Başlangıç için neden herkese cbr,ybr öneriyorsunuz?

Ben xt 125R ile başladım motosiklet sürmeye. Gayet memnunum. Herkese öneririm :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gıcıklık yapıyorlar hocam.... :mrgreen:

balangıç için kesinkez schooter.. rüzgar yeme denge sonra ne biliyim trafik riskleri konusunda az çok tecrübe ediniyor, daha sonra cbr cbf ybr falan, gerçi bana göre çinli bir 250 cc cruser de bu konuda gayet makul.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Piyasada fazla sayıda oldukların dolayı; parçaları kolay bulunur, ucuzdur ve en önemlisi kısa süre sonra satılacak bir motorun fazla değer kaybetmeden ve kısa sürede satılabilmesi gerekir. Diye düşünüyorum. Ben tavsiyede bulunmadım suçsuzum :p

Piyasada fazla sayıda oldukların dolayı; parçaları kolay bulunur, ucuzdur ve en önemlisi kısa süre sonra satılacak bir motorun fazla değer kaybetmeden ve kısa sürede satılabilmesi gerekir. Diye düşünüyorum. Ben tavsiyede bulunmadım suçsuzum :p

Bu saydıkların özellikte olan daha bir sürü motosiklet modeli var. Yorumun için teşekkür ederim:) suçlamak değil de dikkatimi çekiyor uzun zamandır.

Vitesli 125 cc de başlangıç için genelde ybr,cbr yaygındır , honda ve yamaha kalite , ya işte sorun çıkartmaması olsun servisi iyi olsun motorcuyu motordan soğutmaz masraf çıkarmaz olduğu için önüne gelene dayıyorlar cıbırı , ybr'yi :mrgreen::cherry:

cbr ın parçaları ucuz mu :silent::silent::queen:

GÖЯKEM;2208582' Alıntı:
Cbr ın grenajları evlat acısı gibi gelir valla :p:queen:

cbr 0 alıp parça parça satsam %60-70 kar ederim :queen::p

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Cbr'ı ss başlangıcı için öneriyolar genelde. Ybr ve Cbf'yi ise hem yaygın, hem uygun fiyatlı,hem değer kaybındaki azlık hem de sorunsulukları nedeniyle öneriyolar. Honda ve yamaha kalitesi.. Yeni başlanıyo. Ufak kazalar yaşanabilir sıkça. Yedek parçası uygun ve sık olmalı. Motor aksamında çok sık sorun yaşanmamalı ki yeni başlayan, motosiklet tutkusu daha tam pekişmemiş kişiler korkup uzaklaşmasın.Ben böyle düşünüyorum şahsen.. Saygılarrr... :) :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kendileri küçükle başladılar ya ..Kıskanıyorlar... Çekemiyorlar.... :p

ybr 125 parçası kolay bulunur sorun çıkarmaz tık demez kendini ispat etmiş sürüşü kolay bi motor, cbr sürüşü kolay kendini kanıtlamış dengeli bir motor ama grenajlı ilk kullanana tavsiye etmem şahsen... xt 125 tarz olarak uç bir motor o yüzden özellikle cross/offroad istiyorum demediği sürece kimseye tavsiye etmem şahsi görüşüm bu yönde

Genelde aklıma hep şu geliyo ülkemizde hondanın modeli çok servisi yaygın.yamaha bildiğinz gibi servis problemli ama model çok alt cc de.
demek istediğm suzukinin servisi parçası yamahadan daha ilerde.neden alt cc de motor üretmiyor.125 ve 250 lik yarış(race) ve kurye(comuter) motorları olsa honda kadar piyasadan pay alırdı.kulanıcılarında daha fazla seçenkleri olurdu
suzukinin bu klasmanda modeli varda ülkemizemi getirilmiyor merakediyorm??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar