benzin zamları protestosu

Tüketici Birliği benzin zamlarını protesto ediyor... İnternette gezerken rastladığım bu haberi okuyunca, sitemizde konuyla ilgili açılmış başlıklar geldi. Motosiklet kullanıcıları olarak Tüketiciler Birliğinin bu protestosuna katılırsak sesimizi daha kolay duyurabiliriz belki. Protesto 16 ağustos günü Fatih'te historia alışveriş merkezi önünde yapılacakmış... duyurulur

Akaryakıt zamlarına kornalı protesto

Tüketiciler Birliği, benzin zamlarına karşı tepkilerini 16 Ağustos Pazar günü yapılacak eylemde, korna çalarak dile getirecek.

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Nazım Kaya, yaptığı açıklamada, akaryakıta tavan fiyat uygulamasına geçilmesinden beri, tüketici lehine hiçbir gelişme olmadığını ileri sürdü.

ÖTV düzenlemesi ve ardından gelen artışlarla benzinin litresinin, kısa sürede ciddi rakamlara ulaştığını ifade eden Kaya, “Tüketiciler kandırılıyor. Önce fiyatı düşürüp tüketicinin dikkati çekildi. Sonra arkası kesilmeyen zamlar geldi. Akaryakıta dünyanın en fazla vergisini ödeyen ülkenin insanları olarak bu artışları kabul etmiyoruz” dedi.

Akaryakıt zamlarının geri alınması, ÖTV'de bir düzenleme yapılarak fiyatların aşağı çekilmesi için tüketiciler olarak, 16 Ağustos pazar günü eylem yapacaklarını vurgulayan Kaya, “Tüketicileri Pazar günü saat 11.00'de İstanbul Fatih Historia Alışveriş Merkezi önünde bekliyoruz. Korna çalarak sesimizi duyurmayı, tepkimizi dile getirmeyi hedefliyoruz. Tüketicilerin, her şeyin farkında olduğunu bilsinler” diye konuştu

alıntıdır: Hürriyet.com.tr

Protesto iyi olur olmaya ama kayda değer bir indirim yapsalarda o kadar emek boşa gitmese bari... İndirdikleri 3-5 kuruş koydukları zam iki katı. En az 25-50 kuruş arası indirmeliler. Para basıyoruz sanki......:farao:

Protesto iyi olur olmaya ama kayda değer bir indirim yapsalarda o kadar emek boşa gitmese bari... İndirdikleri 3-5 kuruş koydukları zam iki katı. En az 25-50 kuruş arası indirmeliler. Para basıyoruz sanki......:farao:

Benzer bir protestoyla zamanında köprülere yapılan fahiş zam geri alınmıştı..
Çoğunluk mühim olan..

başlığı ben açtım ama maalesef haftasonu çalışıyor olacağım :(
ama yine söylüyorum, toplumun farklı kesimlerinden katılımların olduğu bu tür gösteriler her zaman daha fazla yankı uyandırır. inşallah sitemizden katılım çok olur da bu organizasyona motorcular damgasını vurur...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şimdiden Bi Söz Veremem. C.tesi Belli Olur Benim Durumum. Bide Benim Motosiklet O Kadar Yola Dayanırmı İnanın Hiç Bilmiyorum :silent:

yahu ne oldu genemi topik değişti :silent:

sayın mod arkadaşlar şu iki başlıgı birleştirseler tam süper olucak :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar