TVS Apache pert :(

izmir Karşıyaka Girne bulvarındaki işyerimden öğleden sonra 16:00 – 16:15 sularında tvs apache’m ile okula giderken alaybeyin ordaki tersane cafe ışıklarında bekliyordum, yeşil ışık yandı ve yavaş bir sürat ile yoluma devam ettim. Sol şeritten giden şerefsiz çimento mixer sürücüsü sinyal vermeden, hızını kesmeden, hiçbir önlem almadan, adice, bir anda sağa şeritten tersanenin içene girmek için kamyonu sağa döndürdü. Ulan şerefsiz madem döneceksin bir aynana bak, bir kontrol et, bir şey yap it herif, bisiklet sürmüyoruz ya orda elbet farkedersin. Benim hızım 50 55 km civarlarındaydı sağ şeritten yavaş yavaş gidiyorum. Bu şerefsiz adam önüme kırınca kendimi kaldırıma atmaya çalıştım ama zaman biraz geçti. Çok şükür ki montum kaskım eldivenim vardı, sadece motosikletin araca çarptığı anı hatırlıyorum. Mixer çarptım ve o anda motorun bütün ön grenajı , amartisörleri , motoru paranparça olmuş. Ben o can havliyle kendimi sağdaki kaldırıma attım ve hayatta kalmamın en büyük nedenide buydu. Ancak tek hatam kaskın klipsini takmamam oldu, ilk darbeden sonra kask kafamda fırladı ve surat biraz kaldırımda sürüklendi, en son gözlerimi açtığımda çimlerde yuvarlanıyordum. Bir anda herkes etrafıma tplandı tabi ambulans çağrıldı hemen, ancak çarpan adam daha bir inip bakmıyor bile hayvan herif, ambulansa bindirdiler hastaneye geldik aldılar hemen acile beni doktorlar geldi, Allahtan bende çok büyük hasar yok kaş patlamış oraya dikiş atıldı, kafa arkadan patlamış oraya 3 dikiş atılmış, ama en kötü yeride sol bacak biraz ağrıyor ve diz kapağının oraya dikiş atıldı,:salut: biraz canım acıyor ama öyle tahamül edilemeyecek bir şey değil. 1 2 saat müşadede tuttuktan sonra eve saldılar beni yarın bir kaç kontrol için gidicem tekrardan hastahaneye umarım kalıcı bir rahatsızlığımolmaz. Allah benim gibi kaza yapan arkadaşlara acil şifalar versin, herkesin tekeri düz bassın. Zaman ayırıp okuduğunuz için şimdiden teşekkür ederim iyi geceler herkese. (daha rapor gelmedi ama motosikletim perte çıkıcak sanırım.) şu duruma ne yapmam gerektiği hakkında arkadaşlarımız beni bilgilendirirse hepinize minnettar kalırım.Bu kötü anımı sizlerle paylaşmak istedim Tekrardan Teşekkür Ederim.:king:

Gürkan TOSUN

kardeşim çok çok geçmiş olsun Allah korumuş. Allah daha beterinden korusun inşallah.

geçmiş olsun arkadaşım..kamyonucudan şikayetçi olmadın mı?hastane polisi ifade falan almadı mı?

Çok geçmiş olsun..Öküz Mixerler ve Kamyon Hanedanlarına ben 1-2 Metre uzak durmaya çalışıyorum mümkünse.Allah korusun altında kalmak var..Sinyal verdiğini bile hatta görsem asla sollamıyorum ondan kurtulayımda ne olursa olsun diyorum.Tekrar Geçmiş Olsun dizin sürüklendi o zaman baya dikiş attıklarına göre.Onlar aşı fln da vurmuşlardır.Ben düştüm asfalt zeminde sürüklendim her ihtimale karşı vurdular yinede.

Geçmiş olsun. Mal canın yongasıdır. Şuan kendinizi iyi hissediyorsanız düşün şikayet, sigorta ve motor peşine bence :pale:

buyuk gecmıs olsun gormezler hocam araba gormuyor mıxer hıc gormez sen kendını goster olmazsa hıııc yanasmamak en ıyısı

Çok geçmiş olsun.Çok ciddi bir şekilde yaralanmayarak sevindirdiniz bizi.Ayrıca bu kazadan ders çıkarmalısınızda.Bende aynı tür bir kazadan ucuz yırtmıştım.

çok geçmiş olsun, size çarpan öküz umarım cezasını çeker, insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı, bir de çimenler yerine yolları sulayacak şekilde fıskiyeleri ayarlayan öküzlere sinir oluyorum, onlara da birilerinin motorlar açısından durumu anlatması lazım ...

geçmiş olsun malesef sürücülerimiz çok bilinçsiz şikayetçi olsaydın o adamdan

Geçmiş olsun...

Ee mixer adam'dan şikayetçi olmadın mi? Gelişme-Sonuç??

Geçmiş olsun bundan sonra yapacağın mikser sürücüsünden davacı ve şikayetçi olmak ve motosikletin resimlerini çekip sigorta poliçen ve kazaraporu ve mikserin trafik sigorta poliçesi ile (kaza raporunu almaya trafik şubeye gittiğinde onunda fotokopisini iste orada olması gerekir) ile beraber hasarının ödenmesi için mikserin sigorta poliçesini kesen yere şahsen yada sigorta şirketine fax la başvurmak olacaktır..

vallahi arkadaşlar herkesin sorusunu cevaplamaya çalışayım

tetanoz aşısı vurdular.
yuruyecek durumda değilim pek ağrım sızım var ondan babam ilgileniyor kosturma işlerıyle.
mixerci hayvanınlada tutanakta hasarımın karşılanması durumunda şikayetç olmayacağımı bildirdim.
motor perte çıktı gibi.
yarınki raporlar kim haklı kim haksız söylücek ama içim rahat çünkü kendimi biliyorum benlik bir durum yok orda. alkol yol ehliyet var vize var sigorta var kask var herşey tam

gelişeleri hepberaber bekliyicez işte, hayırlısı..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cok gecmis olsun.

içim rahat haklıyım diyerek komik duruma düşme başıma gelenleri anlatsam bi yerlerinle gülersin...
takipçi ol masrafları almadan asla davandan vazgeçme...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar