Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kymco Xciting 500 Rİ alınır mı?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    yusufika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Mart 2006
    Şehir
    istanbul-göztepe
    Motosikleti
    honda ps 150i
    ben 6 senedir forumları takip ederim ve kymco kadar çamur atılan bir marka yok çamur atanlar biliyorlarki kymco taş gibi makine kendi sattıkları makinelerden fiyat performans açısından herzaman üstün ve ekmeklerine taş koyuyor böyle giderse zaten başta piaggio yu silicekdir piyasadan , yamaha ve suzukinin ise piyasadaki payını önemli ölçüde daraltacak hondaya ise hiç bişiy yapamaz sebebde hondaların satış fiyatları zaten makul ve mantıklı mesela örnek olarak yeni sw-t 600 ,18,000 tl fiyatı var.

    ama çamurcular şunu bilmelilerki güneş balçıkla sıvanmaz önümüzdeki 5 yılda kymco kopup gidicekdir, bu markalar arasında tabi tekrar hatırlatmamda fayda var italyanlar başta olmak üzere silicek piyasadan.
    çünki italyanın arızası bitmez, ferconun fiyatları uçukdur allah düşürmesin onların eline.

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:30 ----------

    Alıntı jazzyilker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    14 bin TL'ye motor alacak bütçen varsa Kymco alma bence derim. Güzel bir motorsiklet olduğu kesin ama o kadar etmez. Marka kıyaslamayın demişsiniz ama demedn duramayacağım. Kesinlikle Burgman almanızı şiddetle tavsiye ederim.
    al işte burgman al diyor mesela neden burgman? dahamı konforlu hayır,dahamı hızlı kesinlikle fark yer her ortamda,tipimi daha güzel? hayır fiyatı 400 lük olduğu için dahamı ucuz? hayır 10,000 tl daha pahalı, servisimi iyi hayır oda 5 para etmez bir sebeb söylesenya tavsiye ederken ama yok.

    bir diğeri 2400 tl ye aldığı motosikletle 14000 liği yerden yere vurur o modelide bilirim 100.000 km yapanları tanıyorum.

    dediğim gibi bir kara propaganda almış başını gidiyor

    bir diğer örnekde kymconun parçası yok, başka bir forumda kymco kullanıcısı bu işe açıklık getirmek için konu açdı kymco su olupda parça bekleyen varmı diye ses yok kimseden hani parçası yokdu?


    güneş balçıkla sıvanmaz yiğidi vur hakkını yeme. bende bir zamanlar kymco kullanmışdım 40000 km sürdüm en ufak bir sorun yaşatmadı bana çok memnundum her açıdan sonra motor gücü az geldiğinden 600 cc honda aldım


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    10 Eylül 2013
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    Ybr 125(satıldı) yamaha xmax ABS
    bu benzin fiyaları ile alınmaz bence


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler