- Konu Yazar

Uploaded with ImageShack.us

arkadaşlar pazar günü sabah saat 06 da yola çıkıp salı günü akşam 1830 da evime geri geldim...
öncelikle motorun yağ haricinde hiç bir bakımını yapmadan yola çıktım... amacım yolda motorla karşılaşacağım sorunları görmekti... ellerimle 1700 grm yağı koydum ve ver elini otoban dedim... kurtköy opetten depomu doldurup 120 km sabit hızla gitmeyi planlarken birden bişeyler oldu ve 140 dan aşşağı inmemeye başladım.. motor yolunu buldukça maksimum hızlara ulaşıyor redline bile oluyordu.. motor süratlendikçe elim debriyaj koluna yanaşıyor ağa buhyo da kol çıkarırsa diye düşünüyordum... hava sabah olduğundan baya seindi... full koruma olmama rağmen saat 11 e kadar üşüdüm... ama bu kadar sıkıştırmaya motor hiç problem çıkarmadı ankaraya varana denk.. ankarada memlik köyüne gittim.. hurdacılar çıkışından çıkıp berbat bir yola giriyorsunuz... ankaradan çıkıp elmadağ kırıkale ye ulaştım.. su silahı beni karsıladı... ona brdan teşekkürü bor bilirim..ordan sekili ve yozgat yaptım.. yozgatta bir gün kaldıktan sonra çorum üzerinden istanbula geri döndüm.. sonuç 1893 km yol..198 lira benzin... 300 gram eksik yağ ve başka hiç bir sorun yok... hyo krank kesmiyor... krank kestiriyorlar..