Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Seyrantepe'de ölümle dans ve kötü sonuç ( video )

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #81

    Üyelik
    28 Ekim 2010
    Şehir
    antalya
    Motosikleti
    09YBR125, 08DYLAN
    kimse isteyerek kaza yapmaz. bu arkadaş güvenlik tedbirlerini almadan trafige açık alanda risk almış ve dengesini saglayamayarak düşmüştür. zaten videonun başında güvenlik şeridinden çıkarken tedirgin davranıyor çünkü trafik hızlı akıyor.

    herneyse ben geçmiş olsun allah acil sifalar versin diyorum. oh olsun diyenlerede kesinlikle katılmıyorum. bir insan hatalı olabilir ancak onun bir insan oldugunu görmezden gelecek kadar hatalı oldugunu düşünmüyorum.

    ufak motor büyük motor olayına katılmıyorum. bu arkadaş ful koruma ekipmanlarıyla kaza yapmış allahtan bişe olmamış. ama küçük makina ile yapılan bu tür hareketlerde genellikle sürücü kask bile takmıyor o nedenle dikkat çekip tepki topluyor.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #82
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    25 Şubat 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    cbf150,(bayan isimlerine inat) CaBBaR VT750 Shadow
    Yorumu bile haketmiyor.....
    Rahatsız bir arkadaş
    Başarmış olsa sanki 10 cm daha boyumu uzayacaktı?
    insanların bizlere önyargıyla yaklaşmasına bunlar nedeniyle okadarda kızmamalıyız.
    Geçmiş olsun

  3. #83
    erdibasak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Mart 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Henüz yok...
    Alıntı jack hammer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kimse isteyerek kaza yapmaz. ...
    oh olsun diyenlerede kesinlikle katılmıyorum. bir insan hatalı olabilir ancak onun bir insan oldugunu görmezden gelecek kadar hatalı oldugunu düşünmüyorum.
    Mesajınız çok güzel... Kimse isteyerek kaza yapmaz. Zaten isteyerek yapılsa kaza değil hata olurdu.

    Bu adam kaza yapmıyor arkadaşım, hata olduğunu bile bile bir eylem gerçekleştiriyor ve bu eylemin hem kendine hem etrafındaki insanlara zarar verebileceğini biliyor. Bunu bas bas bağırıyoruz her zaman. Bir insan hatalı olabilir ve ancak çevrendeki insanları düşündüğün kadar insan olabilirsin. bu adamın insan olduğunu düşünmüyorum.
    Ömrüm, hayatım... Başak'ımmm...

  4. #84

    Üyelik
    08 Şubat 2008
    Şehir
    Istanbul TR - Mobil Alabama USA
    Motosikleti
    BMW R1200GS - Goldwing Honda
    Tek teker oyle yapilmaz bi kere. her isin bir teknigi var yeri var! Bu arkadas kimdir ben bilmem, bilmem de gerekmiyor zaten, ama bu isi bilmedigi ortada. Motorun agirlgini once arka tekere aktarmadan, onunu kaldirmaya calisirsaniz olacak olan budur! Baska netice beklememek lazim. Bu isin, teknik yani.

    Bir de bu isin ahlaki yani var. Yani siz kalkar bu kadar surucuyu tahlikeye atacak sekilde, etrafinizdaki uc bes kisiye show yapacak olursaniz, en azindan terbiye ve ahlaka aykiri davranmis olursunuz ve de sizi anca sizin gibi bu islere merakli olanlar takdir eder. Digerleri de sizinle iglili cikan haberleri yayinladiklari icin terbiyesiz medya olurlar!

    Bir Hayabusa boyle bir surucunun elinde bir 1200GS 'i gecemez. Bunun icin, tecrube, Ileri ve Guvenli surus tekniklerini uygulayacak sekilde yol almak lazim. Oyle 1 Km. icinde iki kere teker kaldirmak, ya da baska bir aracin yanindan ruzgar gibi gecmek degildir olay. Iyi guvenli bir surucu ile kendine guvenen Hayabusa, ciksinlar, Milastan, gitsinler Denizliye! Gorelim bakalim neler olacak? Once haritaya bir bakin derim.

    Biz de motora biniyoruz, ve yollarda bu sekilde davrananlar yuzunden, diger araclar, bizleri de boyle saniyorlar. Ancak, sunu soylememde yarar var saniyorum. Ben Ileri ve Guvenli surus tekniklerini gorenmis ve uygulayan bir surucuyum. Bunun da avantajini yollarda yasiyorum. Her gun motor kullanirim, uzun yol yaparim. 12 saatte Istanbuldan Urfaya giderim, 55 yildir motosiklete binerim, ve ne bir kimse beni sikistirir, ne makas yapar, ne de benim haberim olamdan yanimdan gecer, ne de onume atlar. Kimse pesime takilmaz, ben kimseyle dalasmam. Bunun sebebi, onlarin bu hareketleri yapacaklarini onceden ongormektir. Ileride bir yol ayirimi var ise, ve oraya yaklasmakta olan baska bir arac varsa, her an sizin onunuze donecek gibi giderseniz, o dondugunde, siz zaten ya kacmaya ya da durmaya hazirsiniz demektir, ve kazaya karismazsiniz! Iste suruculuk budur! Iki tekeriniz varsa, ikisini de kullanarak gidin daha yakisikli gorunuyor. Hatta Izmir-Aydin otobaninda polisler ceza bile kesmiyorlar. 5 dk. da Torbalidan Aydina giderken radara girince, inanmiyorlar ayni motor olabilecegine.

    Bence yorum yaparken biraz sakin olun. Bu arkadas bu showlari kapali bir alanda seyirciler onunde yaparsa alkislayabilelim, o da guzeldir! Ama yollarda bunlari yapanlari alkislamak, bu tip davranislari tesvik etmek olacaktir ki bu da hem yasaya hem ahlaka aykiridir.

    Yine de Halil kardesime gecmis olsun. Motosikler fuarlarinda yapilan showlara katilirsa hep birlikte izler alkislariz.
    [B]RoSPA RoADAR Member[/B]
    Hoscakalin, Motorunuzun ustunde Mutlu kalin.

  5. #85
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

    Üyelik
    31 Mayıs 2007
    Şehir
    istanbul florya
    Motosikleti
    yamaha süper tenere 1200cc ZE
    Alıntı erdibasak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eğer tır adamın üstüne sürmüş, sıkıştırmış ve ölümüne sebep olmuş olsaydı, "vah vah!", şu durumda ölseydi "oh oh!" derdim. Yapmıyorum ne motorla ne arabayla artistlik hareketler, yapmayacağım... E-5'te sinyalsiz hava atmaya çalışan BMW sürücüsü gibi slalom da atmayacağım, bilinçsiz "SALAK" bir SS sahibi gibi tek teker de yapmayacağım... ÇÜNKÜ BİLİYORUM Kİ BEN ARABA SÜRÜCÜSÜYKEN SİZİN GİBİLERE KARŞI DÖRT TEKERİ, MOTORCUYKEN SİZİN GİBİLERE İKİ TEKERİ SAVUNMAK ZORUNDA KALACAĞIM.
    senin motor kulanırken kaydını görmek lazım yapmayacagım demekle olmuyor..
    Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

  6. #86
    deli mavili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Eylül 2007
    Şehir
    istanbul / bahçelievler
    Motosikleti
    motosiklet
    piştt noluyor bakim burada ne olmuş yani adam teker yapmışsa :D
    UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE

  7. #87

    Üyelik
    17 Ekim 2010
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    ...
    Tecrübeliydi ne demek ya :D Tecrübeden kastınız ne ki sizin . Tecrübeli olsa öyle bir yerde ön mü kaldırmaya çalışır. Arkasında ki tırı görmediniz sanırsam . Ya o tırın yanında ailemden biri seyahat halinde bulunsaydı . Bence böyle anlarda arkadaki arabanın şerit değiştirmeyip, masumların hayatına kastedmeden direk yoluna devam etmesidir !!!!!!!!

  8. #88

    Üyelik
    28 Ekim 2010
    Şehir
    antalya
    Motosikleti
    09YBR125, 08DYLAN
    Alıntı erdibasak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mesajınız çok güzel... Kimse isteyerek kaza yapmaz. Zaten isteyerek yapılsa kaza değil hata olurdu.

    Bu adam kaza yapmıyor arkadaşım, hata olduğunu bile bile bir eylem gerçekleştiriyor ve bu eylemin hem kendine hem etrafındaki insanlara zarar verebileceğini biliyor. Bunu bas bas bağırıyoruz her zaman. Bir insan hatalı olabilir ve ancak çevrendeki insanları düşündüğün kadar insan olabilirsin. bu adamın insan olduğunu düşünmüyorum.

    ben kesinlikle tasvip etmiyorum bu tür hareketleri ister trafige kapalı alan olsun ister açık olsun. riskli hareketler bunlar. benim takıldıgım konu insanlıgımızı unutmamak. sonuçta düşmanınız bile olsa en azından allah acil şifalar versin demek bu kadar zor olmamalı.

    herkesin yaradılışı farklıdır iki kardeşin bile huyları alışkanlıkları birbirine benzemez. diyelimki sen risk almadan sürersin kardeşin risk alır ve böyle bir kaza geçirir. bu durumda oh olsun diyenlerden ne kadar hoşnut olursun. sözüm yanlız sana degil.

    sonuç olarak böyle bir kaza gerçekleşmiş ucuz atlatılmış. hergün yüzlerce trafik kazası meydana geliyor kimi sadece maddi hasarla atlatılırken kiminde canlar yürkeler yanıyor. saniyelik bir refleks ölümle yaşam arasındaki ince çizgiyi belirliyor.

    burada tartışılması gereken bir konu varsa böyle hatalı bir davranışı videoya kaydedip sonrada basının bi şekilde eline geçmesine neden olmak. çünkü bu tür olaylar Türkiyede zaten diken üzerinde olan bir kesimi tedirgin ediyor motosiklet kullanıcıları ve ailelerini tedirgin ediyor.

  9. #89

    Üyelik
    01 Şubat 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda SW-T600
    altındaki motorlamı yoksa kişiliklemi alakalı bilemiyorum ama;

    1. bu riski alacak kadar keyifmi alıyor acaba tem otoyolunda önünü kaldırınca ?
    2. hayatı bu kadar değersizmi ?
    3. ve sonuç serseri motosikletçiler.....

    geçmiş olsun

  10. #90

    Üyelik
    24 Mart 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Suzuki AN 125
    Arkadaş ölseydi demeyelim ama geçmiş olsun da demiyorum. Allah bildiği gibi yapsın;

    Bu arada halil abimiz şöyle profosyoneldir, şöyle uçar boyle kacar , adamın ss var canı istediğini yapar şeklinde yavşak kıvamında yazılar döktüren arkadaşlara da , o tırın önünde sağında solunda arkasında ailenizle çocuğunuzla birlikte aracınızın içinde olsanız acaba halil abinize ne derdiniz diye sormak lazım.

    Motosikletli olunca ahlaksızlık ahlaksızlık olmuyor mu ? Şu hareketi çelik jantlı şahinle yapsalar ve spin atsalar TEM de o..... çocukları yazacak arkadaşlar halil abimiz diye höykürüyor ...Anlama mümkün değil...

  11. #91
    kujumax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Nisan 2009
    Şehir
    Kuşadası (09), Rize (53)
    Motosikleti
    Fazer Fz6 ( 2006 )
    Halil Abi Olayı İbret Olsun Die Çok Güzel Yorumlarında Anlatmıstı

    Tekrardan halil Abi Geçmiş Olsun
    (K)aza (A)nında (S)eni (K)orur

  12. #92
    cardoso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Ağustos 2005
    Şehir
    DENİZLİ
    Motosikleti
    kanuni caracal 200
    profesyonel bır motorsıklet surucusudur diyorlar bunun neresi profesyonel profesyonel olan böyle hareketleri trafiye kapalı bir yerde yapması lazım ozaman yarısları trafik akıcı olan yerlerde yapılsın onlarda profesyonel yarıscı
    Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)

  13. #93
    metanecho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Nisan 2009
    Şehir
    Karabük
    Motosikleti
    F650GS K4, DL650 K5 - 93 323 HB
    bu tip olaylar ülkemizde motora ve motorculara olan kötü bakışı kuvvetlendirmekle beraber, motosiklete binecek olanlara da çevrelerinden baskı oluşmasına sebep olduğu için geçmiş olsun falan demeye gerek yok, bunların ve apaçilerin ortalıktan kalkması motosiklet camiası için hayırlı olacağını düşünüyorum. birileri nasıl insansın o da can diyebilir, 1 candan sa bin canı tercih ederim.
    B rh(+)
    Aynada Herkesin Baktığı Yabancı

  14. #94
    cemsht - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Ocak 2011
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    ducati monster 696'11
    Alıntı cardoso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    profesyonel bır motorsıklet surucusudur diyorlar bunun neresi profesyonel profesyonel olan böyle hareketleri trafiye kapalı bir yerde yapması lazım ozaman yarısları trafik akıcı olan yerlerde yapılsın onlarda profesyonel yarıscı
    eminim daha profesyonel ne demek onu bile bilmiyorlardır.

    ayrıca bu arkadaşın şöyle bir video sunu buldum paylaşmak istedim. aslında çok yorum yapmak isterdim ama gerçekten elim varmadı yazmaya.

    http://www.youtube.com/watch?v=GJNA2...layer_embedded

  15. #95
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    25 Şubat 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    cbf150,(bayan isimlerine inat) CaBBaR VT750 Shadow
    Alıntı cemsht adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eminim daha profesyonel ne demek onu bile bilmiyorlardır.

    ayrıca bu arkadaşın şöyle bir video sunu buldum paylaşmak istedim. aslında çok yorum yapmak isterdim ama gerçekten elim varmadı yazmaya.

    http://www.youtube.com/watch?v=GJNA2...layer_embedded
    Motorcumuymuş bu arkadaş?

    Doğan görünümlü şahinlerle makas atmaya çalışan kopuklardan farkı yok bana göre

  16. #96

    Üyelik
    24 Mart 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Suzuki AN 125
    cemsht Nickli Üyeden Alıntı
    eminim daha profesyonel ne demek onu bile bilmiyorlardır.

    ayrıca bu arkadaşın şöyle bir video sunu buldum paylaşmak istedim. aslında çok yorum yapmak isterdim ama gerçekten elim varmadı yazmaya.

    http://www.youtube.com/watch?v=GJNA2...layer_embedded
    Gerçek profosyonelmiş Halil abi , apaçiliğin üniversitesini bitirmiş, şu hareketlere bak trafikte, tam bir ahlaksızlık, insanların canını tehlikeye düşürerek şov yapıyor...ahlaksız herifler bir de utanmadan bunu yayınlıyorlar.

    Memlekette savcı polis yok ki alıp işleme koysun, bassın bakalım cezayı bir daha yapabiliyor mu ?

    Kopuklar profosyonel motorcuyum diye geziyor...

  17. #97
    BBelt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Mayıs 2009
    Barış Manço'nun bir şarkısını hatırladım; "Bu kafayla bir baltaya sap olamazsın ama gün gelir sapın ucuna olursun kazma".
    I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...

  18. #98
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

    Üyelik
    31 Mayıs 2007
    Şehir
    istanbul florya
    Motosikleti
    yamaha süper tenere 1200cc ZE
    Alıntı ushuaia adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    meşhur laf vardır ya: 'rahmetli de senin gibi sollardı' diye.

    aye diye biri vardı, onun da böyle videoları vardı, ölüp gitti.

    bu da fazla yaşamaz, çukurun birini doldurur. allah vere de ölürken masum birilerinin de canını yakmasa.
    aye kadar taş düşsün başına murat teker yapmazdı nerden nereye bagladın hemen ne diyeyim sana...
    Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

  19. #99

    Üyelik
    02 Ağustos 2010
    Alıntı cemsht adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eminim daha profesyonel ne demek onu bile bilmiyorlardır.

    ayrıca bu arkadaşın şöyle bir video sunu buldum paylaşmak istedim. aslında çok yorum yapmak isterdim ama gerçekten elim varmadı yazmaya.

    http://www.youtube.com/watch?v=GJNA2...layer_embedded
    tüh yazıklar olsun,bu ne ya ben izlerken kalp atışlarım 150ye çıktı.sayamadım kaç arabaya makas attığını,kaç tane kadının,adamın kaç tane 6 aylık bebeğin canını tehlikeye attığını,otoyolda 100km ile ilerleyen bir bayanın yanından geçerken kadın milleti panikleyip bariyere girse,takla atsa arabada bebeği olsa ve ölse gitse,bu adam oradan sıvışıp gidecek ve kazaya kimin sebep olduğu bilinmeyecek bile.
    işin kötü tarafı videolarda delil niteliğinde birşeyde yok,adamın ne suratı görünüyor nede motorun plakası,o şahıs ben değilim dese videoları internete ben koymadım dese yapılacak bişey yok.savcılığın titiz bir çalışma yapması gerek,en azından ehliyetine süresiz el konulmalı.

  20. #100
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2010
    Şehir
    sakarya
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    böyle insan görünümlü varlıkları motora bağlayıp uçurumdan aşşağıya atacan baksana adam düşmekten korkmuyor zaten yazıklar olsun bence motor ehliyeti alırken sıkı bi şekilde pisikolojik kontrol gerekli
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır


    REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)