Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Marmaris`ten Ufak(!) bir yardim lazim

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    excavatus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Ocak 2010
    Şehir
    Eskisehir (şimdilik)
    Motosikleti
    BMW F650 ST
    Bayanlar baylar.. ufak bir yardima ihtiyacim var... Bilenler vardir, yakin zamanda yeni bir motor alicem kendime...

    Ikinci el alacagim icin bayagi zamandir arastirma yapmaktayim. istedigim motoru buldum. Ancak motor ile su anda ilgilenenler var... Ben 1 ay sonra ancak gidip alabilirim is durumlarindan dolayi. Arkadas ile konustum, pazarlik da etmedim, bana fiyati uygun geldi. Acil araba alacagi icin satiyormus, ben kendisine 1 ay sonra gelip alirim, bu fiyattan alirim, ama o zamana kadar satarsan kismet artik dedim. Daha ucuza verme, ben gelir alirim dedim.

    1 ay daha bekleyebilirmis ambulans aciliyetinde degilmis alacagi araba. Sen bana bi 500TL kapora gonderirsin, ben de motorun ilanini kaldiririm, gelince alirsin dedi.

    motorun bir suru fotografini gonderdi. Butun her tarafinin macro fotolarini cekmis, en ince ayrintilarina kadar vs vs... kafama cok yatti ancak ciplak gozle bilen birilerinin de gormesini isterim.

    Geldik sadede... Marmariste olan ve motordan anlayan birileri var mi? gidip benim icin bu motoru gorebilir mi? eger guzel olursa, ben vekalet ve para gondersem, benim icin bu arkadasla noterde bi on mukavele yapar mi? marmaris icinde degilim, ama yakinim.. benzinimi koyarsan gider bakar hallederim, diyen varsa ona da kabulum...

    NOT: motorun detay bilgilerini niye vermedim, motor hakkinda fikire ihtiyacim olamdigi icin. Km`si, modeli vs`si ile ilgili mutlaka fikir verecekler, mutlaka yorum yapacaklar veya baska motor onerecekler cikacaktir diye. Maksat bilgi kirliligi olmasin.

    NOT2: marmaris ici veya disi farketmez, bu yardimi yapacak dunya iyisi insana, dikilideki evimin terasinda, denize karsi mukellef bir raki sofrasi kurulacaktir...
    HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    akinosan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Mayıs 2008
    Şehir
    marmaris
    Motosikleti
    Honda xl650 Transalp
    Dostum, iş yoğunluğum el verdiği sürece elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. Özelden mesaj atabilirsin.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler