Aha... Bu adam gittikce bana benzemeye basladi.
Eftelya yazdiklarimi mantikli bulmamis... Hmmm... Ayni hizla giden 20 vagonlu trenle 200 vagonlu trenin ayni surede ve mesafede durmasi imkansizdir diyorum. Bu mantiksiz ise ben gidip biraz mantik fizik filan calisayim
Herneyse, neresi size mantiksiz geliyorsa bilmek isterim. herkesin bir seyi anlama sekli degisik olabilir. Kimisi matematik fizik formullerinden anlar, kimisi tatbikatli ornek gormeden hic birsey anlamaz. Ben elimden geleni yapmaya hazirim.
Mete... Debriyaj meselesi...
Motosiklette "durmak icin" fren nasil yapilir...("panik fren" lafini sevmem, hic kimse durup duruken kendini panige kaptirip fren calismasi yapamaz onun icin. Ayrica "panik" cahil isidir. Bilgi ve tecrube panigi ortadan kaldirir, uygun zamanda ve surede uygun tedbirleri sogukkanlilikla almanizi saglar. Panige kapilan sahis olayi kaybetmis sayilir. Sonucta problemden kurtulsa bile... Kendisi cok iyi bilir ki sans eseri, verilmis sadaka, allahin esirgemesi, nazar boncugu, muska falan gibi seylerle kurtulmustur. bileginin hakki yada bilgi ve tecrubesiyle degil. )
Formul sudur (bunu daha once de defalarca yazdim ama neyse)
****Pedallar aşagi, manetler geriye***
Yani manetler geriye => Ön freni sık, debriyaji cek -tabiiki progresif olarak-
Pedallar aşağı => Vitesi 1 dijit kucult, arka frene sonuna kadar bas.
Vitesi kucultuyoruz ki (hic olmazsa 1 dijit- mesela 3 ten 2 ye) problem cozulurse motosikleti baymadan yola devam edebilelim. Durustan sonra tekrar kalkmak kolay olsun. Daha da esas sebebi fren-vites mites dusunmeye dikkat harcamadan pedallara sonuna kadar basma aliskanligi edinmek. Insan simetrik hareketleri daha kolay ogrenir ve uygular.
Vites kucultmenin motosikletin durmasiyla bir alakasi yoktur cunku "Manetler geriye" dedik. Yani debriyaji sonuna kadar sık. Disli kutusuyla arka tekerin hic alakasi yok o sirada.
Belki iki bin defa yazmisimdir ki
1)motosikleti ön fren durdurur.
2)motosiklette kompresyon = arka fren dir. Hic bir ise yaramadigi gibi kitlenmesi cok kolaydir ve kontrol edilmesi cok guctur.
Motosiklette kompresyon freni yokmudur? Varsa neye yarar?
Vardir, elinizi gazdan cekmeniz kompresyon frenidir baska bir sey yapmaniza gerek yoktur. Vites kucultulerek kompresyon freni yapilmaz. Motosikletin hizlanmasini kesmeye yarar.
Vites kucultmek bayilan motorda devri yukseltip guc bandina yukselmek ve hizlanmak icin kullanilir (mesela bir araci sollarken) yavaslamak icin degil.