Lazer vertigo mu Uvex boss 525 mi ?

Bu iki kask arasında kaldım nette inceledim vertigoyu işçilik kötü diyen var uvex boss da çabuk dağılıyor diyenler var.Çok kararsız kaldım.Kullananların yorumunu almak istedim.Şimdiden herkeze teşekkürler.

Sende lazer vertigo aldın sanırım ama ben tam ortada kaldım.İnternette yorumlar okuyorum biri süper derken biri çok kötü diyor çok kararsızım.

Lazer Vertigo LX kullanıyorum gayet memnunum, YUksek suratlarda dahı basımdan cıkıp gıdecek gıbı durmuyor ve aksıne guven saglıyor

Teşekkürler yorumun için.Ses olayı nasıl içine ses alması ve buğu olayı ?

Foto eklersin artık :mrgreen: bir uvex ın bugu onleyıcı camı cekıyor ılgımı bırde lazer markası kalıte oldugunu bılıyorum ama işte :pr:

vertigo için küçük bir hatırlatma yapayım şuan hiçbir yerde orjinal siyah vizörü yok,uvex de durum nedir bilmiyorum.
lazer vertigo lx mat siyah almıştım bende yakın zamanda ilk elime aldım ulan dedim bu çakma lazermi :)) matını hiç incelememiştim.kaskın önünde ve arkasında sakızdan çıkmış gibi lazer yazısının dışında hiçbir yerinde herhangi bir yazı yok vertigo bile yazmıyor.

Bak kafam takıldı şimdi bende anesmotordan vertigo dragon alıcakdım ama :silent:

aklına takılan nedir ?
site güvenli o yönden sıkıntın olmasın.Ben memnun kaldım.
orjinal beyaz vizörüde var bulunur sorun yok.
ama siyah vizör istersen başka model bak şuan sıkıntılı lazer vertigo siyah vizör.

Lazer ile Uvex marka olarak aynı segmentte bile değiller. Her koşulda uvex derim.

uvex özellikleri acısından ağır basıyor ama sağlamlığı ne derecedir bilmem. ben vertigo kullanıyorum kask ses konusunda cok iyi ama camı cok buğulanıyo ve içi sökülmüyor ama süper sağlam bi kask . lazeri aldığımda uvexin bu modelını bılmıyordum ,biliyo olsam belkı onu alırdım

Lazer vertigo siparişi verdim umarım pişman olmam herkeze teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Valla bu konuda çok zorluk çekdim bende kaskın tam ve dogru duzgun fotografını bulamadım.Yeni bir konu acıcam acarkende video çekicem hiç merak etme.Fotograflarda kalıtelı olucak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar