bazen site içi arama yapıyorum, bazen google da çıkıyor, bazen bir konu hort oluyor, ne biliyim bazende eski açtığım konu yada mesajlarda görüyorum..
siyah nicleri görüyorum çok üzülüyorum
kalbimizdesin seni unutmayacağız...
bazen site içi arama yapıyorum, bazen google da çıkıyor, bazen bir konu hort oluyor, ne biliyim bazende eski açtığım konu yada mesajlarda görüyorum..
siyah nicleri görüyorum çok üzülüyorum
kalbimizdesin seni unutmayacağız...
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Haklısın. Artık aramızda olmayan arkadaşların nicklerini ve yazdıklarını görünce insan bir tuhaf oluyor. Üzülüyorsun ama normal bir şekilde değil. Garip bir duygu sisi konuyor insanın yüreğine.
benimde çoğu kez yüreğim burkuluyo..
işte forumun güzel yanı bu yazdıklarımız uçup gitmiyo .. onları unutmadık..ben bi gün onlarla beraber gaz açıp uzayacağımıza inanıyorum ... bu fırsatla hepsinin ruhu tekrar şad olsun ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hyosung 250gt r (sarı) ile kaza yapan bi abi vardı yazılarını okurdum ,, şimdi eskilerden onun yazılarını görünce üzülüyorum bi tuhaf oluyo insan
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)