valla iyi oldu arkadaşlar teşekkürler.ilk olarak bi scooterla başlayalım bakalım
valla iyi oldu arkadaşlar teşekkürler.ilk olarak bi scooterla başlayalım bakalım
ya çıtır alma scooter bee. viteslide sorun yaşarsın valla bende, öyle oldu abi şaka maka çok tırsıyorum scooterden gaz elinden kaydı mı uzuyo aynen
racing racing ve racing.............
Bodrum'da arkadaşalr motor kiralamaya kalktılar (scooter) Daha ilkgazı verince güm aynen lokantanın masalarına girmiş. Tabii daha önce kullanmışlığı yok.
Allahtan olan orada olduda daha sonra daha kötü bir sakatılık yapmadılar. Ve bu kazada vitessiz bir aletle oldu. Fırlamış birden. Ben sevmiyorum valla onları.
...Oytun...
..Ainador..
Yahu madem kullanmışlığı yok neden alıyor eline motoru.. Ondan sonra da motor hep suçlu çıkar. Eğer o adam gibi kaldırabilse idi motor yine masalara girer mi idi. Tüm suç arkadasında..
Ve bu scooteri neden bu kadar kötülersiniz anlamadım.. O zaten küçük hacimli motor. ilk baslayanlar için ideal. Öyle bi anlattınız ki adam gidip ilkten şıp diye vitesli motor alacak.. "Beceremiyoruz ve beceremedi galiba suç onda" demeyi de öğrensek yani
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
Ya zaten suç tabiiki motorda değil. Ama acemiler için basitide karışığıda kabiliyet olmayınca hepsi aynı.
...Oytun...
..Ainador..
ne diyon olm honda?? scooter bal gibi tehlikeli işte. abi en azından witeslide debriyaj var tırstınmı bas bide frene dokun duruyo.. scooter öle değil. işte ne yapçağı belli olmuyo. aman abi bulaşmayın.
racing racing ve racing.............
arkadaşlar korkutmayın beni ben scooter hastasıyım bu kadar korkuyorsunuz ama türkiyede bulunan motosikletlerin çoğu scooter bunca insan nasıl kullanıyor ben 150 cc lik maxi scooter düşünüyorum çok mu zorlanırım acemiyim motorlar konusunda.
scooterlar içinde bence en iyisi speedfight2 bugüne kadar cok scootera bindim ama peugeot gibisini görmedim 5 senede sadece lastiklerini ve km telini degiştirdim.karizma desen var performans desan fazlasıyla ve ayradinamik yapısı mükemmel herkese tavsiye ederim 4400 ytl
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
walla bendede bi scooter var ama ben alırken ''0''km almıstım
ve o motorla sivastan ankaraya yolculuk yaptım bu arada motor
Peugeot Trekker 100cc ama cok atik bi motor
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
abı bence en kısası 2. el asla motosiklet almayın.tabı bu benım kısısel gorusum
sızler ne dersınız onu bılemem.
MT ANTALYA
Arkadaş ben onu bunu anlamam önce mekanik parçalar sağlam olsun çünkü motoru yürüten parçalar onlardır sonra bakarsın güzelliğine vb şeylere önce motorun aksamlarının sağlığı
yağ arkadaşlar sizin dediğiniz hususlara bakarsanız ikinci el bulamassınız bulsanız bile 0 km ile arsında fazla bi fiyat farkı olmaz heralde
O satılık motor (4000-YTL olan) fiyatını söyleyen elamana mı ait emin ol önce, ver kapora anlaşalım der dolandırır adamı. Arkadaşımın arabasını satmıştı dolandırıcının biri. Dolandırıcı müşteriyi bulmuş kaporayı almış müşteriden, babamdan anahtarı alıp geliyom demiş eleman tüymüş. Parayı veren sonra arkadaşıma gitmiş ben bu arabayı satın aldım ver arabayı demiş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)