birde soyle bir nokta var.
    Esinize (sevgilinize) sunu yapma, makyaj yapma, bu etegi birdaha giyme, topuklu sana yakismiyor vs gibi bir cumle sarfederiz ve o gun biz erkeklere zehir olur. Fakat onlar motosiklet gibi ask ile bahsi gecen bir konuda bizim hemen kendiletine tabi olmamizi ve hatta motosiklet diye bir aracin hic icad edilmemis gibi davranmamizi beklerler.
    Bu haksizlik degilmi

    Yasasin halklarin ozgurlugu Keske onlar kadar kolay gozyasi dokebilsek ve bu yaslar onlarin gozyaslarinin bizi etkiledigi kadar onlari etkilese ( yenge burayi okumasin ) yani bir "B" planimizin olmayisindandir hep bu caresizligimiz :p
    karapara ve 35emre35 bunu beğendiler.

  19. #39
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ağustos 2006
    Şehir
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birde soyle bir nokta var.
    Esinize (sevgilinize) sunu yapma, makyaj yapma, bu etegi birdaha giyme, topuklu sana yakismiyor vs gibi bir cumle sarfederiz ve o gun biz erkeklere zehir olur. Fakat onlar motosiklet gibi ask ile bahsi gecen bir konuda bizim hemen kendiletine tabi olmamizi ve hatta motosiklet diye bir aracin hic icad edilmemis gibi davranmamizi beklerler.
    Bu haksizlik degilmi

    Yasasin halklarin ozgurlugu Keske onlar kadar kolay gozyasi dokebilsek ve bu yaslar onlarin gozyaslarinin bizi etkiledigi kadar onlari etkilese ( yenge burayi okumasin ) yani bir "B" planimizin olmayisindandir hep bu caresizligimiz :p
    sen öyle san, her türlü b,c,d vs vs her türlü planım var.
    motosikleti istemiyorsa tüm planlarım yani a haricindeki tüm planlarım onsuz olur.
    bu kadar kesin.
    ben özgürlüğümü yok etmek için evlenmedim.
    bir başkası için ise ""şartlı"""yaşamayı "artık" saçma buluyorum.
    çık al gel kardeşim, beğenmiyorsa binmesin, ve tercihi artık sen yapma yengem yapsın....

    bak gördün mü yengehanım, az önce senin tarafındaydım, şimdi yani az sonra motosikletime bnip rüzgarla dans ederek eve yolu uzatarak gidecem. neden? çünkü ben motosikletimleyken rehabilite görüyorum.. ;)
    karapara bunu beğendi.
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

  20. #40
    chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Ocak 2011
    Şehir
    D-100
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Motosiklet tehlikelimidir? HAYIR... Kullanan kişinin dediklerini uygulayan bir mekanik alettir siz ona yön verirsiniz durdurursunuz dödürürsünüz o sadece uygular. Anladığım kadarıyla eğitime açık bir insansınız önce ehliyetinizi (varmı bilmiyorum) daha sonra güvenli sürüş eğitimlerini ve gerekli koruma ekipmanlarınızı alarak tüm riskleri minimize ederek motor kullanmaya başlayabilirsiniz gayette sağlıklı olur. Aile bireylerinin korkması endişe etmesi çok normal çünkü her geçen gün motorla kaza yapıp hayatını kaybedenler oluyor ancak bunların büyük çoğunluğu koruma ekipmanı kullanmayan kişiler oluyor bu demek değilki koruma ekipmanlarını kullanana birşey olmaz tabiki olabilir ama kurtulma sakatlanma yüzdeniz azalır siz tedbirinizi aldıktan sonra gerisi Allaha kalmış yürürken de kafanıza birşeyler düşüp ölebilirsiniz evde fişi takarken elektrik çarpıpta ölebilirsiniz sırf bu yüzden yolda yürümekten yada otomobile binmekten uçağa binmekten vaz geçiyormuyuz hayır o yüzden önce güvenlik gerisi Allaha kalmış
    karapara bunu beğendi.
    Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)