Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

Seyrantepe'de ölümle dans ve kötü sonuç ( video )

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #121

    Üyelik
    24 Mart 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Suzuki AN 125
    Birtakım arkadaşların hala anlamadığı şeyler var ?

    Motosiklet bir yarış aracı değildir, motosiklet eve 15 dakika erken varma aracı değildir. (böyle avantajları olabilir ayrı mesele)

    Motosiklet bir ulaşım aracıdır. Ülkede herkes hayabusaya ya da k 1200 binmiyor, gidin konya ya muğlaya urfaya insanlar İstanbuldan daha medeni şekilde ulaşım içim mobiletinden scoterine kadar bir ulaşım aracı olarak motosikleti kullanıyor.

    Birde şu küfretmeyelim beddua etmeyelim meselesi var ne demekse artık.. o yüzden üyelerimiz TEM de teker yapmamanın bilimsel sebeplerini objektif kriterler ile yazacaklar heralde maddeler halinde. Kusura bakmayın öküze öküz denir.

    O adama kimse motosikleti olduğu için değil; ahlaksızlık yaptığı insanların hayatını tehlikeye attığı için ahlaksız diyor. Bunu yürüyerek otomobille ya da her ne halt ile yaparsa yapsın ahlaksız olduğu ve herkesinde buna ilişkin şahsi bir yorum yapabileceği gerçeğini değiştirmez.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #122
    overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Mayıs 2010
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    madem bu kadar meraklısınız öfke kusup beddua etmeye, alın bu video görüntülerini savcılığa suç duyurusunda bulunun.

    adama birtek allah belanı versin demediğiniz kalmış.

    adamın yaptığı yanlış ve savunulacak bir yanı yok ama herkes birden ahkam kesmeye başlayıp "yok ölseymiş" yok şöyle olsaymış diyebiliyor yada bu tür bedduaları söylemeyi kendi göreviymiş gibi kendisine yakıştırabiliyor..

    evet adam bir halt etmiş ve sonunda dersini almış..

    oldu olacak birde idam edelim...
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

  3. #123

    Üyelik
    16 Mart 2011
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Triumph Street Triple
    Alıntı teror adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu görüntüyü ve bu arkadaşı kesinlikle savunmuyorum.Eleştirilere kısmen katılıyorum.Ama Beddua olmaz arkaşlar çok yanlış.zaten bu konuda müsama göstermeseydik konu çoktan ya kilitlenmiş yada taşınmıştı.eleştiriye evet ama dozunu kaçırmayalım.
    Sayın modaratör eleştirilerin neresine katılmdınız gerçekten merak etim. Bedua Kısmına diyorsanız o eleştiri değil zaten, beddua etmeyin diye kendiniz söylemişsiniz zaten ama yıllarca motordan bu tip olaylar ve insanlar yyüünden uzak kalmayı tercih ettim, Aileler çocuklarının motosiklet almasına sonuna kadar karşı çıkmasının nedenide bu tip olaylar oldu ve bunu öyle yada böyle harlerde izleyen aileler yine çocuklarının motosiklet almasının karşısında en büyük engel oldu. Meselenin tek teker yapması yada düşüp yaralanması olmadığını, yoğun bir trafik içinde başkalarının da canını tehlikeye atacak şekilde göz göre göre yapılan bu eylemin yanlış olduğunun ve kesinlikle kınanması şiddetle karşı çıkılması gerektiğinin, düzgün bir motosiklet kültürünü arzulayan bizlerin forum yöneticisi olarak sizin daha iyi bilmeniz gerekmektedir.

    Bu tür hareketleri sizinde bizimde hepimizinde yapması ayrı bir konudur ama burada forumda sorumlu olarak yapılan eylemi savunmamak değil şiddetle karşı çıkmak ve kınamanızı beklemek sağ duyulu tüm motorsiklet sürücülerinin beklediği birşeydir. Her şeye olduğu gibi bunada bir deyimimiz vardır "imamın söylediğini yap yaptığını yapma diye" sizde yönetici olarak eylemede sonuna kadar itiraz etmelisiniz, bunu eleştirmek için haddini aşan beddualarada.

    Hepimize kazasız belasız iyi sürüşler.

  4. #124

    Üyelik
    31 Mart 2011
    Şehir
    bursa
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    valla geçmiş olsun demişsiniz ama olmasın be abi kendi düşen ağlamaz akadaşlar bunların gençlere örnek olsı gerek ne güzel tam koruma binmişsin motora düzgün git be abi sov yapacaksan trafiğe kapalı alanda yap

  5. #125

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    bu insalar yüzünden bizden nefret ediyorlar ..
    bu insanlar yüzünden arabadaki insanlardan bin tane bela beddua yiyoruz..
    bu insanlar yüzünden trafikde aşalanıyor hor görülüyoruz..
    bu insanlar yüzünden üstümüze araba sürüyorlar artistmisin lan diyorlar...

  6. #126
    KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Temmuz 2008
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    xt 600
    hata etmiştir.
    geçmiş olsun.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

  7. #127
    anaconda84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Ocak 2011
    Şehir
    Akhisar/Manisa
    Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama ben şahsen böylelerine kesinlikle acımıyorum (ölüm haricinde) ama ne yazıkki bazıları hakediyor yaralanmaları yani o yolda ne kadar profesyonel olursa olsun böyle şeyler çok tehlikeli Allah yardımcısı olsun çok çok geçmiş olsun yine verilmiş sadakası varmış adamın
    TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU

  8. #128

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    adama acıyorsunuz ya o motoru bir arabaya denk gelseydi ya o motora bir araba çarpsaydı arabanın içindeki insanlar belki bir aile ölseydi yapdığı yer otoban sokak arası değil arabaların minumum sürati 100 ve üstü.. hayla adama acıyorsunuzya pes diyorum..

  9. #129

    Üyelik
    18 Nisan 2011
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Motoran - Wind 125 SCU
    Hızlı deil allahtan

  10. #130

    Üyelik
    02 Ağustos 2008
    trafikte bu tür hareketlerin yapılmasına karşıyım...

    Bu video MD'de yayınlandı daha önce, yayınlayan kişi bu videonun medyada yayınlanma haklarını, satışı şaibeli, adını bile zikretmek istemediğim tetikçi/provakotör bu medya kanalına verdimi acaba merak ediyorum...

    arkadaşların dediği gibi komplo kuracakları kimse kalmayınca akan su durmasın diye bu tür ucuz politikalara başvuruyorlar...
    12 hazirana kadar bu tür ucuz iksirme kaksırmaları daha çok göreceğiz, görmeye başladık bile nefret tohumlarıyla ayrıştırma üzerine politika yapanları...

    neyse konuyu dağııtmayalım, işin özü şu: doğru ve özgür haber alma hakkımızı elimizden almaya demiyorum çalmaya çalışan bu tür kaktırma balon niyeti dünden belli medyanın haberlerine itibar etmiyorum....

  11. #131
    hercul3367 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Ekim 2008
    Şehir
    mersin/bozyazı
    Motosikleti
    yamaha xt660r innova 125
    Alıntı takendy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    125 cc kullananlar ayna takmayınca verir veriştiririz , tanıdık bir sima otobanda youtube koymalık video çekerken düşer geçmiş olsun deriz , tanıyoruz ya hayabusalı ya tecrübeli ya ondan herhalde , tecrübeli olsa kamyonuın önünde teker denemez ve düşmezdi kimse mükemmel değil arkadaşlar herkesin hataları olabilir önemli olan hatalardan ders çıkartıp tekrar yapmamak ,

    halile de geçmiş olsun...
    +1 çok kötü hareketler bunlar.allah korumuş,geçmişolsun.
    Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
    Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
    http://gezginpardus.blogcu.com/

  12. #132
    my91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ocak 2010
    Şehir
    Silifke/MERSİN
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Yapmayın arkadaşlar insanlığınızı kaybetmeyin. Ne demek keşke ölseydi, ne demek bela okumak. Düşmanınız bile olsa, insanlara yakıştıramıyorum. Siz trafikte teker yapmazsınız da kırmızı ışıkta nasılsa sağa döncem der geçer diğer bi araçla çarpışırsınız.. Ee , farkı ne ? Siz de zincirleme kazaya sebep olabilirsiniz.. TEM'de giderken lastiğiniz patladı düştünüz arkadan gelen tır kırdı sola biçti arabayı.. Ee siz sebep oldunuz zincirleme kazaya? Yapmayın arkadaşlar, tamam yaptığı hatalı da bu kadar abartılı konusmayın. Ha bi de motosikletlere saygı duyulmamasının sebebi bunlarmış .. Hadi ordan. Milletce zihniyetten kaynaklı.. Araba büyük, o değerli, o kral...
    Alın size bi kaç video..
    http://www.youtube.com/watch?v=afSRsM6lGns
    http://www.youtube.com/watch?v=pBE4AOI_yxk

    Dediğinize göre bu ülkelerde de saygı olmamalı.. Öyle mi peki? Hayır.. Taraftarı değilim, tanımam etmem, yaptığını ben de tasvip etmiyorum ancak dedikleriniz ağır laflar..

    Ayrıca nedir bu medyanın bizlerle alıp veremediği, nedir bu karşıtlık..Alın size bi video daha.. Beklemem derseniz sonunu izleyin.. Trafikte bunun gibi onlarca otomobil sürücüsü varken neden motosikletleri yıpratmak? Alın hadi arabalara da saygı duymayın, onları da araçtan saymayın!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=fbCA00cQMts

    Ayrıca burdan halil abiye de çok geçmiş olsun diyorum..
    33 KDC 64
    Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009

  13. #133
    cbr1100 xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Mart 2011
    Şehir
    şişli
    Motosikleti
    SUZUKİ HAYABUSA 2021 BLACK EDİTİON
    Selamun aleyküm arkadaşlar lütfen dikkat edelim hepimizin ailesi bekleyenleri ve sorumlulukları var hatalar insanlar içindir .Hatalarımızın sonucu sırf bize mal olsa ama olmuyor etrafımızdakileri üzmeyelim derim. Allah yar ve yardımcınız olsun.

  14. #134

    Üyelik
    17 Şubat 2010
    Şehir
    GAZİANTEP
    Motosikleti
    SUZIKI GSX R 1000 (suzıkı 250 cc kros)atv 250 CC
    Md gurubu bu arkadaşa bence ceza kesmeli.

  15. #135
    overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Mayıs 2010
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    Alıntı ero__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen ve senin gibiler bu düşüten doğacak zincirleme trafik kazasında ölecek ya da sakat kalacak onlarca insanın vebalini de taşımaya yetecek yüreğe sahip mi? Böylesine Allah belanı versin derim diyeceğim de. Arkadan gelen araçların içinde ben olsam ve o tır panikleyip üstüme çıksa hesabını kim verecek? Bu sivrizekalı mı? Trafiğe kapalı alanda yapın ne halt yapacaksanız bulamıyorsanız bari trafiğin en az olduğu yerde yapın. Gerisine de ne kadar hakaret edilse azdır.
    ben ve benim gibiler derken? sen beni ne kadar tanıyorsun ki..

    ben ancak bisiklette teker yaparım

    kazada kimsenin zarar görmemiş olması sevindirici ancak tepkiler maksadını aşıyor. insanların üzerine vazife değil burada beddua etmek, seviyeyi düşürmeyin.

    başkaları hakkında atıp tutmaya başlamadan önce insaları tanımanızı öneririm. mesajında genelleme yapmışsında, söyleme gereği duydum.

    ayrıca dediğim gibi, beddua edip burada atıp tutacağına al görüntüleri suç duyurusunda bulun. madem bu kadar duyarlısın yap vatandaşlık görevini.
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

  16. #136

    Üyelik
    08 Haziran 2010
    Şehir
    İstanbul - Kozyatağı
    Motosikleti
    CBR 600F
    ben hep diyorum... motor kullanmak, bunun zevkini yaşamak, tek teker yapıp, ibrede kaç gördün gibi çeşitli ego tatmini taşıyan unsurlardan oluşmamalı. Bir insan 600-800-1000cc vs motor kullandıktan sonra inip 125cc motora bindiğinde "amaaann bu ne ya" diyosa, o kişinin motosiklet kullanmaktaki amaçları da farklıdır. Bu iş bisiklet tadında seyahat etmek, giderken rüzgarı yüzüne yemek, biraz daha özgür hissetmek ve zaman zaman bunu beraber gruplar halinde yaşamaktan ibarettir. İsterse Rossi gelsin bunu yapsın yine aynı şeyi derim. Daha önce bilmem kaç küsur video çekmiş olmak, bilinir olmak, tecrübeli olmak buna özür değildir. Etrafta kasksız dolaşan ne kadar apaçi varsa, bu tür ego tatminleri için kendinden başka hayatları da riske atanlar aynı klansmanda, aynı derecede sorumsuzdur. Bu insanları da bu hale getiren maalesef çevrelerindeki "vaaay süper teker yaptın abi" ya da "vaaay 300 mü gördün bu motorda hocam" diyen yalaka şahsiyetler oluyor.

    uzatmadan... bu video'dan üzüldüğüm tek şey gayet güzel bir motorun yerlerde sürünmesi, hasar görmesi... arkadaşa da geçmiş olsun...

  17. #137

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    Alıntı Onyx250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir insan 600-800-1000cc vs motor kullandıktan sonra inip 125cc motora bindiğinde "amaaann bu ne ya" diyosa, o kişinin motosiklet kullanmaktaki amaçları da farklıdır. Bu iş bisiklet tadında seyahat etmek, giderken rüzgarı yüzüne yemek, biraz daha özgür hissetmek ve zaman zaman bunu beraber gruplar halinde yaşamaktan ibarettir.
    Güzel demişsin bende katılıyorum her çeşit her tarz motorum oldu her hacimde 50cc yede bindim 1100cc yede kendi sahip olduğum 600 lük motorumda oldu 150cc likde bunu bu istede hep dedim motorcuyum diyen adam bindiği motordan ne olursa olsun zevk alan adamdır.. bir adam 125 lik 250 lik motorlara bindiğinde bu ne ya diyorsa o adam motorcu değildir tamamen başkaları için başkalarına hava atmak onların gözüne girmek için yaşayan bir insandır altında değil 600 lük harley davidson olsa benim için gerçek bir 150cc lik motorcu bir adamdan değersizdir..

  18. #138
    THE İMAM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Nisan 2011
    Şehir
    BURDUR
    Motosikleti
    MONDİAL 150 KT
    ben böyle insanlara değilde ,Ailelerine,akrabalarına,dostlarına üzülüyorum.

  19. #139

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    bu olayı ilk izlediğimde çok kızdım öfkelendim ama yeni gördümki olayı yapan halil abiymiş halil abiyi tanırım dünya iyisi bir insandır çok efendidir nasıl böyle büyük bir hata yapmış anlamıyroum akla mantığa sığmıyor o böyle temde falan kalabalık trafikde bu işleri yapıcak biri değildir hayabusayıda temkinli kullanan nadir insanlardandır.. öfkem vardı bu klibi izlerken ama halil abi olduğunu duyunca geçdi yanlış anlaşılmasın halil abiden değil karakterinden ötürü o böyle işler yapıcak biri değildir nasıl yapmış hayla anlamış değilim bir yanımda ondan kızgın zaten..

    arkadaşlar halil abi bu olayda belini kırmış zaten ve ameliyat olmuş sırtındaki kemiği 20 santim çekmişler ağır bir ameliyat geçirmiş yarası enfeksiyon kapmış o yüzden fazladan hastanede yatmış yani bu olaydan dolayı oda hastanede ağır bir süreç geçirmiş geçmiş olsun diyorum umarım tekrar etmez

  20. #140
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Temmuz 2006
    Şehir
    iZMİR
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı halis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    burda adam uye degil vurun abalıya dimi..
    Neden üye değil peki?....
    Çünkü buranın katı kuralları var......
    Burda illegal birşeyler yayınlayamassın....
    hız sınırını aşamassın..Aşsanda belgeleyemessin... Hemen çökerler adamın tepesine.....

    Kazayı yapan adam atraksiyonu seven adam.... Burda barındırmazlar... bıktırırlar.... Kaçar gider....

    Burası ağır abi takılanların yeri.... Doğrucu davutların sitesi... Yanlışlara yer yok....

    Hiç ortalarda görünmeyen modlarımız anında belirir ve keskin kılıçları ile biçiverirler 1 dakikada konuyu ya da videoyu hiç acımadan....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

    N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E


    REKLAM ALANI
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)