Mumurlardan kaçtım ceza gelir mi??
-
Slm bugün caddede ilerlerken bir ilk okulun önünde her zamn duran bir trfik polisi kaskım kafamda hiç bir ofsayt yok ehliyet hariç bende 35 40 ile ilerliyorum düz bir cadde tam yaklaşama 30 mtre felan kaldı bana yavaş gitmi demk istdei yoksa durmu dedi anlayamadım dorusu eliyle işaret etti aynalardan kontrol ettim not defterine bişiler yazıodu ehliyetim olsa dururdum büyük ihtimalle ehliyet için durdurmadı hız için ama mejburen bana ceza gelir mi?
Reklamlar
-
plaka varsa tabiki bişiler olabilir. Sanmam sana yavaş git diye el kol yapacağını
-
Plakayı aldıysa gelir.. Bekle bakalım biraz.. Eve gelecekmi ceza.. Almadıysa yırttın.. Bi daha böle atraksiyon yapma ;) Sonu kötü olabilir..
-
ne yapsaydım ki ehliyet yok bağlaması %100 sonunda 600 ile 1000 tl ceza ödemi var
-
Plakana en iyi ihtimal 61 tl ceza gelir.Yada dur ihtarına uymayıp kaçtı diye not düştüyse orasını bilemem. Yada hiç bir şey olmaz.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
ndn 61 tl ne için o ceza kask kafamda
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:06 PM ----------
şu ehliyeti alayım bizim semtdeki bütün trafik polisleri tayinini isteyecek bıktıracam ayvayı yediler 2010da ehliyet alıcm
-
gelebilirde gelmeye bilirde..............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
anladığım kadrıyla birazad polsin insiyatifine balı çok sıkıldım yha bu insiyatiflerinden hepsiyle tek tek bıktıracağım
-
Trafikte birisinin ölümüne sebep olabilirsin ve %100 suçlu olursun , birisi senin motorunun önüne kırar gider vurursun %100 suçlu sensin , faturalar bazan 600 1000 lirayı geçebilir.
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
-
Toqi adlı üyeden alıntı
Trafikte birisinin ölümüne sebep olabilirsin ve %100 suçlu olursun , birisi senin motorunun önüne kırar gider vurursun %100 suçlu sensin , faturalar bazan 600 1000 lirayı geçebilir.
Yani neymiş .Ehliyet almadan binmek iyi bir şey değilmiş.
-
onu bnde biliyorum ama 2teker aşkıma dur diyemiyorum işte hatta motoru satıp mobilet alıcağım polisle işim olmasın die
polis çevirdiğinde lak çıkarırım mobiletn evraklarını faturayı vs vs
-
kaza yaparsan Havada takla atanda suçluda sen olursun
-
en fazla 55 gelebilr oda durmaman yuzunden benim basıma geldi
salaklık yapıpta durma
-
MEERTT93 adlı üyeden alıntı
onu bnde biliyorum ama 2teker aşkıma dur diyemiyorum işte hatta motoru satıp mobilet alıcağım polisle işim olmasın die
polis çevirdiğinde lak çıkarırım mobiletn evraklarını faturayı vs vs
ehliyet olmadıktan sonra o evraklar fayda etmez
-
ya durulurmu yhaa öle bi slaklık yapmm polsin motoru olsa kaçmazdım tabiki napalım başa gelen çeklr
60tl fln ödycz 600 ile bin tl arası ödemkten isee
-
Sana şu kadar söyleyeyim ehliyetsiz bi halde dolaşırken 80 yaşında bi adam önüne çıktı,duramadın hafifce dokundun yaşlı adam dengesini kaybetti yere düştü kafasınu vurdu v.s,hayatını kaybetti diyelim mahkemede ehliyetsiz diye veya trafik kazası diye değil direk katil diye yargılanırsın vede sabıkana cinayet olarak işlenir.
Tam olarak şuan ne kadar bilmiyorum ama en az 200.000tl kan parası ceza senden yaşın küçükse ailenden alınır.
Büyük ihtimal 15 seneden fazla ceza alırsın.Şimdiiii 80 yaşında bi adamın b.k yoluna gittiğinemi yanarsın,ödeyeceğin parayamı yanarsın,ömründen gidecek 15 seneyemi yanarsın.Ki ben bu örnekde mağduru 80 yaşında olarak ele aldım ama bu 5 yaşında bi bebekde olabilir.
Ki burda ne yaparsan yap ömür boyu içinden atamayacağın bir vicdan azabıda olacaktır.
Yani yaşın tutuyorsa ehliyetini al,tutmuyorsa bence kesinlikle binme.
Tabiki burda karar yine senin her koyun kendi bacağıncan asılır.
Eğer ALLAH korusun başına verdiğim örenekteki gibi bir hadise gelirse acısını sen ve ailen çekecektir.
-
MEERTT93 adlı üyeden alıntı
kaskım kafamda hiç bir ofsayt yok ehliyet hariç
ofsayt olmadığına emin'misin bence penaltı var
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
aparat adlı üyeden alıntı
ofsayt olmadığına emin'misin
bence penaltı var
kırmızı kart az gelir
-
Bu türden davranışlar yüzünden bütün 2teker sevdalıları it-uğursuz muamelesi görüyor ve sen bize ceza gelir mi diyorsun,demek ki kırk nasihat yerine bir musibet boşuna dememişler değil mi..Keeşke iş parayla bitse de sana gaz verip
kaç-kurtul diyen kahvedeki gazcıların ne kadar arkadaş ve dost olduklarını
anlama fırsatın olur...
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler