Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Boydan fermuarlı pantolon

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    22 Temmuz 2009
    Merhaba,
    Bir aksilik çıkmazsa 15 gün sonra ehliyetimi alarak aranıza katılacağım.Motoru yaz kış her gün kullanmayı planlıyorum.O yüzden kış gelmeden kıyafetleri tamamlamak istiyorum ama pantolon konusunda çok kararsız kaldım. Evden giyip çıksam bile sokakta çıkarmak zorunda olduğumdan yandan tam fermuarlı bir pantolon düşünüyorum. İnternetten yaptığım araştırmalarda bu şekilde 3 model bulabildim.
    Birincisi LBC'nin horizon modeli:http://www.lbc.com.tr/horizon.html

    İkincisi Spidi'nin Gargoyle modeli:http://www.spidi.it/spidi-jsp/index.jsp?lang=en

    Üçüncüsü ise Tucano Urbano'nun Padded Diluvio modeli:http://www.tucanourbano.it/main/prod...type=antiacqua

    Kullananlar LBC ve Spidi'nin su aldığını söylüyor.(İlginçtir ki her iki modelde de 100% su geçirmez yazıyor) Dolayısıyla bu ikisini eledim.Tucano Urbano içinse herhangi bir bilgiye rastlayamadım.Bu pantolonu kullanan birileri varsa ve bilgi verebilirse çok sevinirim.Ayrıca bunların haricinde bildiğiniz başka boydan fermuarlı modeller varsa onlarıda paylaşabilirsiniz.

    Eğer pantolon konusunda bir sonuca varamazsam bir diğer alternatifte yağmurluk veya diz örtüsü.Yağmurluk olarak bacak boyunca fermuarı olan bir tek Bering'in Houston modelini bulabildim:http://www.motomaxonlineshop.com/mai...ID=0&cat_ID=64

    Birde Spidi'nin Quick model alt yağmurluğu var ama tam açılmıyor fermuarları kalçaya kadar:http://www.daytonamotor.com/tr/scrip...?idproduct=441

    Diz örtüsü olarak iki model bulabildim.Birincisi feyizoğlunda satılıyor:http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44129
    Bunu kullanan birini yolda gördüm.Çok kaba ve cırt cırt yada çıt çıt gibi herhangi bir bağlantı aparatı olmadığı için seyir halinde rüzgarda çok yalpalıyor.
    Tucano Urbano'nun Takeaway modeli ise çok daha kibar:http://www.tucanourbano.it/main/termoscud.aspx
    Ayrıca bacakların arkasından ve belden bağlandığı için pantolon gibi oturuyor.

    Toparlarsam; yağmurluk veya diz örtüsü alırsam birde dizlik almam gerekecek.İkisi birlikte bir pantolon fiyatına gelecek ama Allah korusun bir kaza anında onun kadar iyi koruma sağlayamayacak.Bu yüzden önceliğim pantolon.Tavsiyelerinizi bekliyorum.Konuyu yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayın kıyafetlerle ilgili ayrı bir bölüm göremedim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    scuderia06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2009
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Yamaha Tenere 700 ,Yamaha Wr250 R 2013
    bering fit modelı guzel bır pantalon kıslık kullanımda daha rahattır motomaxta var oraya gıdıp bakabılırsın fıyatıda uygun...pantalon denemeden alınmıyor yalnız
    Instagram: gezgin_endurocu
    https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
    https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1

  3. #3

    Üyelik
    22 Temmuz 2009
    Ben bacak boyunca fermuarlı bir model arıyorum.Fit böyle değil sanırım.İstediğim gibi full fermuarlı ama su almayan bir marka/model bulabilsem deneyip alacağım tabi.

  4. #4

    Üyelik
    22 Temmuz 2009
    İstanbul'da Tucano Urbano'nun pantolonlarını satan bildiğiniz bir yer var mı? Varsa Padded Diluvio modelini satıcı su geçirmezliği konusunda garanti verebilirse alacağım.

  5. #5
    The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ocak 2008
    Şehir
    Khalkedon
    Motosikleti
    sym joymax
    1,5 senedir lbc nin ürününü kullanıyorum. bir sıkıntı yaşamadım. üstüne yerli üretim.

    yusufika nın verdiği linkteki ürün de pek hoş. aklıma rahmetli babaannem geldi. o da koltuğuna oturduğunda dizlerine şalını atardı zaman zaman.
    can't be worried about that shit. life goes on man.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler