Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Akaryakıtta büyük indirim !!!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    inanck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ekim 2008
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    honda cbr 250r
    Allah'ın insanoğlunun istifadesine bedava sunduğu ne varsa birileri üzerine çökmüş, rantını yiyor diğerlerinin gözünün yaşına bakmıyor.
    Su bile parayla satılıyor. Hatırlayın geçtiğimiz yıllarda bir belediye başkanı halka suyu "0" TL birim fiyatla verdiği için neredeyse görevden alınmıştı!
    Petrol zaten devlerin elinde de, son iki-üç yılda yurdun dört bir yanında kamuya ait (yani halka ait) ne kadar maden ocağı varsa "ruhsatı satılarak" birilerine devredildi.
    Müslümanlık sadece fakir fukaraya kömür dağıtmak olmamalı.
    Vatandaşa, kamuya ait yeraltı kaynakları birilerine devredilip halkın istifadesine kapandığı an halka hizmetin bittiği andır. Koylarınız çevrilir, denize giremezsiniz. Pikniğe gidersiniz girişte para istenir. Akaryakıta suya bi dolu para verirsiniz. Böyle sürer gider.

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:23 ----------

    Diyeceğim o ki insanoğluna bahşedilen kaynaklar (benzin, mazot, kimbilir ileride belki de su) halka bu denli pahalıya yansıtılmamalı. Birileri dünyanın sahibi kendileri zannetmemeli.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mayıs 2006
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Alıntı omersirin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yerden göğe kadar haklısınız ancak nereden orada olduklarını biliyorlar. Şöyle ki
    zaten gelişmekte olan veya bizimki gibi gelişim çizgisi olan hiçbir ülkede Platon'un öngördüğü, tasavvur ettiği "ideal devlet adamı" iktidara gel(e)mez. Platon'un "bilge ve erdemli yönetici" dediği kişiler şayet katılımcı demokrasiyi işleteceklerse, öncelikle liyakat usulüyle bulundukları makama gelirler, bu tip görev alışlar ancak batı tipi demokrasilerde kısmen mevcuttur (Bizde ise çok partili hayatımızın başından beri Ecevit'ten başkası bu tipe uymamıştır). Bizimki gibi patronaj münasebetlerinin (hısım, eş, dost vb) yaygın olduğu parlamentolu seçimli demokrasilerde sadece sadece el kaldırıp indirme icra edilir. Öte yandan seçmen ise yine sadece sadece seçim zamanı hatırlanan ve depo olarak düşünülen bir “güruha”, hadi biraz daha kibarlaştıralım, seçmen kitlesine dönüştürülür.
    Batı tipini istiyorsak, ilkin semavî faillerin tahakkümcü kuvvetlerini (dinin, tarikatların vb) sorgulamamız gerekir. Bu da şu anda mümkün değil. Katılımcı demokrasi, iktisat, çoğulculuk, hürriyet, dil vb yapılar ve kurumlar seküler dünyanın etkin olduğu alanlardır. Bu böyledir, tartışmaya açık değildir. Devam ettirsek, başka bir husus da “hesap verebilirliktir”. Bizde hesap verme mekanizması yukarıda anlatmaya çalıştığım nedenlerden ötürü işlemez, ayrıca böyle bir müessese de yoktur. Bizde kimse hesap vermez, vermediğ gibi iftifa da etmez. Çünkü genelde alt sınıf mensubu ve oranın davranış kodlarını kullanan bir yönetici şahıs yeni bir mevkiye/makama geçtiğinde aslında sakil davranmaya başlar ve bunu göremez. Hesap vermeyi öğrendiklerinde kontrollü davranmayı da öğrenecekler kuşkunuz olmasın. Ancak bu şimdiler de imkânsız, zira böyle bir gelenek de yok böyle bir mekanizma da. "Ben yaptım oldu, sen maruz kal ve biat et!" var. Bu tıpkı padişah ile kulu; bu tıpkı derebey ile köylü ilişkisi gibi..
    Katılıyorum....
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

  3. #43
    zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ekim 2005
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Arkadaslar Tuketici Dernegi Federasyonu bana da cevap verdi

    Yakit almama kampanyasi yapmayi onlarda dusunuyormus ama cok iy orgutlenme ve duyurma sikintilari varmis. Sanirim bu ise hep beraber el atmak ve buna odaklanmamiz ve diger sitelere de duyurmamiz gerekli.

    Adamlar OTV icin suc duyurusunda bulunuyor ona bile kanun karsi geliyor. Demokraside de dusunceni dahi soyleme ozgurlugun yok ise o demokrasi degildirki, o duzen II. dunya savasinda Alman ve Italya da olan duzendir.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

  4. #44
    inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ekim 2010
    Alıntı SoundWave adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3.68 !!! 95'lik mi 97 mi ?
    95'lik olması gerek.
    www.motorumla.net

  5. #45

    Üyelik
    14 Mayıs 2008
    Şu yakıt kazıklarından sonra dikkatimi bir şey çekti.

    2 kayıtlı üyenin avatarlarında traktör var, belki daha fazladır.

    Sanırım benzin fiyatlarını protesto olarak üye olmuşlar, saygılar.

  6. #46
    TORAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Kasım 2008
    Şehir
    KOCAELİ
    Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    Akaryakıtta promosyon dönemi bitiyor arkadaşlar;


    Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), 31 Ocak 2011 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, akaryakıt ve madeni yağ satışlarında istasyonlarda hediye, eşantiyon ve kampanya adları altında oyuncak, deterjan, ev eşyası, bilet gibi tüm mal promosyonlarının yapılmasını yasakladı.
    EPDK Başkanı Hasan Köktaş, yaptığı yazılı açıklamada, akaryakıt piyasasında rekabetin hediye çanak çömlekte, deterjanda, Çin malı oyuncakta değil fiyat üzerinden yapılmasını istediklerini belirterek, akaryakıt maliyetine bu tür unsurların etki etmesini istemediklerini söyledi.

    Köktaş, yeni karar sonrası fiyatların nasıl değişeceğini yakından izleyeceklerini de belirtti.

    Kurul, akaryakıt satışları sonucu bankaların kredi kartlarından puan yüklenmesi gibi finansal promosyonlar ile istasyonlarda verilen araç yıkama, ücretsiz yağ değişimi gibi hizmet promosyonlarına yönelik herhangi bir sınırlama getirmedi.

    Fiyatların düşürülmesi için ÖTV indirimine gidileceği yerde başka alternatifler düşünülüyor


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)