vay be cabrio men resmini göndermiş adamlar harbiden zekiymiş iki kişilik oturma yeri yapmamışlar bende kendimi zeki sanıyorum ha
vay be cabrio men resmini göndermiş adamlar harbiden zekiymiş iki kişilik oturma yeri yapmamışlar bende kendimi zeki sanıyorum ha
hyosung150
baba ben bindim artçı olarakta annem vardı, baba inan varacağım yere gidene kadar bayağı bi zorlandım, virajlarda falan gidonu döndürmek bayağı bi mesele, içerden alamıyorsun... dedim ya abartı bir motor, çok ağır...
yeni başlayanlara kesinlikle tavsiye etmiyorum
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
teyıbı kolonunu duydukta.motor nerden cıktı.bu cınlılerınde taklıt etmedıgı bırsey kalmadı
2011 Model Motoran Karry 125 (Çakma Vespa Gts 250)
Arkadaşlar İzmir Kahramanlarda bayisi var ben gidip inceledim plakası ile 125 yada 150 cc modeline 2500 ytl dediler 250 lik model yakında geliyormuş 3300 ytl etiket koyacaklarmış yedek parçasının fazlasıyla mevcut olduğunu ve isteyenlere deneme sürüşü yaptırabileceklerini söylediler benim hoşuma gitti cepten bir iki poz çektim isteyene mail atabilirim...
Adı pioneer 125cc kilosu 180
Daha iki gün önce ilk kez motor kullandım. 120 kg 125 cc mondial 125kt idi. Zorlandığımı söyleyemem kendi motorumu aldığımda çabuk alışacağımı düşünüyorum hatta. Sürmeyi bilmiyorum ama 1-2 aydır araştırmalarım ve en çok motorsiklet.net sayesinde teorik olsada pek çok şey öğrendim.Ama bunun ağırlığı beni korkuttu yahu.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
valla bıyıklı kardeşim ben tartmadım işin açığı
dediğim gibi motor komşumuzundu o söyledi, ama bana sorarsan da vardır o kadar, iyi sabahlar ya da geceler hangisini seçersen...
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
Hımm o zaman kilosu tahmini yani. Gerçi ağır olması iyi midir hani oturaklı olması açısındangcc_ondr adlı üyeden alıntı
Sanada iyi sabahlar bence saat 05:52 olması dolayısıyla daha uygundur.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
dün üç modelini denedim pioneer'in. kros olan gerçekten iyi 110 kilo ben 75 kilo göksal usta, bastık finikenin boldağ yokuşuna; yaklaşık 37-40 derece diklite bir yokuş. bir, iki, üç derken dört... yığılma yok, zorlanmadan çıkıyor. bence güzel, enduroculara duyurulur. bu arada motor 250'lik... şanzımanı seri, amortisörler iyi.
yamahanın bvs'sine benzeyen scooter ise neredeyse aynı. işçilik eh işte, ama fiyat bu açığı kapatabilir.
cup modeli için ilk denemede birşey söylemek çok zor. kullandıkça ne olduğu ortaya çıkar. amortisörleri hoşuma gitti. şanzıman sorunsuz, biraz vibrasyon var ileri hızlarda ve hızlı denebilir...
yapan çinli firma donanımlı....
şimdilik gözlemlerim bu kadar...
vallahı ılk defa duydum ama goruruz herhalde sehırde
Bu pioneer denilen marka geçen hafta Ümraniye'de karşıma çıktı.
Baktım Jinlun 150 var bir dükkanın önünde Jinlun Ümraniyede bayi açmış sandım işyerime yakın bir servis açılmış diye sevindim. Yanına gittiğimde gördümki markasında Pioneer yazıyor ama motosiklet aynı. Fark aradım sadece motor tutacağı sağlamlaştırılmış. Birde Keeway Superlight vardı onun markası da Pioneer'dı.
Sadobey
bence öyle her malı denemeden ve test etmeden eleştirmeyin!!!motomonster adlı üyeden alıntı
bence süper makine...
ayrıca bu motor orjinalinde american pioneer motorcycles firmasının emitasyon olarak çin üretimi fabrikası jinan qingqi motorcycle dir...
keeway superlight dan bile daha ii bi makine ayrıca keeway kullandım inceledim
ve motorda resmen mobilet koltuğu var yaaaaa
vites göstergesi yok kafana göre gidersin artık...
bence süper makine kullanışlı rahat heeeee tek bi hatırlatma her çin motoru gibi vidaları sıkmanız yada sıktırmanız gerekiyo, bide nikel kromaz dandik bu paraya bu makine yinede ii bence
yaklaşık bir sene önce bir arkadaşım aldı görünüş olarak çok güzel bi motor kendisi baya memnun.gidişi falan nasıldır bilmiyorum sadece bi tur attım çok rahat bi motor.
[B][CENTER]MoToRiZe 07 Antalya[/CENTER][/B]
[CENTER]HIZLI YAŞA GENÇ ÖL Kİ CESEDİN YAKIŞIKLI OLSUN[/CENTER]
İmkanınız varsa Japondan ve italyandan şaşmayın.Kalitesiz mal her daim kalitesizdir
Merhaba Arkadaşlar Ben 200cc Lik Krosunu Gördüm Kullanan Kuryeler Var Honda Ile Fark Yok Diyorlar Pioneer Veya Regal-raptor 9 250cclik Arasinda Araştirma Yapiyorum Bilgisi Olan Arkadaşlarin Fikirlerinizi Bekliyorum
250 cc lik pioneer chopper 2000 ytl ye var değer mi sizce?
Kardeş Pioneer Cok güzel bir motordur Ben alacaktım 1.600 istediler gayet normal fazla ağır değil kanuni seyhan 250cc tipinde ama kendisi 150cclik
http://pioneermotorsusa.com/pioneer-...-XF150L-4B.htm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)