Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2012) Trailer

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Nicolas Cage, babası ve kız arkadaşının hayatı karşılığında ruhunu şeytana satan, ancak bu değiş tokuş yüzünden geceleri lanetli bir ruha dönüşen motosikletçiyi oynadığı ”Ghost Rider” (Hayalet Sürücü) filminin ikincisi Ghost Rider: Spirit of Vengeance in trailerı yayınlandı.

Nicolas Cage, canlandırdığı ”Ghost Rider” filminin ikincisinin çekimleri için geçtiğimiz aylarda Türkiye’ye gelmişti.

[YT]ebCawfEnSWU#ws[/YT]

GHOST RIDER: SPIRIT OF VENGEANCE Trailer

Seyretmeye deger olacakmi bilmiyorum ama bizdeki bu iki teker meraki var oldukça tipis tipis gidip izleyecegimiz kesin gibi.
Aslinda üçüncüsûnü de çekeceklerdi.
Fakat ikinciyi Türkiye'de çekme talihsizligine düstûler.
Zavalli hayalet sürücû bûtün kötû adamlari yendi ama efendi efendi yolunda giderken, önce yagmur yûzûnden olusan heyelanin neden oldugu yol çôkmesi sonucu denize uçtu.
Neyseki kurtardilar.
Kapagi Istanbul'a atip oh kurtuldum diye sevinirken, bu sefer yol kenarinda çimleri sulama amaciyla konulan fakat yolu sulayan fiskiyeler sayesinda kayip bariyelerde can verdi.
Nur içinde yatsin.

bence bu film tam bir saçmalık iki güzel motor göreceğim diye gittim birincisine ve korkarım ikincisine de gideceğim tabi bu saçmalık olduğu gerçeğini ortadan kaldırmıyor...yapmazlar ki şöyle adam akıllı bir motosiklet filmi yıllardır easy rider izleriz ama hiç bıkmayız...

1. sevmedim ama motor merakı için izledim..2. yide sevmeyeceğim ama motosiklet için izleyeceğim....

niye yamaha kullanmışlar ki bu sefer. çizgi romana sadık kalsalarmış daha iyiymiş. her marvel uyarlaması iyi olmuyor maalesef.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben film izlerken tutkunu oldugum birsey icin izlemem.
Çünkü o filmi izlerken neyle karsilasacagimi bilmeden izlerim.
Dolayısıyla saçmalik olup olmadigini anlamak icin filmi izlemek gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar